Ben yok gibi gördüm ama bilemiycemKızlar yorumlar mısınız
Çok çok silik bir çizgi var canım fotoya o kdr yansıtabildimBen yok gibi gördüm ama bilemiycem
İncecik bir çizgi var gibiÇok çok silik bir çizgi var canım fotoya o kdr yansıtabildim
Bir kimyasal gecirdim ben kimyasaldan önce 24 gunde bir olurdum. Ama kimyasaldan sonra 25 gunde bir sanırım takvime bakıyorum da, 25 gun diye hesaplarda bir gun gecikti.İncecik bir çizgi var gibigeçmiş miydi adetiniz
ben de çok ince bir çizgi var gibi gördüm, inşallah yanılmanıza sebep olup hakkınıza da girmem, tabii çizginin kaç dakikada çıktığı ve adete kaç gün kaldığı da önemli...Kızlar yorumlar mısınız
İlaçla düzelebilen bir değer mi canımHadi bakalım umarım memnun kalırsın canım, ben de bugün tahlil sonucu aldım tüp bebek doktorunun istediği 50 olması gereken değer 7.5 çıktı, daha önce hiçbir doktoe istememişti iyi ki gitmişim diyorum
Evet incir ve soğan Prolaktini yükseltiyor canımKızlar ben 3gun geciktim ve negatif. Canım çok sıkıldı Çarşamba Dr a gidecektim. İncir kürü yapmıştım bu ay o bozdu herhalde. Prolaktini mı yükseltti acaba? Ya da belki kist yaptı. Boş yere bozduk dengeleri. Siz sakın yapmayın ya zararı yararindan çok bu kürlerin. Çok kızıyorum kendime. Tam da Ankara'ya gideceğim ay olacak iş değil
Geç döllenme olmuştur belki ama kan testinde çıkar kesin. 2 gün sonra daha belirgin olur zaten çizgi. İnşallah gebelik vardırBir kimyasal gecirdim ben kimyasaldan önce 24 gunde bir olurdum. Ama kimyasaldan sonra 25 gunde bir sanırım takvime bakıyorum da, 25 gun diye hesaplarda bir gun gecikti.
Ama normal dongu ise 2 gun gecikmiş oluyor.
Zaten benim hic gecikmem Olmaz normalde dongumde kısa. Tavuk gibi surekli yumurtlayıp adet olurum.
Çizgi elde daha belirgin tabi ama 2 gun sonra kan veririm dedim canım
Çizgi ilk bir dakika da çıktı.ben de çok ince bir çizgi var gibi gördüm, inşallah yanılmanıza sebep olup hakkınıza da girmem, tabii çizginin kaç dakikada çıktığı ve adete kaç gün kaldığı da önemli...
İnşallah hayırlısıyla vardır.Geç döllenme olmuştur belki ama kan testinde çıkar kesin. 2 gün sonra daha belirgin olur zaten çizgi. İnşallah gebelik vardır
Insaaalllaahhhh pozitiftirÇok çok silik bir çizgi var canım fotoya o kdr yansıtabildim
Evet canım d vitamini, b12 demir falan da eksik çıktı zaten, asıl hormonlar var birde onların cevabı 1 hafta sonra gelicek, onlar daha önemli sanırımİlaçla düzelebilen bir değer mi canım
Hadi ya canım, D vitamini hamile kalma da kadın ve erkek için çok önemli diye biliyorum. Hormonların nasıl çıkacak bakalım belki bi multivitamin ile bile halledebilirsin bu durumu daha önce hiç kullanmış mıydın?Evet canım d vitamini, b12 demir falan da eksik çıktı zaten, asıl hormonlar var birde onların cevabı 1 hafta sonra gelicek, onlar daha önemli sanırım
İnsallah canım Rabbim ne eylerse guzel eylerInsaaalllaahhhh pozitiftir ❤❤
Son 2 aydır benimde adetim öyleydi bu arada ilk gun kahverengi lekelenip durdum,Merhaba kızlar bat 18 Haziran di gelmemişti dün hafif lekelenme ile kahverengi gelmeye başladı ama çok az o şekilde devam ediyor dinden beri bide vücudumda morarmalar oldu sökülmüyor herhalde adet kanım ile alakalı bir durum mu acaba bu kadar zorluyor test yapmadım adet muhtemelen bu
Gittim bugun 13mm yumurta var dediKlomen ile yumurtlamanın ormal yumurtlama gününden once olduğunu düşünüyorum oyuzde takvim yaniltici olabilir
Benim bugun 13.gun gittim bugun 13mm dedi cuma gumu tekrar gel dediSalı kesin geleceksin dedi kesin gidicem ben adetin 3 . günü klomen kullanmaya başladım zaten gidince yazarım unutmazsam sizin kaçıncı gününüz aynı süreyle mi kullanmışız klomeni?
Size ne dedi merak ettim mutlaka yaxin horumceOlmama ihtimali de var yani benim de salı hünü kontrolüm var sürecimiz aynıymış 10 günü olacak benim de bakalım yumurtalar ne durumda
Hormonlar cok onemli.Bana sana sebeb olan hormon dediEvet canım d vitamini, b12 demir falan da eksik çıktı zaten, asıl hormonlar var birde onların cevabı 1 hafta sonra gelicek, onlar daha önemli sanırım