Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar

Eklentiler

• IMG_20200620_171112.jpg
    IMG_20200620_171112.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 46
Belirti olarak akıntım su gibiydi
Meme ucu hassasiyeti vardı
Kasık ağrısı ve alt karın ağrısı vardı
Bunlar net belirtilerim
Acaiyp şekilde sinirliydim bu aralar. Bugun eşime patladım o derece hastaneye de gittik kan testi verdim 2642 çıktı
Maşallah rabbim kucağında göstersin inşallah sagliklica al kucağına.

Adetime 10 gün falan var benimde ara sıra böbrek ağrısı gibi bisey oluyor bende bide vajinam ara sıra Bi yanıyor gibi oluyor belim agriyor. Başka da bisey yok bende. Dün test yaptım negatif çıktı pek umudum yok benimde ama adet günüme kadar birer gün arayla denicem pes etmicem 🙄🤕

Adetime 10 gün falan var benimde ara sıra böbrek ağrısı gibi bisey oluyor bende bide vajinam ara sıra Bi yanıyor gibi oluyor belim agriyor. Başka da bisey yok bende. Dün test yaptım negatif çıktı pek umudum yok benimde ama adet günüme kadar birer gün arayla denicem pes etmicem 🙄🤕
Canım adet gününün gecikmesini bekle

Kasık ağrısı adet ağrısına benziyor muydu peki.
Tıpatıp aynısı tek farkı gebeliğin 10 saniye sürüyor sonra geçiyor ama reglinki en fazla 5 dakika sürüyor. Gözlemlediğim kadarıyla böyle ama reglin belirtileri ile hemen hemen aynı. Sadece akıntıda değişiklik oluyor ve meme ucuna dokunduğun zaman acıyor

Tıpatıp aynısı tek farkı gebeliğin 10 saniye sürüyor sonra geçiyor ama reglinki en fazla 5 dakika sürüyor. Gözlemlediğim kadarıyla böyle ama reglin belirtileri ile hemen hemen aynı. Sadece akıntıda değişiklik oluyor ve meme ucuna dokunduğun zaman acıyor
Benim regl agrım agrı kesici icmeden asla gecmiyor.
Şu anda da devam eden agrılarım var.
Bazen unutuyorum ama genellikle var.
Hayırlısı bakalım. Daha önce hic idrar testi yapabildin mi peki canım?
Yoksa bekledin mi 7 gün geçsin diye

Benim regl agrım agrı kesici icmeden asla gecmiyor.
Şu anda da devam eden agrılarım var.
Bazen unutuyorum ama genellikle var.
Hayırlısı bakalım. Daha önce hic idrar testi yapabildin mi peki canım?
Yoksa bekledin mi 7 gün geçsin diye
1 gün geçse yaparım. BEn heralde 😀 hayatta bekleyemem eğer sen beklediysen brawo sana valla 😀

Ben de adet olacağım büyük ihtimalle 7 güne dişe dokunur bi belirtim yok... Önümüzdeki ay bu konudan tamamen uzaklaşacağım kendimi spora vereceğim Ovülasyonu da bırakıyorum ne olacaksa olsun 🙂
Kuzum ben de oyle dusunuyorum memlekete yaylaya gıdıcem telefon da cekmez yumurtlamayı degerlenırırı degerlendırmez gıdıcem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X