- 2 Nisan 2020
- 402
- 291
- 36
Var görünüyor ama daha çok yeni. Hayırlı olsunSelam kizlar benim bat 21 haziran ve dayanamadim test yaptim ama emin olamadim sizin fikirlerinizi almaj istedim. Sizce hamilelik gozukuyormu?
Ikiside hamilelik testi sadece farkli markalar. Altdakinde + isareti cikinca pozitif oluyo. Silik bi + var sanki asagidaki teste. Sabirsizlikla bekliyorum ama gunler hic gecmio sankiAlttaki ne testi onu anlamadım canım
Ama üsttekinde silik bi çizgi görüyorum benbat geldiğinden tekrarla mutlaka İnşallah seninledir
Alttaki hangi marka? Çok havalıIkiside hamilelik testi sadece farkli markalar. Altdakinde + isareti cikinca pozitif oluyo. Silik bi + var sanki asagidaki teste. Sabirsizlikla bekliyorum ama gunler hic gecmio sanki
Geliyorum gidiyorum geneAsil ben kimleri görüyorum kk yi unuttun
Tabiki yap canım birşey kaybetmezsin o na göre kendine dikat edersin bence yapmalısın. ama benim gebeliğimin 5. haftası falandı bendede aynı senin dediğin gibi lekelenme oldu 2 gün oldu sonra doktor bana progestan verdi ve kesldi ama ben bebeğimi kaybettim. Meğersem ogün işte ne oldusa olmıuş bebek kalp atışları dinleyemedik hiç zorunlu kürtaj oldum 8 . haftada.Sabahleyin günlük pedime 50 kuruş büyüklüğünde açık kahverengi bir akıntımın oluştuğunu gördüm arkadaşlar, adet oldum sandım ve ped taktım, bat 20 bu arada, aradan 18 saat geçti neredeyse ama bir daha ne bişey geldi ne başka bişey, şimdi aklıma takıldı acaba yerleşme kanaması olabilir mi, normal bi zamanda ben böyle adet olmam çok afedersiniz çeşmeden akar gibi gelir adetim ilk anda, çok kararsız kaldım test yapmalı mıyım sizce yapsam merakım gidecek yapmasam meraktan uyuyamıcam beklemelimiyim?
Dobarlan birahma kendiniGeliyorum gidiyorum gene
Bat tarihini bekle. Yumurtlama degerlendirince de lekelenme olabiliyo kuzum normal. Ama insallah gebeliktir tabi bat tarihini bekle olmazsan test yap ama yarin da nefatif olabilir hani adet olmadigin surece umut vardirSabahleyin günlük pedime 50 kuruş büyüklüğünde açık kahverengi bir akıntımın oluştuğunu gördüm arkadaşlar, adet oldum sandım ve ped taktım, bat 20 bu arada, aradan 18 saat geçti neredeyse ama bir daha ne bişey geldi ne başka bişey, şimdi aklıma takıldı acaba yerleşme kanaması olabilir mi, normal bi zamanda ben böyle adet olmam çok afedersiniz çeşmeden akar gibi gelir adetim ilk anda, çok kararsız kaldım test yapmalı mıyım sizce yapsam merakım gidecek yapmasam meraktan uyuyamıcam beklemelimiyim?
25 mayıs yumurtlama günüm. Adet günü 13 haziran test yaptım negatif daha da adet olamadım. Benim bildiğim adet gecikmesi sebebi yumurtanın çatlamaması veya geç çatlaması. Ama yumurtam da 26 mayısta çatladı. Anlam veremedimYumurtlama ne zaman oldu peki kaç gün geçti üstünden?
Normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ya o yüzden sordum. Geç yumurtlama olduysa gecikmiştir diyecektim. Ya da belki geç döllenme olmuştur bilemedim25 mayıs yumurtlama günüm. Adet günü 13 haziran test yaptım negatif daha da adet olamadım. Benim bildiğim adet gecikmesi sebebi yumurtanın çatlamaması veya geç çatlaması. Ama yumurtam da 26 mayısta çatladı. Anlam veremedim
Klomene 3.gunu basladim ama aldigim sabah aksama kadar reglim kesildi bir daha olmadim 15inde son ilaci aldim suan yumurtlama donemindeyim ama kasiklarim cok ağrıdı bu ay sizin nasil durumlarKac gun bekleyeceksiniz acaba ?
var gibi görünüyor, hadi hayırlısıSelam kizlar benim bat 21 haziran ve dayanamadim test yaptim ama emin olamadim sizin fikirlerinizi almaj istedim. Sizce hamilelik gozukuyormu?
Ama insan yinede her ay bi umutla yapıyor o testi☹ seni çooookkk iyi anlıyorumBenim bugündü bat ağrım da var her regl öncesi gibi ama olmadı. Geç görmüştüm yumurtlamayı sanırım ondan gecikecek birkaç gün. Test tabiki negatif. Dayanamayıp ovulasyon testi de yaptım bhcg yükselmeden lh artışından da gebeliği öğrenenler olmuş ama o da çok silik. 3yildir olmuyor zaten neden bu ay olacaktı ki? Zaten Perşembe Ankara'ya gidiyorum başkent üniversitesine. İnşallah sizlerin sonuçları olumlu olur.
Kesin bir sıkıntı var yumurta gelişmemesi dışında. Geliştiği aylarda da olmuyor çünkü. Ay bilmiyorum gerçekten zor bir durum. Dualarım burada yazan herkes için.Ama insan yinede her ay bi umutla yapıyor o testi☹ seni çooookkk iyi anlıyorum(( benimde 1 buçuk yıl oldu hala deniyoruz.