- 13 Ocak 2017
- 4.102
- 9.823
Kızlar
Teşekkür ederim canım 7 gün geciktiTebrikler rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıcakla... Günün kaç gün geçince bu kadar net belirdi söyler misin.
Belirti olarak akıntım su gibiydiTeşekkür ederim canım 7 gün gecikti
Oy maşallah darısı bize inşallahKızlar
Maşallah rabbim kucağında göstersin inşallah sagliklica al kucağına.Belirti olarak akıntım su gibiydi
Meme ucu hassasiyeti vardı
Kasık ağrısı ve alt karın ağrısı vardı
Bunlar net belirtilerim
Acaiyp şekilde sinirliydim bu aralar. Bugun eşime patladım o derece hastaneye de gittik kan testi verdim 2642 çıktı
Kasık ağrısı adet ağrısına benziyor muydu peki.Belirti olarak akıntım su gibiydi
Meme ucu hassasiyeti vardı
Kasık ağrısı ve alt karın ağrısı vardı
Bunlar net belirtilerim
Acaiyp şekilde sinirliydim bu aralar. Bugun eşime patladım o derece hastaneye de gittik kan testi verdim 2642 çıktı
Canım adet gününün gecikmesini bekleAdetime 10 gün falan var benimde ara sıra böbrek ağrısı gibi bisey oluyor bende bide vajinam ara sıra Bi yanıyor gibi oluyor belim agriyor. Başka da bisey yok bende. Dün test yaptım negatif çıktı pek umudum yok benimde ama adet günüme kadar birer gün arayla denicem pes etmicem
Nasip olur inşallah sağlıklaCanım adet gününün gecikmesini bekle
Tıpatıp aynısı tek farkı gebeliğin 10 saniye sürüyor sonra geçiyor ama reglinki en fazla 5 dakika sürüyor. Gözlemlediğim kadarıyla böyle ama reglin belirtileri ile hemen hemen aynı. Sadece akıntıda değişiklik oluyor ve meme ucuna dokunduğun zaman acıyorKasık ağrısı adet ağrısına benziyor muydu peki.
Amşn canımNasip olur inşallah sağlıkla ❤
Tıpatıp aynısı tek farkı gebeliğin 10 saniye sürüyor sonra geçiyor ama reglinki en fazla 5 dakika sürüyor. Gözlemlediğim kadarıyla böyle ama reglin belirtileri ile hemen hemen aynı. Sadece akıntıda değişiklik oluyor ve meme ucuna dokunduğun zaman acıyor
Benim regl agrım agrı kesici icmeden asla gecmiyor.Tıpatıp aynısı tek farkı gebeliğin 10 saniye sürüyor sonra geçiyor ama reglinki en fazla 5 dakika sürüyor. Gözlemlediğim kadarıyla böyle ama reglin belirtileri ile hemen hemen aynı. Sadece akıntıda değişiklik oluyor ve meme ucuna dokunduğun zaman acıyor
1 gün geçse yaparım. BEn heraldeBenim regl agrım agrı kesici icmeden asla gecmiyor.
Şu anda da devam eden agrılarım var.
Bazen unutuyorum ama genellikle var.
Hayırlısı bakalım. Daha önce hic idrar testi yapabildin mi peki canım?
Yoksa bekledin mi 7 gün geçsin diye
Valla ben de 4 gun önceden baslıyorum test yapmaya 4 aydır ama sanırım o bekledi1 gün geçse yaparım. BEn heraldehayatta bekleyemem eğer sen beklediysen brawo sana valla
Ya senin 24u değil miydi?
Erken olmadı mı sanki
Ben de adet olacağım büyük ihtimalle 7 güne dişe dokunur bi belirtim yok... Önümüzdeki ay bu konudan tamamen uzaklaşacağım kendimi spora vereceğim Ovülasyonu da bırakıyorum ne olacaksa olsun
Kuzum ben de oyle dusunuyorum memlekete yaylaya gıdıcem telefon da cekmez yumurtlamayı degerlenırırı degerlendırmez gıdıcem..Ben de adet olacağım büyük ihtimalle 7 güne dişe dokunur bi belirtim yok... Önümüzdeki ay bu konudan tamamen uzaklaşacağım kendimi spora vereceğim Ovülasyonu da bırakıyorum ne olacaksa olsun