Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bnde bu ay mecıd i aldım bakalim kullandım yanı adetimi bekliyorum
Canm akzer taze yapiyormus obur firmalar uzun zaman elinde kalanlari satisa koymuş diyorlar. Malum revaçta su an Cakşır baya

Çsmaşir

suyu demişken kalkim mutfağımı elden geçirim sahura kadar çok tembellik ettim
Bende simdi banyoyu lavaboya giristim cifle canasir sula sirkele pert oldum dus aldm ciktim simdi muhabbet zamani😁😁😁

Cnm oda iyidır heralde cakşırı Unleten bu Kadın oldugu içinDur hikayesini de anlatayım iki senedir çocuğu olmuyor muş aktara gitmiş bir tohum alacakmış unuttum şimdi ismini aktarcıda aslında bilinmez ama çamaşır suyu daha etkili deyip çakşiri önermiş kadında tamam demiş almışKocası iki bardak falan içmiş kocasında sorun yokmuş kadında varmış o ay hamile kalıyo akzer aldıği için onu öneriyor
Çamaşır bulaşık elim ayağıma dolaşır 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 okuyunca aklima o sarki geldi hatrladn mi

Şuan soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi kullanıyorum bunların yanında bir de çakşır suyu içersem fazla mı olur sizce?
Sakın içmeye kalkma sogan zaten fazlaca kuvvetli gelecek ay hic bisey kullanma dinlensin vucudun. Sonra basla neye baslayacksan insallah gerek kalmaz ama ust uste bisey kullanilmaz ben o yüzden gecen ay ara vermistjm

Sakın içmeye kalkma sogan zaten fazlaca kuvvetli gelecek ay hic bisey kullanma dinlensin vucudun. Sonra basla neye baslayacksan insallah gerek kalmaz ama ust uste bisey kullanilmaz ben o yüzden gecen ay ara vermistjm
Ya öyle mi canım tamam o zaman ben içmem eşim içer çok sağol ben de korkmuştum zaten Bi kaç kür ü bir denemek sorun olur diye. Eşim kullanır. Ve inşallah öbür aya gerek kalmaz 🤰

Testere dişli Aslan pençesi ne korkunç bı isim 🤣
Hahahah aynen ya bitkiye bakinca pekde oyle bisey degil bak ayni bu tabela gibi isim var cisim yok

Eklentiler

• 96547.jpg
    96547.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 23
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X