Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aksuyu da ovduler

Ne diyelim kader kuzum.. Bi şanstı gitti başka da olmaz diye korkuyorum ama tabi Allah bilir
Öyle düşünme bnim kardesım bır tubu tikali iki sene doktora gıtti hep çatlama iğnesi felan oluyordu bı kasına gitti Kadın buna ilaç yapmiş vermiş rahıme dok diye felan filan o ay bilmem kaç kere çekilecek bı tesbih vardı onayda cekti ugraşti o ay hamile kaldı tabi şimdi kizi 1 yaşinda ve hiç korunmadı ama hala bişey yok bır anda geliyor mucıze gıbi

İnşallah bu ay olur canm ya

İnşallah bu ay olur canm ya
Valla taktikca gelmiyo az çok 4 ayda anladım bunu takma bı meşgale bul çok klasık oluyor ama cunki herkez ayni şeyi söylüyor bn bı kadının hikayesını okumuştum hala aklimda Kadın diyor ki ben evime çocuk alıyordum yani çocuklarını eğitiyordum o ay hiç hamile miyim diye düşünmedim çocuklar geldi gitti onların arkasından topla et hiç aklıma gelmedi bir ara midem bulandı içimden saçmalama dedim yine kuruntu zannettim diyor o ay hamile kaldığımı öğrendim yani Stres her şeyin başı

hamilelikler için şifalı bitkiler var deniliyor bende inanmaya başladım çoğu insana iyi geliyormuş

Merhaba hanımlar beni yeni katıldım gruba 2018 aralık ayında ilk hamilelik dönemi geçirdim 4 haftalıkken dış gebelik dediler ilaç iğneyle düşürdüm bebeğimi 2020 ocak ayında hamile kaldım öğrendiğimde 4 haftalıktı 6. Haftaya geldiğimde ikinci dış gebeliğim kesinleşti ve tek tüpüm(sol)alındı ve sağ tüpümün inanılmaz sağlıklı olduğunu normal yolla anne olabileceğimi söyledi doktorum size burda sormak istediğim benim gibi olan var mı içinizde ne kadar zamanda hamile kaldınız ??

Merhabalar nasılsınız şu Bat tarihleri gelse de gecikse, inşallah hep birlikte hamilelik haberleri alırız. Zaman geçmiyor gibi geliyor bana.

İki saattir cidden bilmiyor diye yazdığım cevap gerçeğim kişi fake hesapmış banlanmış ya derdi ne bunların. Burda hepimiz zaten dertliyiz sırt derdimiz aynı diye yardımcı olmaya yazmaya çalışıyorum ama karşıdaki sadece gırgır derdinde günah değil mi ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…