Ne kadar düşünürsek o kadar olmuyor en güzeli bu konudan zihinsel olarak uzaklaşmak beklentiye girdikçe daha çok yıpranıyoruz ben ilk hamile kaldığım ay ilk denemede hamile kalamam denemeye başlayalım da 3 aya anca olur diyordum hiç bi beklentim yoktu ve o ay hamile kaldımKuzum ben de oyle dusunuyorum memlekete yaylaya gıdıcem telefon da cekmez yumurtlamayı degerlenırırı degerlendırmez gıdıcem..
4 yıllık evli olmasam bende strese girmezdim ama kimse vajinismusu bilmiyor cocugumuz olmuyor damgasi vurmuslar..bu yukte cok zor geliyor artikCanım sen üzülme 5aydir deniyorsun sen. Olacak inşallah. Ben 3yil hiç korunmadim bak strese girilecekse girmek benim hakkım
Sen en büyük sıkıntıyı halletmişsin inşallah bu da olur inşallah. Ben senin yazılarını ilk okuduğumdan beri çok olumlu bir his var içimde. Senin kesin olacak canım. İnşallah4 yıllık evli olmasam bende strese girmezdim ama kimse vajinismusu bilmiyor cocugumuz olmuyor damgasi vurmuslar..bu yukte cok zor geliyor artik
Canım pcos var mı sende?Kızlar iyi akşamlar adet gecikmesinde 15.inci günündeyim iki gün önce test yaptım yine negatifsürekli akıntım var hiç bu kadar olmamıştı, ilk defa bu kadar gecikiyor adet olucakmışım gibi alt karnım ağrıyor neden böyle oldu anlamadım
Evet var ama genelde 4-5 gün gecikirdi hiç bu kadar uzamazdıCanım pcos var mı sende?
Stresten gecikmiştir belki. Dr a gitmiştin sanırım. Kist vs var mıymış?Evet var ama genelde 4-5 gün gecikirdi hiç bu kadar uzamazdı
Evrim sen pikten 14gun sonra mı regl oldun?4 yıllık evli olmasam bende strese girmezdim ama kimse vajinismusu bilmiyor cocugumuz olmuyor damgasi vurmuslar..bu yukte cok zor geliyor artik
Yok cnm doktor için tertemiz dedi 4 gün önce kan tahlili de yaptırdım negatif çıktı. idrar testi yapmaya devam et dedi hayırlısı bakalım ne olacakStresten gecikmiştir belki. Dr a gitmiştin sanırım. Kist vs var mıymış?
Ya ben 19 unda bekliyordum ama yumurtlama geç oldu 23une attı yine de acayip strese girdim. İnsan olsa da bitse diyor senin halini düşünemiyorum. Tez zamanda iyi bir haber alırsın inşallah.Yok cnm doktor için tertemiz dedi 4 gün önce kan tahlili de yaptırdım negatif çıktı. idrar testi yapmaya devam et dedi hayırlısı bakalım ne olacak
Allah hayırlı uğurlu etsinBelirti olarak akıntım su gibiydi
Meme ucu hassasiyeti vardı
Kasık ağrısı ve alt karın ağrısı vardı
Bunlar net belirtilerim
Acaiyp şekilde sinirliydim bu aralar. Bugun eşime patladım o derece hastaneye de gittik kan testi verdim 2642 çıktı
Kesinlikle oyle diyorlar ama gittiğim yerde de inanlar soracak bakalım, bi şeklide basa cıkıcam inşallah döndüğümde hamile olarak gelmıs olurhomNe kadar düşünürsek o kadar olmuyor en güzeli bu konudan zihinsel olarak uzaklaşmak beklentiye girdikçe daha çok yıpranıyoruz ben ilk hamile kaldığım ay ilk denemede hamile kalamam denemeye başlayalım da 3 aya anca olur diyordum hiç bi beklentim yoktu ve o ay hamile kaldım
İnş cnm bende geç yumurtlama oldu diye düşünüyorum ama öylede olsa 35.günden sonra yumurtlamış oluyorum,4 gün önce tahlil yaptığında yumurtan çatlamış dedi kafam karıştı benimdeYa ben 19 unda bekliyordum ama yumurtlama geç oldu 23une attı yine de acayip strese girdim. İnsan olsa da bitse diyor senin halini düşünemiyorum. Tez zamanda iyi bir haber alırsın inşallah.
İnşallah canım tez zamanda güzel haberler verelimKesinlikle oyle diyorlar ama gittiğim yerde de inanlar soracak bakalım, bi şeklide basa cıkıcam inşallah döndüğümde hamile olarak gelmıs olurhom ❤
Aminn cnm, hepimiz inşallahİnşallah canım tez zamanda güzel haberler verelim
Cnm mutlaka doktora gıt, benım de Bı kere basıma geldı 13.gğn gecıkme sınde gıttım prolaktın yukselmıs, adet olmayı engellıyormus, minicikbi ialc verdi 2 gun dolmadan adet oldum.. Gebelik yoksa mutlaka görün doktora..Kızlar iyi akşamlar adet gecikmesinde 15.inci günündeyim iki gün önce test yaptım yine negatifsürekli akıntım var hiç bu kadar olmamıştı, ilk defa bu kadar gecikiyor adet olucakmışım gibi alt karnım ağrıyor neden böyle oldu anlamadım
Gittim cnm baktı herşeye proklatinede baktı normal dedi bir hafta daha olmazsan idrar testlerin negatif çıkarsa da gel yine bakalım dediCnm mutlaka doktora gıt, benım de Bı kere basıma geldı 13.gğn gecıkme sınde gıttım prolaktın yukselmıs, adet olmayı engellıyormus, minicikbi ialc verdi 2 gun dolmadan adet oldum.. Gebelik yoksa mutlaka görün doktora..
Aaa niye gecıkme olmus olabılır ki gec yumurtlama mı oldu acabaGittim cnm baktı herşeye proklatinede baktı normal dedi bir hafta daha olmazsan idrar testlerin negatif çıkarsa da gel yine bakalım dedi
Ya sen bana güzel hislerinle ne güzel moral oluyorsun bi bilsen..Evrim sen pikten 14gun sonra mı regl oldun?