- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.183
Biliyorm canım, zaten umudum yok ☹ hayırlısı bakalım, inşallah daha fazla uzamaz bu durumlarımız, gerçekten çok zor bi imtihan. İnşallah sende pozitifi alırsın güzelimÜzülmen için söylemiyorum sakın yanlış anlama, insan umut bağlayıp negatif olunca çok üzülüyor o yüzden en güzeli akışına bırakmak inşallah pozitif leri görürsün
İnşallah canım allah tüm bekleyenlerin kucağını doldursun inşallahBiliyorm canım, zaten umudum yok ☹ hayırlısı bakalım, inşallah daha fazla uzamaz bu durumlarımız, gerçekten çok zor bi imtihan. İnşallah sende pozitifi alırsın güzelim
Tsk ederimEkledim
Doğum kontrol hapı bırakınca bu tarz ara kanamalar olabiliyor 3 ay içinde adetiniz düzene girer tahminen bi sıkıntı yoksa, doktorlar hapı bıraktıktan sonra hemen hamile kalınmasını önermiyor bu arada 2-3 ay beklenilmesini söylüyorlarKizlar ben bu ay dogum kontrol hapini biraktim mayis ayinin son 3 hapindan beri kullanmiyrm ayin 11inde lekelenmeyle baslayan sonra acik pembe kanama ile arasirA surekli gelen bir kanama degildi neyse uc gunun sonunda yikandim son oldu belki hamileyimdir dedim Kan verdim 0.200 cikti bu ayin 14 unde son du sun gece esimle beraber olduktan sonra sulu seftali renginde bi akintim geldi sonra ardindan uzayan sumuklu bir mukus anlam veremedim sizce nedir bu basina gelen varmi
Kasık ağrısı hamilelikte de reglde de olabilir regl gününüz gelmeden bilemezsiniz biraz daha bekleyin varsa testte çıkarMerhaba kızlar gebelik için bu ay ilk kez deneme yaptık.. yumurtlama günüme tam emin olamamamda tahmini bir günde ilişki oldu.. psikolojik mi bilmiyorum ama ilişkiden 4-5 gün sonrası ağzımda acı tat başladı.. baş dönmeleri mide bulantıları ve kaşık ağrıları oldu...regl günüm bugün korku ile bekliyorum ve kaşık ağrım var.. kaşık ağrısı oldukça adet sancısı diye düşünüyorum ve üzülüyorum. 5 gün öncede test yaptım negatif çıktı.. Ümit var mıdır? Kaşık ağrısı hamilelikte olur mu?
Canim doktorum bans boyle birsey demedi AMA hormonlarima da bakmisti acaba oyuzdenmi simdi kafam KristiDoğum kontrol hapı bırakınca bu tarz ara kanamalar olabiliyor 3 ay içinde adetiniz düzene girer tahminen bi sıkıntı yoksa, doktorlar hapı bıraktıktan sonra hemen hamile kalınmasını önermiyor bu arada 2-3 ay beklenilmesini söylüyorlar
Bilmiyorum ki canım benim bildiğim doktorlar bir 2 3 ay adet düzene girsin bekleyin diyor belki senin kullandığın ilaç beklemeyi gerektirmiyordur doktorun demediyse vardır bi bildiğiCanim doktorum bans boyle birsey demedi AMA hormonlarima da bakmisti acaba oyuzdenmi simdi kafam Kristi
Belki tahriş olmuştur damarlarında onla ilgili olabilir ama bu tarz lekelenmeler bir süre yaşarsın ilacı bıraktıktan sonraAMA iliski sonrasi ayaga kalktigimda geldi kanama degildi akintiydi sanki suyla karisik seftali rengi cok acik
Regl günüm bugün bugün olmazsa test yapmak için kaç gün beklemeliyim?Kasık ağrısı hamilelikte de reglde de olabilir regl gününüz gelmeden bilemezsiniz biraz daha bekleyin varsa testte çıkar
OlabilirBelki tahriş olmuştur damarlarında onla ilgili olabilir ama bu tarz lekelenmeler bir süre yaşarsın ilacı bıraktıktan sonra
Son 3 hapı içmediniz mi? Yani kutu tamamen bitmeden mi bıraktınız acabaKizlar ben bu ay dogum kontrol hapini biraktim mayis ayinin son 3 hapindan beri kullanmiyrm ayin 11inde lekelenmeyle baslayan sonra acik pembe kanama ile arasirA surekli gelen bir kanama degildi neyse uc gunun sonunda yikandim son oldu belki hamileyimdir dedim Kan verdim 0.200 cikti bu ayin 14 unde son du sun gece esimle beraber olduktan sonra sulu seftali renginde bi akintim geldi sonra ardindan uzayan sumuklu bir mukus anlam veremedim sizce nedir bu basina gelen varmi
Yumurtlama gununuzen 17.gun benim reglden bir gun sonraya denk geldiRegl günüm bugün bugün olmazsa test yapmak için kaç gün beklemeliyim?
4 Haziran benim yumurtlama günümde 3 gün daha beklemeliyim yani. Erken gebelik testleri içinde aynı süre mi gerekli onlar önce sonuç veriyor mu ?Yumurtlama gununuzen 17.gun benim reglden bir gun sonraya denk geldi
Canım bugün yap eğer geç döllenme değilse çıkar testte çıkmazsa bi 2 3 gün daha bekle bakalım gelmezse tekrar idrar testi yaparsın pozitif çıkarsa kan verirsinRegl günüm bugün bugün olmazsa test yapmak için kaç gün beklemeliyim?
Ilk deneme de neden bu kadar yukleniyorsun ki kendine ? Psikolojik belirtilerdir herhangi bir saglik sorunu yoksa bile yuzde 20 bi ihtimql gebe kalabilirsn anca. Rahim kendini gebelige hazirliyor korunmayi birakinca agri sizi akinti normaldir. Kendini rahat bırak ovulasyon testi kullanabilirsin yumurtayi yakalamak için ve halen erken stres yapman icin burda aylarca yillarca olmayan insanlar var ben dahil yaocak bisey yokMerhaba kızlar gebelik için bu ay ilk kez deneme yaptık.. yumurtlama günüme tam emin olamamamda tahmini bir günde ilişki oldu.. psikolojik mi bilmiyorum ama ilişkiden 4-5 gün sonrası ağzımda acı tat başladı.. baş dönmeleri mide bulantıları ve kaşık ağrıları oldu...regl günüm bugün korku ile bekliyorum ve kaşık ağrım var.. kaşık ağrısı oldukça adet sancısı diye düşünüyorum ve üzülüyorum. 5 gün öncede test yaptım negatif çıktı.. Ümit var mıdır? Kaşık ağrısı hamilelikte olur mu?
Kimleri goruyorumIlk deneme de neden bu kadar yukleniyorsun ki kendine ? Psikolojik belirtilerdir herhangi bir saglik sorunu yoksa bile yuzde 20 bi ihtimql gebe kalabilirsn anca. Rahim kendini gebelige hazirliyor korunmayi birakinca agri sizi akinti normaldir. Kendini rahat bırak ovulasyon testi kullanabilirsin yumurtayi yakalamak için ve halen erken stres yapman icin burda aylarca yillarca olmayan insanlar var ben dahil yaocak bisey yok