- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
Simdi ne kullaniyorsun senBiz de eşimle kullaniyoruz bu ay gulbaharin video yu izleyince başladım bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi ne kullaniyorsun senBiz de eşimle kullaniyoruz bu ay gulbaharin video yu izleyince başladım bende
Aksuyu da ovdulerCemil Efendi'nin kokusu ve tadı da çok keskin canım öyle yarım bardak doldurup üstünü suyla doldurunca boğazın açıyor yakıyor gibi o yüzden 3 te bir doldurup ancak icebiliyirsun tek hayatta icemezsin aksu vital ilaçlı bir su gibi keskin değil tadı kötü ama gerekirse tek icebilirsin öyle anlatayım
Öyle düşünme bnim kardesım bır tubu tikali iki sene doktora gıtti hep çatlama iğnesi felan oluyordu bı kasına gitti Kadın buna ilaç yapmiş vermiş rahıme dok diye felan filan o ay bilmem kaç kere çekilecek bı tesbih vardı onayda cekti ugraşti o ay hamile kaldı tabi şimdi kizi 1 yaşinda ve hiç korunmadı ama hala bişey yok bır anda geliyor mucıze gıbiNe diyelim kader kuzum.. Bi şanstı gitti başka da olmaz diye korkuyorum ama tabi Allah bilir
İnşallah bu ay olur canm yaÖyle düşünme bnim kardesım bır tubu tikali iki sene doktora gıtti hep çatlama iğnesi felan oluyordu bı kasına gitti Kadın buna ilaç yapmiş vermiş rahıme dok diye felan filan o ay bilmem kaç kere çekilecek bı tesbih vardı onayda cekti ugraşti o ay hamile kaldı tabi şimdi kizi 1 yaşinda ve hiç korunmadı ama hala bişey yok bır anda geliyor mucıze gıbi
Valla taktikca gelmiyo az çok 4 ayda anladım bunu takma bı meşgale bul çok klasık oluyor ama cunki herkez ayni şeyi söylüyor bn bı kadının hikayesını okumuştum hala aklimda Kadın diyor ki ben evime çocuk alıyordum yani çocuklarını eğitiyordum o ay hiç hamile miyim diye düşünmedim çocuklar geldi gitti onların arkasından topla et hiç aklıma gelmedi bir ara midem bulandı içimden saçmalama dedim yine kuruntu zannettim diyor o ay hamile kaldığımı öğrendim yani Stres her şeyin başıİnşallah bu ay olur canm ya
İnşallah öyle olmuştur canım geçen ay da olmadı benim gebelik ister istemez bi panik oluyor insanNeden yumurtlama olmadigini dusunuyorsunuz ki? Cift cizgiyi gormussunuz, ertesi günde silikleşme olmuş. Normalde de zaten öyle olması gerekiyor.
Google den bak canın çoğu ülkede kadın bitkisi diye geçiyormuş adı hatta hormon düzenleyici Bi bitkiymiş belki faydası olur diye başladım ben detestere dişli aslanpençesi nasıl bir bitki şekli nasıl
İnşallah faydasini görürsün canımMacun değil ama soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi deniyorum bu ay canım ben
çaksır suyu nasıl oluyorKızlar şimdi son karar nedir kafam karıştı çakşır kökü suyu olarak en iyi marka hangisi size göre?
Çakşır kökü suyu diye bir şey var canım eşin için sperm arttırıcı ve hızlandırıcı etkisi var. Kadınlar da da yumurta geliştirici etkisi varmış burda öğrendim. Hangi marka alacağım bu konuda arkadaşlara danışıyorumçaksır suyu nasıl oluyor
Yaaaa inşallah canım benim ❤Merhabalar nasılsınız şu Bat tarihleri gelse de gecikse, inşallah hep birlikte hamilelik haberleri alırız. Zaman geçmiyor gibi geliyor bana.