- 10 Mayıs 2020
- 517
- 302
- 33
Dün kasigima batma oluyordu bu gün karnımın tamamı adet oldum.sanip kac kere bakmaya gotti belli değilBenim hiç olmaz ağrım o yüzden kendim anlamıyorum hatta yumurtlamayı, ama olan çok var.
doktor da sürekli derdi ağrın olursa değerlendir diyesiz de öyle yapın
Anladım kasığımda değil diz ustunden göbek kısmına kadar sızlama şeklinde bı ağrıHayir cnm yumurtlamayi degerlendırdıgın için o agrılarin olması normalmiş ama sen adet agrisından bahsediyorsun bn kasık agrisıni diyorum bilindık bi safya söylemişti bunu bnde ordan biliyorum
Adet gunundemisinDün kasigima batma oluyordu bu gün karnımın tamamı adet oldum.sanip kac kere bakmaya gotti belli değil
Yok bat 2 haziranAdet gunundemisin
Oo daha varmiş inş hayirlisiyla alirsın müjdeni cnmYok bat 2 haziran
Polikistik te böyle ağrı olur mu peki son adetimmde üç gün kahverengi leke gibi oldu amaOo daha varmiş inş hayirlisiyla alirsın müjdeni cnm
Polikistik olmadığım için bilmiyomPolikistik te böyle ağrı olur mu peki son adetimmde üç gün kahverengi leke gibi oldu ama
Ya adet oldum ben bu nasıl bişi anlamadim 2 Mayıs'ta oldu 5 Mayıs'ta bitti şimdi bir dahaAdet gunundemisin
Aynısı bende de dün oldu.Anladım kasığımda değil diz ustunden göbek kısmına kadar sızlama şeklinde bı ağrı
Adet oldum.simdi canım nasıl şey bu ben yumurtlama günüm bugün diye programa bakarkenAynısı bende de dün oldu.Normalde yumurtlama zamanı da olmaz bende öyle bir ağrı, benim Bat da 1 haziran. Hayırlısı inşallah, olduysa da bu kadar erken belirti verir mi bilemedim.
Ben de pko yum canım ağrım oluyor ama her zaman değilPolikistik te böyle ağrı olur mu peki son adetimmde üç gün kahverengi leke gibi oldu ama
Canım yerleşme kanaması olmasın? Nasıl rengi?Ya adet oldum ben bu nasıl bişi anlamadim 2 Mayıs'ta oldu 5 Mayıs'ta bitti şimdi bir daha
Yok canım baya kanama adet yani ağrım.da çok daha 15 gün olmadığı için dinen Özur de sayılıyor oruç namaz devam ufff ya ben ne beklerken bu ay çok saçmaladıCanım yerleşme kanaması olmasın? Nasıl rengi?
Benim de herzaman değil ama.bu sefer baya çok kıllanma.felan da arttı sanki kafamın içi bir sürü sivilce bastıBen de pko yum canım ağrım oluyor ama her zaman değil
Hoşgeldın adaşimSelamlar bende geldim bat 14 Haziran umarımla hepimiz hepimiz hayırlısıyla bu ay bebek sahibi olabiliriz