Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar kızlar, bir şey sormak istiyorum benim pazar günü adet günüm ama dayanamayıp bugun test yaptım birden ama gün içinde yaptım öyle rastgele, negatif çıktı tabiki, sizce çok farkeder mi hiç bu şekilde negatif görüp de yani gün ortasında test ve adete 2 gün kalayken negatif görüp sonra pozitif görenler oldu mu

Benim bugündü bat ağrım da var her regl öncesi gibi ama olmadı. Geç görmüştüm yumurtlamayı sanırım ondan gecikecek birkaç gün. Test tabiki negatif. Dayanamayıp ovulasyon testi de yaptım bhcg yükselmeden lh artışından da gebeliği öğrenenler olmuş ama o da çok silik. 3yildir olmuyor zaten neden bu ay olacaktı ki? Zaten Perşembe Ankara'ya gidiyorum başkent üniversitesine. İnşallah sizlerin sonuçları olumlu olur.
Benim kahve lekelenmem başlamıştı şimdi kırmızıya dönüyor..bu ayda olmadı malesef😔 5 aydır deniyoruz...randevu aldim pazartesi doktora gidicem nasipse..zaten vajinismustan kaybettigim 3.5 yılım vardı 4 yıllık evliyim daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum insanlarin sıkıştırmasından bıktık

Bat tarihini bekle. Yumurtlama degerlendirince de lekelenme olabiliyo kuzum normal. Ama insallah gebeliktir tabi bat tarihini bekle olmazsan test yap ama yarin da nefatif olabilir hani adet olmadigin surece umut vardir
Test yapmadım hala bekliyorum büyük bir sabırla, sat 20 mayıs, 4 haziran değerlendirme günü, 30 günde bir regl olurum bat 20 haziran oluyor sanırım, döngünün 32.günündeyim ve regl olmadım, iki gün önce yuvarlak bir lekelenmem olmuştu hafif, 24 saat içinde lekelenme olmadı bir daha, bugun tekrar farkettim lekelenme olmuş çok az bişey, acaba adet olacağım olamıyor muyum ilk defa böyle birşey yaşıyorum ya 😢 bir haftadır belim ve kasıklarım ağrıyor sadece ne yapacam bilmem bugun sabah 20 si olduğu için artık test yapayım diyorum, bşr taraftan da tek çizgi görme korkusundan elim teste gitmiyor

Tabiki yap canım birşey kaybetmezsin o na göre kendine dikat edersin bence yapmalısın. ama benim gebeliğimin 5. haftası falandı bendede aynı senin dediğin gibi lekelenme oldu 2 gün oldu sonra doktor bana progestan verdi ve kesldi ama ben bebeğimi kaybettim. Meğersem ogün işte ne oldusa olmıuş bebek kalp atışları dinleyemedik hiç zorunlu kürtaj oldum 8 . haftada. :KK43:
Test yapmaya cesaretim yok canım benim hala yapmadım sabahleyin mecbur yapacam ayrıca çok üzüldüm senin adına Rabbim sağlıklı gebelik nasip edip kucağına alacağın günleri göstersin inşAllah

Test yapmadım hala bekliyorum büyük bir sabırla, sat 20 mayıs, 4 haziran değerlendirme günü, 30 günde bir regl olurum bat 20 haziran oluyor sanırım, döngünün 32.günündeyim ve regl olmadım, iki gün önce yuvarlak bir lekelenmem olmuştu hafif, 24 saat içinde lekelenme olmadı bir daha, bugun tekrar farkettim lekelenme olmuş çok az bişey, acaba adet olacağım olamıyor muyum ilk defa böyle birşey yaşıyorum ya 😢 bir haftadır belim ve kasıklarım ağrıyor sadece ne yapacam bilmem bugun sabah 20 si olduğu için artık test yapayım diyorum, bşr taraftan da tek çizgi görme korkusundan elim teste gitmiyor
Ah su stres yapiyoruz hep ondan gecikmeler. Bende 4 gun gec oldum bu ay maalesef. Test yap icin rahatlasın

