Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 yıldan fazla oldu cnm ama adet olamadım sankı olacakmısım gıbıydı, hcg testı yaptırdık cıkmadı.. Ve o zamanlar bebek ıstemıyordum ödüm kopmustu hamıleyım diye... Test dısında anlamak mumkun deıl sanırım..

Ben de tup bebek ıcın hulusı hocanın adını duydum agustos ta gitmeyi planlıyorum, memnun musunuz hemen baslıyor mu tup bebege, ben daha tedavı yontemlerını hıc denemedim catlama ıgnesj bıle kullanmadım.. Dırek yapar mı acaba tup bebek yoksa dener mı dıger yontemlerını

Ben Çarşamba ya randevu aldım bilgilendiririm seni ayrıntılı. Tüp bebek derse ama orada yapmayı düşünmüyorum. Memorial Semra kahraman a giderim o durumda. Laboratuvar çok iyi değil ama hoca çok iyi duydum ben. Hiç ayrıntılı görünmedik Dr a. En azından o işleri halledip yine olmazsa tüp bebege gidelim diye düşündük.

Sanırım bende adet olacam yüzümde sivilceler çıkmaya başladı ve hiç öyle kasik ağrım falan olmadı

Sanırım bende adet olacam yüzümde sivilceler çıkmaya başladı ve hiç öyle kasik ağrım falan olmadı
Sen çok erken test yapmaya başladın ya. Stresi arttırıyor bence erkenden teste başlamak. En azından 11.gunu beklemek lazım. Tabi en doğrusu geçmesi ama dayanamıyoruz. Ayrıca sivilce bir şeyi göstermez hiç belirti görmeden hamile olduğunu öğrenenler var. Gününü bekle canım.

Kuzum bende 11 gün vardı adetime yaptım testi zaten. Aman ne bileyim osuruktan nem kapiyoz insan beklenti içinde oluyor sürekli

Kuzum bende 11 gün vardı adetime yaptım testi zaten. Aman ne bileyim osuruktan nem kapiyoz insan beklenti içinde oluyor sürekli
11gun kala değil canım yumurtlamanın 11?günü en erken yapılıyor sanırım. Benim bu ay sol bacağım ağrıdı birkaç gün gebelik belirtisi olabilir mi diye düşündüm kafayı yedik valla

11gun kala değil canım yumurtlamanın 11?günü en erken yapılıyor sanırım. Benim bu ay sol bacağım ağrıdı birkaç gün gebelik belirtisi olabilir mi diye düşündüm kafayı yedik valla
Hahahah ayyy valla sıyırdımm sinirden gülüyorum resmen

Hadi bakalım umarım memnun kalırsın canım, ben de bugün tahlil sonucu aldım tüp bebek doktorunun istediği 50 olması gereken değer 7.5 çıktı, daha önce hiçbir doktoe istememişti iyi ki gitmişim diyorum

Mutlaka haberlerini bekliyorum cnm biz de hıc ayrıntılı kontrol ve tedavı yontemı uygulamadık, bi cok kııs tup bebek de memnun oldugunu yazınca hatta not almıstım bu doktoru

İnşallah. Düşük çıkan değer ne? Benim de bir ara E2 düşüktü. Hiç bilmiyoruz işte doğru düzgün bakilmadigi için ne eksiğimiz var.

Mutlaka haberlerini bekliyorum cnm biz de hıc ayrıntılı kontrol ve tedavı yontemı uygulamadık, bi cok kııs tup bebek de memnun oldugunu yazınca hatta not almıstım bu doktoru
Ben başlıkları inceledim de burada biraz sanki hoca çok iyi ama lab kötüymüş gibi anladım. Ama gidince bunları da ayrıntılı sorarım.

İnşallah. Düşük çıkan değer ne? Benim de bir ara E2 düşüktü. Hiç bilmiyoruz işte doğru düzgün bakilmadigi için ne eksiğimiz var.
D vitamini ve biraz araştırdım baya etkiliymiş gebelikte, diyorum ya normal kadın doğumcularla hiç oyalanmamak lazım direk tüp bebek hastanelerine gidip orada araştıracaksın sebepleri

D vitamini ve biraz araştırdım baya etkiliymiş gebelikte, diyorum ya normal kadın doğumcularla hiç oyalanmamak lazım direk tüp bebek hastanelerine gidip orada araştıracaksın sebepleri
Anladım canım, benim de düşüktü uzun süredir kullanıyorum damla. İnşallah sürecimiz tüp bebeğe gitmez.

Merhaba değeriniz benim gibi düşükmüş benim 21 çıkmıştı kimyasal oldu sizin sağlıkla devam ettimi acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…