Bence o beklediği için öyle olmuştur yoksa ki ben 2. Çizgiyi göremedim.Kızlar adetime 1hafta var normalde çok düzensizimdir
Bugün öle Bi test yapayım dedim sonra unuttum test yaptımı çıkan sonuç bu. Banamı öle geliyor 2ci çizgimi belirmiş yada sonradan olduysa nekadar doğrudur bilmiom 5dkdan sonra bakamadım çünkü
Gerçekte daha belirgin gibi duruyor ama dediğin gibi beklediği içinde olmuş olabilir yada kafam bana oyun yapıyorBence o beklediği için öyle olmuştur yoksa ki ben 2. Çizgiyi göremedim.
İdrari fazla koyunca da olabilir kuzum. Valla iyi delirmiyoruz kafayı yedikGerçekte daha belirgin gibi duruyor ama dediğin gibi beklediği içinde olmuş olabilir yada kafam bana oyun yapıyor
Yok yavrum emin olduğum tek şey idrar miktarıİdrari fazla koyunca da olabilir kuzum. Valla iyi delirmiyoruz kafayı yedik
İnşallah çıkarda güzel haberlerini alırızYok yavrum emin olduğum tek şey idrar miktarı
Neyse daha 1 hafta var bat'a ben ptesi tekrarlarım bu sefer başından ayrılmam baktım çıkmıo adetim geçene kadar yapmam
Amin inşallah bakalımİnşallah çıkarda güzel haberlerini alırız
Daha önce hiç idrar testi yapmadım canım. Sadecee bekledim.Benim regl agrım agrı kesici icmeden asla gecmiyor.
Şu anda da devam eden agrılarım var.
Bazen unutuyorum ama genellikle var.
Hayırlısı bakalım. Daha önce hic idrar testi yapabildin mi peki canım?
Yoksa bekledin mi 7 gün geçsin diye
Aynen canım, pikten sonra 17.gün oldum. Femometer diye bir program indirdim, pik fotosu atınca adet tarihini ona göre hesaplıyor, zaten bu günü göstermişti. Kısmet artık napalım diğer aylara bakıcazYa senin 24u değil miydi?Üzüldüm. Pik takip etmiştin değil mi? Pikten kaç gün sonra regl oldun canım?
Döngüm kısaldı benim kuzu, pik de erken olmuştu zaten. Geçen ay da 22 günde olmuştum ya bu normal geldi artıkErken olmadı mı sanki
Canım inan bunu düşündüm zaten seninle ilgili, bebek isteminiz daha çok yeni çünkü ovu takibine falan hiç gerek yok, bir kere hamile kalmışsın hiçbir şey yapmadan yine kalırsın, En azından 7-8 ay bekle benceBen de adet olacağım büyük ihtimalle 7 güne dişe dokunur bi belirtim yok... Önümüzdeki ay bu konudan tamamen uzaklaşacağım kendimi spora vereceğim Ovülasyonu da bırakıyorum ne olacaksa olsun
Canım test yapacak mısın bugün değil mi adet gününAminn cnm, hepimiz inşallah ❤
2 farklı marka İle test yaptımCanım test yapacak mısın bugün değil mi adet günün
Walla ben de dömgüm kısa oldugunda sevıbır oldum artık, adet olacaksam önümüzdeki ay çalısmalar baslarım diyeAynen canım, pikten sonra 17.gün oldum. Femometer diye bir program indirdim, pik fotosu atınca adet tarihini ona göre hesaplıyor, zaten bu günü göstermişti. Kısmet artık napalım diğer aylara bakıcaz
Döngüm kısaldı benim kuzu, pik de erken olmuştu zaten. Geçen ay da 22 günde olmuştum ya bu normal geldi artık
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım insallahDaha önce hiç idrar testi yapmadım canım. Sadecee bekledim.
Öyle yapıcam canım kendimi yıpratmıcam çok üstüne düştümCanım inan bunu düşündüm zaten seninle ilgili, bebek isteminiz daha çok yeni çünkü ovu takibine falan hiç gerek yok, bir kere hamile kalmışsın hiçbir şey yapmadan yine kalırsın, En azından 7-8 ay bekle bence
2 farklı marka İle test yaptımtahmın et
Aynen dimi ben de seviniyorum iyi oldu kısalması 30 gün bekle dur günler geçmiyorduWalla ben de dömgüm kısa oldugunda sevıbır oldum artık, adet olacaksam önümüzdeki ay çalısmalar baslarım diye
Kesinlikle, hep diyorum ya 1 yılın sonunda %90 hamile kalınıyormuş, sen bir kere kaldın bile yani hiçbir sorun yokÖyle yapıcam canım kendimi yıpratmıcam çok üstüne düştüm
İnşallah kuzum inşallah bakalım ne zaman gelecek bizim nazlılarKesinlikle, hep diyorum ya 1 yılın sonunda %90 hamile kalınıyormuş, sen bir kere kaldın bile yani hiçbir sorun yok
Maalesef cnm, adetim de gelmedi henüz, baslasa da bitse, önümüzdeki ay memlekete gidicem 1 ay kadar kalırım, yumurtlamayı degerlendir ip gitmek istiyorum, test de alıcam ovulasyon..Aynen dimi ben de seviniyorum iyi oldu kısalması 30 gün bekle dur günler geçmiyordu
pozitif olsa yazardın hemen negatif mi
Öyle olsa bile tedaviye başlıcaz kuzum üzülmek yok az kaldıııı
Peki herhangi bir belirtin var mıydı? Prolaktin yüksekliğini anlayabilir miyiz kan testi dışında? Adet ağrısı gibi ağrı vs oldu mu gecikmeye rağmen? Ben bu ay incir kürü yapmıştım da ödüm patlıyor prolaktin yükseldi diye. Ankara'ya gidiyorum Hulusi hocaya randevu da aldım bu kür yüzünden bir sıkıntı yaşamam inşallah.Cnm mutlaka doktora gıt, benım de Bı kere basıma geldı 13.gğn gecıkme sınde gıttım prolaktın yukselmıs, adet olmayı engellıyormus, minicikbi ialc verdi 2 gun dolmadan adet oldum.. Gebelik yoksa mutlaka görün doktora..