Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar en alttaki bugünkü ovu testim. Sizce pik mi yoksa olmamış mı daha? Testi aldığım kişi cevap yazmadı henüz. Size sorayım dedim

Eklentiler

• 20200518_220225.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 43
Ah Benim de çocukluğumdan beri hayalim kedim olması ama oğlumun astımı var evde kedi olsa kesin herkes kediyi ve beni suclardi ya var ya bir liste verdiler evde akvaryum kuş kedi hepsi yasak

kedilerimin tüyleri güya eşimle benim yumurtalıklarımıza yapışmış kısırmışız
Hahahahahhaha buna cok güldüm hangi cahil söyledi bunu

Kızlar adetim biteli 3 gün oldu ama sol kasığımda ince ince bir sızı oluyor 5 saniyede bir 3 4 kez tekrarlıyor ve ağzımda inanılmaz bir demir tadı var sizce bu Bi hamilelik belirtisimi geç döllenme falan olabilir mi ki adetim de normalden kısa sürdü

test yap istersen aklında kalmasın benim de bu ay göğüslerimin şişi inmeyince test yaptım negatif çıktı şüphem kalmadı

Kızlar programa göre 18 yumurtlama gözüküyor dün önceki gün ve bu gün sürekli adet ağrısı gibi ağrım var çok fazla adet oluyroum sanıyordum ki önceden ben bu yumurtlama dönemi felan çocuk istemediğimiz için takip etemzdim bu ay kadar verdikten sonra buna dikkat etenhe başladım yumurtlama da bu kadar ağrı olur mu

Olur canım benim oluyor ayağını üşüttünse falan şiddetli olabiliyor

Adetin nasıl geldi normal mi benim de 2 Mayıs'ta adet gibi değil lekelenme gibi 3 gün oldu bitti ama.ben kan verdim.negatif çıktı neden oldu anlamadım

Yumurtlamayi degerlendırdıgın için oluyor olabilir agrilarin

Benim hiç olmaz ağrım o yüzden kendim anlamıyorum hatta yumurtlamayı, ama olan çok var.
doktor da sürekli derdi ağrın olursa değerlendir diye siz de öyle yapın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…