Benim kahve lekelenmem başlamıştı şimdi kırmızıya dönüyor..bu ayda olmadı malesef😔 5 aydır deniyoruz...randevu aldim pazartesi doktora gidicem nasipse..zaten vajinismustan kaybettigim 3.5 yılım vardı 4 yıllık evliyim daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum insanlarin sıkıştırmasından bıktık
Her gören soruyor zaten bundan dolayı bunalima giriyor insan

Iyi aksamlar kizlar. Size birsey soylemek istiyorum ama uygularmisiniz uygulamazmisiniz bilmiyorum. Ben ve esim yaklasik 1 bucuk senedir deniyorduk ve olmuyordu hersey normal olmazina ragmen. Doktorlarin bize onerdigi adet bittikden sonra 2 gunde bir iliskiye girmemisdi ve uyguladigimiz halde. Hamile kalamadim hic malesef. Bi sure sonra baska birsey denedik ve adet bittikden sonra yumurtlama gunune kdr hic beraber olmadik taki yumurtlayana kdr. Bunu uyguladigimiz ilk ay hamile kaldim tam sevindik deken 4 aylikken down sendromlu kesinlesti ve aldirma karari aldik. Mayisda ayni yontemi tekrar denedik ve yaptigim testlere gore yine hamileyim. Size tavsiyem bu yontemi denemeniz. Yumurtlama gunune kdr beraber olmayin ve spermler guc kazansin. Yumurtlama gununuzu belirlemek icin test yapmaniza gerek yok bobrek agrisi gibi bi agrisi var ve yavasca karin kasik bolgenize gidiyor. Takip ederseniz eminim anlarsiniz :)
Size Allah bir evlat bahşetmiş aslında. 4 aylık tam bir insan şekline girmiş canıyla ruhuyla... Benim kardeşim doğana kadar hep down sendromlu dediler. Annem başının üstüne koydu ne olursa olsun. Ancak hiç de öyle bir şey çıkmadı. Elhamdülillah şimdi 16 yaşında zeki başarılı güzel bir genç kız oldu...

Size Allah bir evlat bahşetmiş aslında. 4 aylık tam bir insan şekline girmiş canıyla ruhuyla... Benim kardeşim doğana kadar hep down sendromlu dediler. Annem başının üstüne koydu ne olursa olsun. Ancak hiç de öyle bir şey çıkmadı. Elhamdülillah şimdi 16 yaşında zeki başarılı güzel bir genç kız oldu...
Bizimkisi bir risk degildi. Plasentadan alinan ornekden iki ayri test yaptilar ve downs sendromlu oldugu kesindi. Ikili tarama testinde zaten ense kalinligi 8.7 di normalde 3lerde oluyormus :KK43:

Bat bugün 10 günlük kasık ve bel ağrılarım zirvede. Hala beyaz sulu süt gibi akıntı geliyor. Adet öncesi migrenim tutar. Bu sefer tutmadı ama bugün ağrıyacak gibi. Bütün hamilelik belirtilerim var ama ben adet olacağım diye hissediyorum. Bu kadar belirtiye adet olan çok insan var. kesin olmadan hayal kurmak boş oluyor. Merak edenler için
Adet olmuşum hissi beyaz sulu akıntı süt gibi

Aşırı gaz 15 gün boyunca

Kasık krampları batmaları

Yumurtlama zamanı ve sonrasında ilk sağda sonradan solda sancı kramplar

Uyku

İştah açıklığı

Durduk yere idrar kokusu alma

İdrar rengi koyuluğu kokusu

Son 10 gün kala adet sancısı gibi ağrı

Sinir hali

Canım sen üzülme 5aydir deniyorsun sen. Olacak inşallah. Ben 3yil hiç korunmadim bak strese girilecekse girmek benim hakkım 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X