Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canm gittinmj doktora nasil cikti sonuclarin
Gittim canım bütün değerler normal çıktı 14. Günde de yumurtalık muayenesi için gidicem kasım ayında da gitmiştim bi problem yoktu zaten ama o zaman çocuk düşünmüyoduk şimdi daha sağlıklı olur biraz kan şekerim yüksek çıktı onun için de metformin verdi biraz yediklerine dikkat et dedi Bu arada ben 5 yıllık evliyim çocuğa karar vereli 20 gün falan oluyo çok yeniyim yani kızlar sizden okuyarak öğreniyorum çoğu şeyi

Selam kızlar ben de geldim insallah haziranda gebelik haberlerimizi alırız, yeni bat 18 haziran listeye eklersen sevinirim canım

Ama ne guzel en basindan bilincli hareket edersin inşallah hemen klur

Canım daha üç ay olmuş. Doktor kontrolüne gitmeden kür önermem. Önce Bi git doktor a tüm tahlilleri Bi yaptır nedir ne haldedir Bi bakılsın hormonlar a falan.

Kızlar hadi hep birlikte gözümüz aydın Bayramda Türkiye genelinde evden çıkma yasağı varmış
Kimse bebek yok mu yapmıyonuz mu olmuyo mu tedavimi oluyonuz diye soramıcak köşeye sıkıştıramıcak Bayramları o kadar severdim ki bunu düşüneceğim hiç aklımın ucundan geçmezdi ama insan bazen aklından geçmeyeni yaşarken buluyor kendini....İnşallahta diğer bayram hepimiz mucizelerimize kavuşmuş olur ve çifte bayram yaşarız...aminn...❤❤❤

Valla al benden de o kadar Bi de bebeğimi kaybettiğimden beri hiç bir akraba ile denk gelmedim acıyarak bakacaklardı çok iyi oldu

ya ben 5 yıldır bile isteye yapmıyorum benim arkamdan çoktan başlamışlardır konuşmaya bir de üstüne 3 tane kedim var şey diyolarmış duyuyorum olmuyodur onu bastırmaya çalışıyolardır buyrun yatak odamızda ağırlayalım sizi hiçbiri zerre umrumda değil tek bir kişi laf ederse de ağzına tıkarım direk kimsenin yatak odası meselesi hiçkimseyi ilgilendirmez. Kendi mutsuz evliliklerini çocukla kapatanlar daha çok laf ediyolar bence yok eksiksiniz yok tamamlanın falan boş insanların boş lafları biz ne zaman istersek Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur umursamayın kimseyi kızlar

Hosgeldin canm doktor muayenelerini tam yap eksik varmi yok mu diye ve daha cok erken kur deneme bi bes alti ay sonra olmazsa basla . Kur deneyenler bende dahil bir yila yakindir olmuyor gebelik elde edemeyenler başvuruyor. Ama yine de sen bilirsin iyi araştır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…