Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar adetime 1hafta var normalde çok düzensizimdir
Bugün öle Bi test yapayım dedim sonra unuttum test yaptımı çıkan sonuç bu. Banamı öle geliyor 2ci çizgimi belirmiş yada sonradan olduysa nekadar doğrudur bilmiom 5dkdan sonra bakamadım çünkü
Bence o beklediği için öyle olmuştur yoksa ki ben 2. Çizgiyi göremedim.

Benim regl agrım agrı kesici icmeden asla gecmiyor.
Şu anda da devam eden agrılarım var.
Bazen unutuyorum ama genellikle var.
Hayırlısı bakalım. Daha önce hic idrar testi yapabildin mi peki canım?
Yoksa bekledin mi 7 gün geçsin diye
Daha önce hiç idrar testi yapmadım canım. Sadecee bekledim.

Ya senin 24u değil miydi?🙁 Üzüldüm. Pik takip etmiştin değil mi? Pikten kaç gün sonra regl oldun canım?
Aynen canım, pikten sonra 17.gün oldum. Femometer diye bir program indirdim, pik fotosu atınca adet tarihini ona göre hesaplıyor, zaten bu günü göstermişti. Kısmet artık napalım diğer aylara bakıcaz😘

Erken olmadı mı sanki 🤔
Döngüm kısaldı benim kuzu, pik de erken olmuştu zaten. Geçen ay da 22 günde olmuştum ya bu normal geldi artık 😬

Ben de adet olacağım büyük ihtimalle 7 güne dişe dokunur bi belirtim yok... Önümüzdeki ay bu konudan tamamen uzaklaşacağım kendimi spora vereceğim Ovülasyonu da bırakıyorum ne olacaksa olsun 🙂
Canım inan bunu düşündüm zaten seninle ilgili, bebek isteminiz daha çok yeni çünkü ovu takibine falan hiç gerek yok, bir kere hamile kalmışsın hiçbir şey yapmadan yine kalırsın, En azından 7-8 ay bekle bence 😉

Aynen canım, pikten sonra 17.gün oldum. Femometer diye bir program indirdim, pik fotosu atınca adet tarihini ona göre hesaplıyor, zaten bu günü göstermişti. Kısmet artık napalım diğer aylara bakıcaz😘

Döngüm kısaldı benim kuzu, pik de erken olmuştu zaten. Geçen ay da 22 günde olmuştum ya bu normal geldi artık 😬
Walla ben de dömgüm kısa oldugunda sevıbır oldum artık, adet olacaksam önümüzdeki ay çalısmalar baslarım diye

Canım inan bunu düşündüm zaten seninle ilgili, bebek isteminiz daha çok yeni çünkü ovu takibine falan hiç gerek yok, bir kere hamile kalmışsın hiçbir şey yapmadan yine kalırsın, En azından 7-8 ay bekle bence 😉
Öyle yapıcam canım kendimi yıpratmıcam çok üstüne düştüm

2 farklı marka İle test yaptım🙂 tahmın et
Walla ben de dömgüm kısa oldugunda sevıbır oldum artık, adet olacaksam önümüzdeki ay çalısmalar baslarım diye
Aynen dimi ben de seviniyorum iyi oldu kısalması 30 gün bekle dur günler geçmiyordu 😏

pozitif olsa yazardın hemen negatif mi 😞
Öyle olsa bile tedaviye başlıcaz kuzum üzülmek yok az kaldıııı

Aynen dimi ben de seviniyorum iyi oldu kısalması 30 gün bekle dur günler geçmiyordu 😏

pozitif olsa yazardın hemen negatif mi 😞
Öyle olsa bile tedaviye başlıcaz kuzum üzülmek yok az kaldıııı
Maalesef cnm, adetim de gelmedi henüz, baslasa da bitse, önümüzdeki ay memlekete gidicem 1 ay kadar kalırım, yumurtlamayı degerlendir ip gitmek istiyorum, test de alıcam ovulasyon..

Cnm mutlaka doktora gıt, benım de Bı kere basıma geldı 13.gğn gecıkme sınde gıttım prolaktın yukselmıs, adet olmayı engellıyormus, minicikbi ialc verdi 2 gun dolmadan adet oldum.. Gebelik yoksa mutlaka görün doktora..
Peki herhangi bir belirtin var mıydı? Prolaktin yüksekliğini anlayabilir miyiz kan testi dışında? Adet ağrısı gibi ağrı vs oldu mu gecikmeye rağmen? Ben bu ay incir kürü yapmıştım da ödüm patlıyor prolaktin yükseldi diye. Ankara'ya gidiyorum Hulusi hocaya randevu da aldım bu kür yüzünden bir sıkıntı yaşamam inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X