Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar..
Bende dün çakşır suyu aldım...yakınımızdaki tek aktarda mecit efendi markasi vardi...tat olarak su gibi ama kokusu keskin papatya gibi acimtirak bi koku...ben biraz zor içiyorum ama eşim rahat iciyo...bide esime 2 defa keçiboynuzu özü yediriyorum...kendimde clife macun kullaniyorum..gecen ay almıştım. .bakalim bi etkisi olucak mi...Rabbim hepimize sebebi kılsın insallah

Canm macun kullaniyorsan caksir icme eşin icsin. Macunun yanina bol.bol su ic gidip yürüyüş yapamıyorsan da kasıklarıni hareket ettirecek sporlar hap yada evde yürü. Yoksa etkisini göstermez

Amiiin inşallah canım benim ❤

Canm macun kullaniyorsan caksir icme eşin icsin. Macunun yanina bol.bol su ic gidip yürüyüş yapamıyorsan da kasıklarıni hareket ettirecek sporlar hap yada evde yürü. Yoksa etkisini göstermez
Zarari mi olur macunla birlikte kullanmamin

Kızlar uzun zamandir saglikli besleniyorum, paketli gida tüketmiyorum spor da yapıyorum, prolaktin yüksekliği var sadece ilaç kullandığımda düşer mi sizce1 ayda? Çakşır ya da diğer kürlere başlamalı mıyım sizce? Bat 7 haziran bu arada çok teşekkür ederim yardımlarınız için :)

Hosgeldin canm. Ne kullanacaksan da sadece bir kür kullan bi kac tane beraber kullanma asla

İnşallahh faydasını görürsün macunun ben 5 ay önce falan clife kullandım pek etki etmedi. Bu ay naturallen marka hem bana hem eşime aldım hadi hayırlısı olsun

Mecitefendi ne ki sen akzeri bir ic onun on kati kotu

İnşallahh faydasını görürsün macunun ben 5 ay önce falan clife kullandım pek etki etmedi. Bu ay naturallen marka hem bana hem eşime aldım hadi hayırlısı olsun
Ya kusura bakma meraktan soruyorum sadece bu macunlarin fiyatlari nedir ?internetten mi aldin.Clifeyi cok asiri ovduler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…