Akzer Kadın onu öneriyor oda onu kullanmiş hamile kalmiş şuan doğurdu bile iki üç gundurÇakşır kökü suyu diye bir şey var canım eşin için sperm arttırıcı ve hızlandırıcı etkisi var. Kadınlar da da yumurta geliştirici etkisi varmış burda öğrendim. Hangi marka alacağım bu konuda arkadaşlara danışıyorum
Ne oldu kizİki saattir cidden bilmiyor diye yazdığım cevap gerçeğim kişi fake hesapmış banlanmış ya derdi ne bunların. Burda hepimiz zaten dertliyiz sırt derdimiz aynı diye yardımcı olmaya yazmaya çalışıyorum ama karşıdaki sadece gırgır derdinde günah değil mi ya
Tenkyu cnmMerhabalar nasılsınızşu Bat tarihleri gelse de gecikse, inşallah hep birlikte hamilelik haberleri alırız. Zaman geçmiyor gibi geliyor bana.
Bi kaç sayfa geri gıt cnm orda attim detaylariçaksır suyu nasıl oluyor
Bana da öyle geliyor vallaMerhabalar nasılsınızşu Bat tarihleri gelse de gecikse, inşallah hep birlikte hamilelik haberleri alırız. Zaman geçmiyor gibi geliyor bana.
Bu hesap işte canım dalga geçiyormuş meğer ban yemiş bile milletin derdi zaten başını almış buna cevap veriyoruz bir de kadın kadının derdinden anlar diye ama maksat gırgır eğlence Allah ım ya neden yaparlar ki böyle boş işleri burda herkesin Bi umudu varBi kaç sayfa geri gıt cnm orda attim detaylari
Vala güzel değilBana da öyle geliyor vallasonu güzel olsunda beklemek de güzel
Hmm ben de Aksu Vital almayı düşünmüştüm canım sağolAkzer Kadın onu öneriyor oda onu kullanmiş hamile kalmiş şuan doğurdu bile iki üç gundur
Bn kum olduğunu hala goremedımBu hesap işte canım dalga geçiyormuş meğer ban yemiş bile milletin derdi zaten başını almış buna cevap veriyoruz bir de kadın kadının derdinden anlar diye ama maksat gırgır eğlence Allah ım ya neden yaparlar ki böyle boş işleri burda herkesin Bi umudu var
Cnm oda iyidır heralde cakşırı Unleten bu Kadın oldugu içinDur hikayesini de anlatayım iki senedir çocuğu olmuyor muş aktara gitmiş bir tohum alacakmış unuttum şimdi ismini aktarcıda aslında bilinmez ama çamaşır suyu daha etkili deyip çakşiri önermiş kadında tamam demiş almışKocası iki bardak falan içmiş kocasında sorun yokmuş kadında varmış o ay hamile kalıyo akzer aldıği için onu öneriyorHmm ben de Aksu Vital almayı düşünmüştüm canım sağol ❤
Nerden anladın dalga gectıgıni
Çamaşır suyu muCnm oda iyidır heralde cakşırı Unleten bu Kadın oldugu içinDur hikayesini de anlatayım iki senedir çocuğu olmuyor muş aktara gitmiş bir tohum alacakmış unuttum şimdi ismini aktarcıda aslında bilinmez ama çamaşır suyu daha etkili deyip çakşiri önermiş kadında tamam demiş almışKocası iki bardak falan içmiş kocasında sorun yokmuş kadında varmış o ay hamile kalıyo akzer aldıği için onu öneriyor
Ayy sesli güldüm aynen çamaşır suyısuz yaşayamaz kadınlar şahsen bn olmayinca temizlikten bişey anlamiyorumB
Çamaşır suyu mu
Mayıs topiğinde belli olmuş canım zaten bak ban yemişNerden anladın dalga gectıgıni
Çok sağol canım ben de internetten sipariş edeyim de kullansın eşim inşalah. Ben de az az içerimÇsmaşir
suyu demişken kalkim mutfağımı elden geçirim sahura kadar çok tembellik ettim