Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadecee kür ısıtıyorum ama adet gosterecek bir kür hayıttsn cok sogudum
İlaç içmiyorum hiç olamazsam tarlusal alıyorum Progestan kendın mi içiyorsun doktor mu verdi

Sadecee kür ısıtıyorum ama adet gosterecek bir kür hayıttsn cok sogudum
İlaç içmiyorum hiç olamazsam tarlusal alıyorum Progestan kendın mi içiyorsun doktor mu verdi
Doktor vermişti canım düzenli yumurtlama ve çatlama için yani regl olmak için ama ağır Bi ilaç o yüzden bu ay kullanmama kararı aldım soğan kürü ve testere dişli aslan pençesine karar verdim. İçimi temizlesin diye regl de olunuyor muş sanırım ama inşallah regl olmam da hamile olurum

Insallah ya

Trendyol dan akzer marka çakşır suyu sipariş ettim ama hem bayram hem de corona dan dolayı bayaaaaa geç gelecekmiş haziran ın beşi falan gibi diyor o zamana Bi sonraki regl im geliyor çarşamba sokağa çıkma yasağı bitince bizim burda Bi aktar var oraya bakayım bu marka varsa ordan alırım

Selam herkese bende geldim. Sırf biraz moral ve destek bulma ve verme amaçlı üye oldum bu konu için bende 3 aydır korunmamama rağmen ciddi anlamda ovülasyon gününü takip etmeli ciddi denemeye Mayıs ayında başladım ancak maalesef şu an reglim Haziran için umutluyum. Sizce soğan kürü gibi kürlere başlamak için erken mi? Normalde bir sıkıntım yok yumurtalıklarımda ama çabuk hamile kalmak istiyorum. Bu arada Haziran bat 12.06 X xnobodyx

Bence cok erken bi sorunun yokken vucuduna hic bisey sokma derim ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…