Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ayda olmadı hafif adet sancim var ve peceteye kahve akıntı geldi..yarin sökülürüm sanırım. .bu ay olmazsa doktora giderim diyordum ama sökülürsem 3. Gün pazara denk geliyo aksi gibi ya

Arkadaslar bugun 3 tane test yaptim 3undede silik cizgi yalniz resimde belli olmuyor ama ben gayet kirmizi silik cizgi görüyorum bode sol kasigim cok agiriyor

Eklentiler

• Screenshot_20200618-152312_Gallery.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 74
Bu ayda olmadı hafif adet sancim var ve peceteye kahve akıntı geldi..yarin sökülürüm sanırım. .bu ay olmazsa doktora giderim diyordum ama sökülürsem 3. Gün pazara denk geliyo aksi gibi ya
Canım bende seninle aynı durumu yaşıyorum hala adet olmadım hakkımızda hayırlısı benimde alt karnımda ağrı var bende adet olucam galiba gecikmenin üstünden 13 gün geçti

Canım bende seninle aynı durumu yaşıyorum hala adet olmadım hakkımızda hayırlısı benimde alt karnımda ağrı var bende adet olucam galiba gecikmenin üstünden 13 gün geçti
Aynısı aynısı. .yarın sökülürüm artık..geceden başladı zaten sancım...Geç yumurtlayinca bi umutlandiydım ama bos çıktı

Kızlar ya bana da yardımcı olun. Yumurtlama 8 hazirandı bat 22 haziran, dayanamadım ultra erken gebelik testi yaptım negatif ama sanki yatay bir çizgi var sanki değil var hatta. Bu aydan çok ümitliydim ilk defam kasıklarımda yanma batma oluyordu bacağıma vuruyordu bu kadarı da psikolojik olabilir mi ki

Eklentiler

• EBBBF4C1-A961-47AC-BCEB-9A5809A45332.jpeg
    31,1 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar darisi bekleyen herkese olsun
Bugün bat a 2 gün var ve ovulasyon pik durmda elinizde ovulasyon varsa onunla da bakabilirsiniz bat a bi kaç gün kala

Eklentiler

• _20200618_154748.JPG
    22,4 KB · Görüntüleme: 74
  • _20200618_152548.JPG
    45,4 KB · Görüntüleme: 64
Ayni durum bende var suan sol kasigim oyle agiriyorki bacagima belime kalcama vuruyor bde benimkisi silik cikti

Ah canım neler yaşamışsın Allah biliyor görüyor çok içten dua ediyorum sana Allah en yakın zamanda doldursun kucağını al o mutlu haberi hayırlısıyla

Ah canım neler yaşamışsın Allah biliyor görüyor çok içten dua ediyorum sana Allah en yakın zamanda doldursun kucağını al o mutlu haberi hayırlısıyla
Sağol canım inşallah hepimizin sağlıklı hamilelikleri olur, üzülmediyiz daha fazla. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın

Aynısı aynısı. .yarın sökülürüm artık..geceden başladı zaten sancım...Geç yumurtlayinca bi umutlandiydım ama bos çıktı
Ben hesap yapıyorum demek ki 33 yada 34 üncü günde yumurtlamış oluyorum keşke ovulasyon testi yapsaydım yani geç yumurtlayınca adet te gecikiyor demek ki..Tuhaftır hala adet olmadığım için kendimi hamile gibi hissediyorum umut işte

Selam kizlar benim bat 21 haziran ve dayanamadim test yaptim ama emin olamadim sizin fikirlerinizi almaj istedim. Sizce hamilelik gozukuyormu?

Eklentiler

• 98724E79-D5DB-4F89-AFBF-BDF1AEB84629.jpeg
    120,7 KB · Görüntüleme: 79
Selam kizlar benim bat 21 haziran ve dayanamadim test yaptim ama emin olamadim sizin fikirlerinizi almaj istedim. Sizce hamilelik gozukuyormu?
Alttaki ne testi onu anlamadım canım
Ama üsttekinde silik bi çizgi görüyorum ben bat geldiğinden tekrarla mutlaka İnşallah seninledir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…