Eşim de öyle diyo. Aktar a girdim eşim kapıda duymuş ismini diyor ki büyü mü yapacan
Canm macun kullaniyorsan caksir icme eşin icsin. Macunun yanina bol.bol su ic gidip yürüyüş yapamıyorsan da kasıklarıni hareket ettirecek sporlar hap yada evde yürü. Yoksa etkisini göstermezSelam kızlar..
Bende dün çakşır suyu aldım...yakınımızdaki tek aktarda mecit efendi markasi vardi...tat olarak su gibi ama kokusu keskin papatya gibi acimtirak bi koku...ben biraz zor içiyorum ama eşim rahat iciyo...bide esime 2 defa keçiboynuzu özü yediriyorum...kendimde clife macun kullaniyorum..gecen ay almıştım. .bakalim bi etkisi olucak mi...Rabbim hepimize sebebi kılsın insallah
Amiiin inşallah canım benim ❤Selam kızlar..
Bende dün çakşır suyu aldım...yakınımızdaki tek aktarda mecit efendi markasi vardi...tat olarak su gibi ama kokusu keskin papatya gibi acimtirak bi koku...ben biraz zor içiyorum ama eşim rahat iciyo...bide esime 2 defa keçiboynuzu özü yediriyorum...kendimde clife macun kullaniyorum..gecen ay almıştım. .bakalim bi etkisi olucak mi...Rabbim hepimize sebebi kılsın insallah
Zarari mi olur macunla birlikte kullanmaminCanm macun kullaniyorsan caksir icme eşin icsin. Macunun yanina bol.bol su ic gidip yürüyüş yapamıyorsan da kasıklarıni hareket ettirecek sporlar hap yada evde yürü. Yoksa etkisini göstermez
Iki tane Kür ayni anda kullanilmaz canm Allah korusun yan etki yapmasn esin tek icsin onuZarari mi olur macunla birlikte kullanmamin
Bol su içiyorum ama malum yasak var yürüyüş pek yapamıyorum ama evde spor yapmaya çalışırım çok sağol canımZarari mi olur macunla birlikte kullanmamin
Deniyicem
Hosgeldin canm. Ne kullanacaksan da sadece bir kür kullan bi kac tane beraber kullanma aslaKızlar uzun zamandir saglikli besleniyorum, paketli gida tüketmiyorum spor da yapıyorum, prolaktin yüksekliği var sadece ilaç kullandığımda düşer mi sizce1 ayda? Çakşır ya da diğer kürlere başlamalı mıyım sizce? Bat 7 haziran bu arada çok teşekkür ederim yardımlarınız için :)
Teşekkür ederim :) Haklısınız sanırım şu an en doğrusu testere dişli aslan pençesi kullanmak.Hosgeldin canm. Ne kullanacaksan da sadece bir kür kullan bi kac tane beraber kullanma asla
İnşallahh faydasını görürsün macunun ben 5 ay önce falan clife kullandım pek etki etmedi. Bu ay naturallen marka hem bana hem eşime aldım hadi hayırlısı olsunSelam kızlar..
Sonucu bildur bizedeİnşallahh faydasını görürsün macunun ben 5 ay önce falan clife kullandım pek etki etmedi. Bu ay naturallen marka hem bana hem eşime aldım hadi hayırlısı olsun
Tabi allahın izniyle bu ay hamile kalırsam neler yaptığımı tek tek anlatıcamSonucu bildur bizede
Mecitefendi ne ki sen akzeri bir ic onun on kati kotuSelam kızlar..
Bende neler deniyorumTabi allahın izniyle bu ay hamile kalırsam neler yaptığımı tek tek anlatıcam
Ya kusura bakma meraktan soruyorum sadece bu macunlarin fiyatlari nedir ?internetten mi aldin.Clifeyi cok asiri ovdulerİnşallahh faydasını görürsün macunun ben 5 ay önce falan clife kullandım pek etki etmedi. Bu ay naturallen marka hem bana hem eşime aldım hadi hayırlısı olsun
Sogan kuruylr aslan pencesini ayni ands kullanablirsin ben faydasini gordumTeşekkür ederim :) Haklısınız sanırım şu an en doğrusu testere dişli aslan pençesi kullanmak.
İnstagram dan aldım ben. Clife ile içeriği aynı zaten kadınlar için olanın. Erkekler için olanı da ginseng arı sütü bal polen içeriyor ikisi 120 ya da 130 du daha fazla değil yaniYa kusura bakma meraktan soruyorum sadece bu macunlarin fiyatlari nedir ?internetten mi aldin.Clifeyi cok asiri ovduler