Sende iç
Çok sağol canım ben de internetten sipariş edeyim de kullansın eşim inşalah. Ben de az az içerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım ben de internetten sipariş edeyim de kullansın eşim inşalah. Ben de az az içerim
Aynen kuzum az az içerim çok içmeyim soğan kürü ve testere otu da kullanıyorum ya çok bitki olmasın zararı olur belkiSende iç
Canm akzer taze yapiyormus obur firmalar uzun zaman elinde kalanlari satisa koymuş diyorlar. Malum revaçta su an Cakşır bayaBnde bu ay mecıd i aldım bakalim kullandım yanı adetimi bekliyorum
Bende simdi banyoyu lavaboya giristim cifle canasir sula sirkele pert oldum dus aldm ciktim simdi muhabbet zamaniÇsmaşir
suyu demişken kalkim mutfağımı elden geçirim sahura kadar çok tembellik ettim
Valla şimdide biz kaçiyoruz koca gelmek üzereBende simdi banyoyu lavaboya giristim cifle canasir sula sirkele pert oldum dus aldm ciktim simdi muhabbet zamani
Çamaşır bulaşık elim ayağıma dolaşır okuyunca aklima o sarki geldi hatrladn miCnm oda iyidır heralde cakşırı Unleten bu Kadın oldugu içinDur hikayesini de anlatayım iki senedir çocuğu olmuyor muş aktara gitmiş bir tohum alacakmış unuttum şimdi ismini aktarcıda aslında bilinmez ama çamaşır suyu daha etkili deyip çakşiri önermiş kadında tamam demiş almışKocası iki bardak falan içmiş kocasında sorun yokmuş kadında varmış o ay hamile kalıyo akzer aldıği için onu öneriyor
Yok öyle bi şarki bilmiyorumÇamaşır bulaşık elim ayağıma dolaşır okuyunca aklima o sarki geldi hatrladn mi
Et cnm bi kereden iki tane et bi litre zatenO zaman ben de akzer sipariş vereyim pazartesi salı sokağa çıkma yasağı var çarşamba kargo ya verilir inşallah
Sakın içmeye kalkma sogan zaten fazlaca kuvvetli gelecek ay hic bisey kullanma dinlensin vucudun. Sonra basla neye baslayacksan insallah gerek kalmaz ama ust uste bisey kullanilmaz ben o yüzden gecen ay ara vermistjmŞuan soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi kullanıyorum bunların yanında bir de çakşır suyu içersem fazla mı olur sizce?
Ya öyle mi canım tamam o zaman ben içmem eşim içer çok sağol ben de korkmuştum zaten Bi kaç kür ü bir denemek sorun olur diye. Eşim kullanır. Ve inşallah öbür aya gerek kalmazSakın içmeye kalkma sogan zaten fazlaca kuvvetli gelecek ay hic bisey kullanma dinlensin vucudun. Sonra basla neye baslayacksan insallah gerek kalmaz ama ust uste bisey kullanilmaz ben o yüzden gecen ay ara vermistjm
Testere dişli Aslan pençesi ne korkunç bı isimSakın içmeye kalkma sogan zaten fazlaca kuvvetli gelecek ay hic bisey kullanma dinlensin vucudun. Sonra basla neye baslayacksan insallah gerek kalmaz ama ust uste bisey kullanilmaz ben o yüzden gecen ay ara vermistjm
İnşallah kuzumYa öyle mi canım tamam o zaman ben içmem eşim içer çok sağol ben de korkmuştum zaten Bi kaç kür ü bir denemek sorun olur diye. Eşim kullanır. Ve inşallah öbür aya gerek kalmaz
Hahahah aynen ya bitkiye bakinca pekde oyle bisey degil bak ayni bu tabela gibi isim var cisim yokTestere dişli Aslan pençesi ne korkunç bı isim
Eşim de öyle diyo. Aktar a girdim eşim kapıda duymuş ismini diyor ki büyü mü yapacanTestere dişli Aslan pençesi ne korkunç bı isim
Hahahahha ne guldum gece geceEşim de öyle diyo. Aktar a girdim eşim kapıda duymuş ismini diyor ki büyü mü yapacan
Bi ara popülerdi hahahah
Hahahah aynen ya bitkiye bakinca pekde oyle bisey degil bak ayni bu tabela gibi isim var cisim yok