Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum ben de oyle dusunuyorum memlekete yaylaya gıdıcem telefon da cekmez yumurtlamayı degerlenırırı degerlendırmez gıdıcem..
Ne kadar düşünürsek o kadar olmuyor en güzeli bu konudan zihinsel olarak uzaklaşmak beklentiye girdikçe daha çok yıpranıyoruz ben ilk hamile kaldığım ay ilk denemede hamile kalamam denemeye başlayalım da 3 aya anca olur diyordum hiç bi beklentim yoktu ve o ay hamile kaldım

Canım sen üzülme 5aydir deniyorsun sen. Olacak inşallah. Ben 3yil hiç korunmadim bak strese girilecekse girmek benim hakkım
4 yıllık evli olmasam bende strese girmezdim ama kimse vajinismusu bilmiyor cocugumuz olmuyor damgasi vurmuslar..bu yukte cok zor geliyor artik

4 yıllık evli olmasam bende strese girmezdim ama kimse vajinismusu bilmiyor cocugumuz olmuyor damgasi vurmuslar..bu yukte cok zor geliyor artik
Sen en büyük sıkıntıyı halletmişsin inşallah bu da olur inşallah. Ben senin yazılarını ilk okuduğumdan beri çok olumlu bir his var içimde. Senin kesin olacak canım. İnşallah

Kızlar iyi akşamlar adet gecikmesinde 15.inci günündeyim iki gün önce test yaptım yine negatif sürekli akıntım var hiç bu kadar olmamıştı, ilk defa bu kadar gecikiyor adet olucakmışım gibi alt karnım ağrıyor neden böyle oldu anlamadım

Canım pcos var mı sende?

Yok cnm doktor için tertemiz dedi 4 gün önce kan tahlili de yaptırdım negatif çıktı. idrar testi yapmaya devam et dedi hayırlısı bakalım ne olacak
Ya ben 19 unda bekliyordum ama yumurtlama geç oldu 23une attı yine de acayip strese girdim. İnsan olsa da bitse diyor senin halini düşünemiyorum. Tez zamanda iyi bir haber alırsın inşallah.

Kesinlikle oyle diyorlar ama gittiğim yerde de inanlar soracak bakalım, bi şeklide basa cıkıcam inşallah döndüğümde hamile olarak gelmıs olurhom

Ya ben 19 unda bekliyordum ama yumurtlama geç oldu 23une attı yine de acayip strese girdim. İnsan olsa da bitse diyor senin halini düşünemiyorum. Tez zamanda iyi bir haber alırsın inşallah.
İnş cnm bende geç yumurtlama oldu diye düşünüyorum ama öylede olsa 35.günden sonra yumurtlamış oluyorum,4 gün önce tahlil yaptığında yumurtan çatlamış dedi kafam karıştı benimde

Cnm mutlaka doktora gıt, benım de Bı kere basıma geldı 13.gğn gecıkme sınde gıttım prolaktın yukselmıs, adet olmayı engellıyormus, minicikbi ialc verdi 2 gun dolmadan adet oldum.. Gebelik yoksa mutlaka görün doktora..

Gittim cnm baktı herşeye proklatinede baktı normal dedi bir hafta daha olmazsan idrar testlerin negatif çıkarsa da gel yine bakalım dedi

Kızlar adetime 1hafta var normalde çok düzensizimdir
Bugün öle Bi test yapayım dedim sonra unuttum test yaptımı çıkan sonuç bu. Banamı öle geliyor 2ci çizgimi belirmiş yada sonradan olduysa nekadar doğrudur bilmiom 5dkdan sonra bakamadım çünkü

Eklentiler

• 20200620_235641.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 42
Evrim sen pikten 14gun sonra mı regl oldun?
Ya sen bana güzel hislerinle ne güzel moral oluyorsun bi bilsen.. Ağzından bal damlıyor inşallah dediğin gibi olur hayırla ve sağlıkla(hepimize)❤
Bu arada 2 gün cok hafif lekelenme oldu tam 14. Gün yani bugün adet oldum..Pazartesi doktora gidicem bakalim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…