- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
Ben ikisini denedim.Tecrubelerimi paylasayim .mecitefendinin tadi guzel .Su gibi 3sise ictik esimle.Akzer cok keskin hissediyorsun kokusu burnundan geliyor.Ben tekrar alinca akzer alacagim.sen aksu bebcemil efwndiyi anlatir misin? Bu arada akzerin sitesinden aldim 35tl idi.Mecitefendi ona gore az daha uygun.Yalnız aksu vital 500 ml 36 ya aldım cemil efendi 1lt 25 aldım şimdi de Mecit efendi ve akzer markaları deneyeceğim
Beklenen adet tarihinin bas halfleri kuzum.Hikayen nedir kac yasindasinMerhaba ben de varım, yeni geldim. Bebek planlayana kadar ne ovulasyondan ne yumurtlamadan haberim yoktuyeni öğreniyorum bunları bat nedir acaba?
Adet tarihiMerhaba ben de varım, yeni geldim. Bebek planlayana kadar ne ovulasyondan ne yumurtlamadan haberim yoktuyeni öğreniyorum bunları bat nedir acaba?
Senin mesajin ustte kalmis caksir kullaniyorum ben iki aydir .Esimle birlikte kullaniyorum.Gulbahar olcu yaz youtubeye .Peki siz mi kullanıyorsunuz şaşırdım benim bildiğim o erkekler için? Ben eşim için alacaktım ama
Ustamiz dayimiz buradaAdet tarihi
Sor yardimci olurum .Peki siz mi kullanıyorsunuz şaşırdım benim bildiğim o erkekler için? Ben eşim için alacaktım ama
Cnm kadınlarda kullaniyor yumurtalara büyütüyormuş felan filan instegramda anne adaylara buraya sayfasına gır orda dıye zaten çakşirla ünlenmiş incele gorursunPeki siz mi kullanıyorsunuz şaşırdım benim bildiğim o erkekler için? Ben eşim için alacaktım ama
31 yaşındayım, 3 yıldır evliyim, 6 ay denedik. Doktora gittik prolaktin değerlerimde sorun var sadece 37 çıktı sanırım ilaç verecek..Beklenen adet tarihinin bas halfleri kuzum.Hikayen nedir kac yasindasin
Dayi bn değildım bn amcaydım bnce dayi kımdıUstamiz dayimiz burada
Yani sen akzer i tercih edersin canım doğru mu anladım? Bir de ben eşim için alacaktım ama siz de mi içtiniz. Kadınlara ne gibi faydası var?Ben ikisini denedim.Tecrubelerimi paylasayim .mecitefendinin tadi guzel .Su gibi 3sise ictik esimle.Akzer cok keskin hissediyorsun kokusu burnundan geliyor.Ben tekrar alinca akzer alacagim.sen aksu bebcemil efwndiyi anlatir misin? Bu arada akzerin sitesinden aldim 35tl idi.Mecitefendi ona gore az daha uygun.
Soğan suyu iltihabın yoksa geç adet olmuyorsan yapma bnce yinede sen bilirsın tabıŞuan soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi kullanıyorum bunların yanında bir de çakşır suyu içersem fazla mı olur sizce?
Pko yum kuzum ilaç ile adet oluyorum bu ay ilacı kestim ilaç çok yıprattı beni çünkü bir aylık soğan suyu denemek istedimSoğan suyu iltihabın yoksa geç adet olmuyorsan yapma bnce yinede sen bilirsın tabı
Maşallah çakşır ın oldukça faydası varmış ya acaba soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi ile birlikte kullansam sorun olur mu kiBuyur cnm
Çakşiri şuan oruç oldugu için sohurdan yarim saat önce içiyorsun normalde sabah aç karina bı çay bardağin içine karisını geçecek kadar çakşir yarisınada su mevidefendıyi kullandığım için. Çok kötü değil diye tadi çoğunu çakşir koyuyordum yumurtlama görene kadar içiyorsun günde bi kere ovulasyon yapmiyorsan 14. Birakiyorsun eşin devam edebilir bnde oldum gulbahar ölçüŞuan soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi kullanıyorum bunların yanında bir de çakşır suyu içersem fazla mı olur sizce?
Cemil Efendi'nin kokusu ve tadı da çok keskin canım öyle yarım bardak doldurup üstünü suyla doldurunca boğazın açıyor yakıyor gibi o yüzden 3 te bir doldurup ancak icebiliyirsun tek hayatta icemezsin aksu vital ilaçlı bir su gibi keskin değil tadı kötü ama gerekirse tek icebilirsin öyle anlatayımBen ikisini denedim.Tecrubelerimi paylasayim .mecitefendinin tadi guzel .Su gibi 3sise ictik esimle.Akzer cok keskin hissediyorsun kokusu burnundan geliyor.Ben tekrar alinca akzer alacagim.sen aksu bebcemil efwndiyi anlatir misin? Bu arada akzerin sitesinden aldim 35tl idi.Mecitefendi ona gore az daha uygun.
Biz de eşimle kullaniyoruz bu ay gulbaharin video yu izleyince başladım bendeSenin mesajin ustte kalmis caksir kullaniyorum ben iki aydir .Esimle birlikte kullaniyorum.Gulbahar olcu yaz youtubeye .
Aynen bnimki içmedi bn tek içtim bizde sorun yok şansı arttirmakBiz de eşimle kullaniyoruz bu ay gulbaharin video yu izleyince başladım bende
Valla cnm fazla olacagı kedinde zarari olurmu bilmiyorumŞuan soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi kullanıyorum bunların yanında bir de çakşır suyu içersem fazla mı olur sizce?