- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
Bende 4.gun basladim 5gunngunde iki adet .9.gun gittim doktora geri yumurta yok suan dedi 13.gun gel dedi ben 14gidecegim galiba .Bende yorgunluk yapti galiba klomenKlomene 3.gunu basladim ama aldigim sabah aksama kadar reglim kesildi bir daha olmadim 15inde son ilaci aldim suan yumurtlama donemindeyim ama kasiklarim cok ağrıdı bu ay sizin nasil durumlar
Sizin sali gunu kacinci gununuz beni de sali cagirdi belki carsamba goderiz wrken gibi geliyor cuma gittim yumurta yok suan icin dedi zaten carsamba aksam bitmisti adetimDoktorun söylediği ilacı 5 gün kullanıp 5 gün ara vermem ve toplamda 10. günün sonunda kontrole gitmem oldu. Beklemedeyiz bakalım şimdi salı günü kontrol var
Klomen ile yumurtlamanın ormal yumurtlama gününden once olduğunu düşünüyorum oyuzde takvim yaniltici olabilirBende 4.gun basladim 5gunngunde iki adet .9.gun gittim doktora geri yumurta yok suan dedi 13.gun gel dedi ben 14gidecegim galiba .Bende yorgunluk yapti galiba klomen
Salı kesin geleceksin dedi kesin gidicem ben adetin 3 . günü klomen kullanmaya başladım zaten gidince yazarım unutmazsam sizin kaçıncı gününüz aynı süreyle mi kullanmışız klomeni?Sizin sali gunu kacinci gununuz beni de sali cagirdi belki carsamba goderiz wrken gibi geliyor cuma gittim yumurta yok suan icin dedi zaten carsamba aksam bitmisti adetim
Olmama ihtimali de var yani benim de salı hünü kontrolüm var sürecimiz aynıymış 10 günü olacak benim de bakalım yumurtalar ne durumdaBende 4.gun basladim 5gunngunde iki adet .9.gun gittim doktora geri yumurta yok suan dedi 13.gun gel dedi ben 14gidecegim galiba .Bende yorgunluk yapti galiba klomen
amin canım benim çok teşekkür ederimTest yapmaya cesaretim yok canım benim hala yapmadım sabahleyin mecbur yapacam ayrıca çok üzüldüm senin adına Rabbim sağlıklı gebelik nasip edip kucağına alacağın günleri göstersin inşAllah
değerim düşük değildi regle 5 gün kala çıkmıştı 18.2 yüksekti yani :) evet 5.5 haftalık oldu.Merhaba değeriniz benim gibi düşükmüş benim 21 çıkmıştı kimyasal oldu sizin sağlıkla devam ettimi acaba
zaten regle 5 gün kala 18.2 çıktıktan sonra 3 gün kala da 68 e yükseldi bi daha da kan yaptırmadı doktorum. regl bitiş tarihinden 2 gün sonra da kese için çağırdı yani oda tahmini btc 1650 civarlarına geldiğinde gözükür demişti. kese de gözüktü çok şükür . kalbi bekliyoruz şimdi. darısı size olsun en doğru zamanda inşallah sağlıkla :)değerim düşük değildi regle 5 gün kala çıkmıştı 18.2 yüksekti yani :) evet 5.5 haftalık oldu.
Benimde öyle olmuştu regle 4gün varken 21di.. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere duana bizide kat hamile duasıı kabul olurmuşdeğerim düşük değildi regle 5 gün kala çıkmıştı 18.2 yüksekti yani :) evet 5.5 haftalık oldu.
Kesinlikle stresten isteme gücümüzle durduruyoruz regl. Bende bu ay 4 gün geciktim. Ama oldu sonradan. 3. gun erken gebelik testinde de çıkmayınca emin oldum kafamda olmadığı kabullenince regl başladıAh su stres yapiyoruz hep ondan gecikmeler. Bende 4 gun gec oldum bu ay maalesef. Test yap icin rahatlasın
Inşallah bir an önce kavuşursun yavruna canım.Selam kızlar..
Bugün doktora gittim durumumu izah ettim vajinismustan kayıp 3.5 yılım var 5 6 aydir deniyoruz henüz bise yok pko ve tembellik olduğu için daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum dedim..o da aslinda 1 yildan aşağı tedavi yapmıyoruz ama madem durum bu basliyalim bidahaki ay dedi..Bugün Glifor ve GynOsitol yazdı..Rahim filmiyle tüplere de bakmak gerek dedi ama ben once ilaclarla şansımı denemek istiyorum dedim..alttan muayne etti hormon tahlili yapti..ilk defa Lh hormonumu 6 gördüm..normalde hep yuksekti en son 40 lardaydi mesela...bitkisel macun kullanmistim o mu etki etti bilmiyorum ama doktor olabilir dedi...esimden de sperm tahlili istedi benden de 21. Gün bi degere baktirmami diğer adetin 5. Günü tekrar gelmemi soyledi tedaviye baslicaz insallah...Dilerim hemencik hayirlisiyla olur ve daha fazla bekletmez Rabbim❤
Testiniz ne oldu hamile misinizYumurtlamamın üstünden 11 gün geçti ve her zaman ki gibi dayanamayıp erkenden test yaptımdays comfort marka 10 dk içinde silik çizgi çıktı ama çook silik sizce?
Selam canm hangi şehirde yaşıyorsun özel hastane mi devlet hastanesi mi gittiğin yerSelam kızlar..
Bugün doktora gittim durumumu izah ettim vajinismustan kayıp 3.5 yılım var 5 6 aydir deniyoruz henüz bise yok pko ve tembellik olduğu için daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum dedim..o da aslinda 1 yildan aşağı tedavi yapmıyoruz ama madem durum bu basliyalim bidahaki ay dedi..Bugün Glifor ve GynOsitol yazdı..Rahim filmiyle tüplere de bakmak gerek dedi ama ben once ilaclarla şansımı denemek istiyorum dedim..alttan muayne etti hormon tahlili yapti..ilk defa Lh hormonumu 6 gördüm..normalde hep yuksekti en son 40 lardaydi mesela...bitkisel macun kullanmistim o mu etki etti bilmiyorum ama doktor olabilir dedi...esimden de sperm tahlili istedi benden de 21. Gün bi degere baktirmami diğer adetin 5. Günü tekrar gelmemi soyledi tedaviye baslicaz insallah...Dilerim hemencik hayirlisiyla olur ve daha fazla bekletmez Rabbim❤
Kilo artışın var mı dedi var dedim o yüzden verdi sanırım. .insülin direncim yoktu en son tahlil yaptırdığım daInşallah bir an önce kavuşursun yavruna canım.
Glifor şeker ilacı değil mi. Onu neden veriyorlar
Kocaeli de yaşıyorum canım özel hastaneye gittimSelam canm hangi şehirde yaşıyorsun özel hastane mi devlet hastanesi mi gittiğin yer