Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu ay ovulasyon testi yapmıyorum çok geriliyorum diye yapmama kararı aldım iki günde bir ilişki deneyeceğim bu ay regl olana kadar ilacı da kestim çok yordu beni ilaç ile regl olmak bu ay testere dişli aslan pençesi ile soğan suyu başladım bu ay yine olmazsa regl nin üçüncü günü doktor a gidip Bi baktırcam

İlaç içmesssn ne zaman oluyorsun

Cnm yaa milletin tek derdi var senın iki derdin bnde günü gününe illa olmuyorum bi ay 30 bi ay 28 bi ay 26 bu ayda 25 olacak heralde döngüm üzüldüm gerçekten

Cnm yaa milletin tek derdi var senın iki derdin bnde günü gününe illa olmuyorum bi ay 30 bi ay 28 bi ay 26 bu ayda 25 olacak heralde döngüm üzüldüm gerçekten
Aynen öyle canım çocuk yapmak sıkıntısı içine bir de regl sıkıntısı giriyor iyice gerildim inanır mısın Bi evladım olsa diyorum ne regl ne menepoz umrumda olmaz ah Bi evladım olsa diyorum

Kuzum ben ovu testi yapıp 2 günde bir deneyeceğim
Bu ay ovulasyon yapmayacam kuzum ya sadece tahmini yumurtlama günümde yapcam o da adetin 24. Günü falan oldu iki ay ama ilaç kullanıyordum bu ay o zamanlar yapacam ama yumurtlama olur mı bilmem ilaç kullanmadığım için. Kaderim gülecek mi bu sefer göreceğiz

olur inş umudunu kaybetme aşilama felan denedınmı
Ben pko olup İnsülin direnci De çıkınca aylarca regl olmayınca zaten çocuğum hemen olmaz diye korunmadım evlendim 11 gün sonra hamile kalmışım canım çok şaşırdım dört aylık oldu ikili tarama testi falan tertemizdi çok hareketliydi doktor kontrolde Bi sabit durmadığı için fotoğrafını bile çekemezdi cinsiyeti erkek di . Üçlü test için gittiğimde öldüğünü öğrendim riskli ayı bile atlatmıştık.. Neden oldu bilmiyorum. Üç ay korunduk. Dört aydır tekrar deniyoruz ama dört aydır olmadı korkuyorum. Bi aşılama falan olmadım canım virüs den dolayı doktor a gitmeden deniyoruz öyle

Aynen cnm yapma birde şu var ovu testi yaparken tamam yaptin bıttı çatlama felan herseyi gördün sonra ilişkiye girmiyorsun yanı canın isterse felan önemsemiyorsun diğer günleri ama kullanmasan ne zaman olduğunu bilmediğin için doğaçlama ne zaman istersen o zaman giresin

Gülecek tabii kfanı rahat tutt bazen düşünmemek gerekiyor

Bu hepsınden kötü olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…