DeniyicemYumurtlama günlerimde ada çayı ve kuru incir yiyorum. Eşim propolis kullanıyor (hap şeklinde). Bir de kafein ve bitter cikolata sperm hareketliligini artırıyormuş diye iliskiden önce sade kahve esliginde bitter yediriyorum eşime. Ilk hamileligim bu rutini yaptigim ay olmuştu. insallah bakalım, bekliyoruz...
O kadar yuklenmeyin birbirinize canım her birini ayri ayri kullansaydnz keşke. Hayirlisi olsun rabbimden umut kesilmezZor yurt dışında yaşayınca canim. ben aldım arı sütü bal ginseng karışımı ama daha bu ay kullanıyoruz bakalım belki fayda eder çok şey yapıyorum bu ay bakalım 3 aya belki etki eder çakşır keçi boynuzu bal polen arı sütü karışımı havuç suyu sıkılıyorum vitamin kendim de yaptım bir şeyler ovulasyon takibi de yaptım ama olmadı gebelik adetimi bekliyorum canım
Valla öyle kolay olmadı yanı olduda meraklisına kolay. birazda heralde krema kare çikolata süt reçeli okadar süt reçelini sahurdan yaptimBayilirummmmmmmm. Nasi yaptın
Zahmetli is zatenValla öyle kolay olmadı yanı olduda meraklisına kolay. birazda heralde krema kare çikolata süt reçeli okadar süt reçelini sahurdan yaptim
Kaç aydır deniyorsun cnmBende geldim beni de listeye ekler misiniz. SAT 1 mayıs BAT 1 haziran sanırım. Belli olmuyo çünkü 28 yada 30 günde bir falan oluyorum son aylarda. Bu ay ovulasyon testi aldım onunla takip ediyorum. Hayırlısı olsun inşallah... ikinci cocuk bu arada.
3 aydır korunmuyoruz canım. Ama bu ay ovulasyon testi aldım bakalım kısmet.Kaç aydır deniyorsun cnm
Canım ben önce cemil efendi almıştım kokusu ve tadı daha keskin fazla koyarsan boğazını yakiyordu sonra Aksu vitalin çakşır suyunu aldım içinde çakşır suyu ekstratida var ikisinin tadı farklı bu keskin değil sadece ot acısı gibi bir acımsı tat var ama etki olarak bilemiyorum şu an. Mantık olarak içinde ekstrat karisimli olan daha etkilidir gibi geliyor ama cemil Efendi'nin tadı ve kokusu çok keskin o yüzden o daha mı etkili diye düşünüyor insanKızlar eşi çakşır kökü suyu kullanan var mı hangi marka dan memnundunuz?
Yalnız aksu vital 500 ml 36 ya aldım cemil efendi 1lt 25 aldım şimdi de Mecit efendi ve akzer markaları deneyeceğimKızlar eşi çakşır kökü suyu kullanan var mı hangi marka dan memnundunuz?
Bnde 4.ayim3 aydır korunmuyoruz canım. Ama bu ay ovulasyon testi aldım bakalım kısmet.
O mecıd efendı olmasınCanım ben önce cemil efendi almıştım kokusu ve tadı daha keskin fazla koyarsan boğazını yakiyordu sonra Aksu vitalin çakşır suyunu aldım içinde çakşır suyu ekstratida var ikisinin tadı farklı bu keskin değil sadece ot acısı gibi bir acımsı tat var ama etki olarak bilemiyorum şu an. Mantık olarak içinde ekstrat karisimli olan daha etkilidir gibi geliyor ama cemil Efendi'nin tadı ve kokusu çok keskin o yüzden o daha mı etkili diye düşünüyor insan
Bnde bu ay mecıd i aldım bakalim kullandım yanı adetimi bekliyorumCanım ben önce cemil efendi almıştım kokusu ve tadı daha keskin fazla koyarsan boğazını yakiyordu sonra Aksu vitalin çakşır suyunu aldım içinde çakşır suyu ekstratida var ikisinin tadı farklı bu keskin değil sadece ot acısı gibi bir acımsı tat var ama etki olarak bilemiyorum şu an. Mantık olarak içinde ekstrat karisimli olan daha etkilidir gibi geliyor ama cemil Efendi'nin tadı ve kokusu çok keskin o yüzden o daha mı etkili diye düşünüyor insan
Burdada mecıt 30 tl Aksu 35 500 mlYalnız aksu vital 500 ml 36 ya aldım cemil efendi 1lt 25 aldım şimdi de Mecit efendi ve akzer markaları deneyeceğim
Yok canım cemil efendi aldım şimdi Mecit efendi alacağım intenetten bakBnde 4.ayim
O mecıd efendı olmasın
Cemil mecıdYok canım cemil efendi aldım şimdi Mecit efendi alacağım intenetten bak
Arayi actigina pisman mi oldunBnde spralle korundum şimdi 4. Ayimdayim olmuyor ve ınanın 4. Ayim ama bnde zor olduğunu anladım yanı ve kendını çok şansli hissettim