Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende seninle aynı durumu yaşıyorum hala adet olmadım hakkımızda hayırlısı benimde alt karnımda ağrı var bende adet olucam galiba gecikmenin üstünden 13 gün geçtiBu ayda olmadı hafif adet sancim var ve peceteye kahve akıntı geldi..yarin sökülürüm sanırım. .bu ay olmazsa doktora giderim diyordum ama sökülürsem 3. Gün pazara denk geliyo aksi gibi ya
Asil ben kimleri görüyorum kk yi unuttunKimleri goruyorum ❣
Aynısı aynısı. .yarın sökülürüm artık..geceden başladı zaten sancım...Geç yumurtlayinca bi umutlandiydım ama bos çıktıCanım bende seninle aynı durumu yaşıyorum hala adet olmadım hakkımızda hayırlısı benimde alt karnımda ağrı var bende adet olucam galiba gecikmenin üstünden 13 gün geçti
beta 75 çıkmş, tebrikleeeerKızlar darisi bekleyen herkese olsun
Bugün bat a 2 gün var ve ovulasyon pik durmda elinizde ovulasyon varsa onunla da bakabilirsiniz bat a bi kaç gün kala
Teşekkür ederim darisi isteyen herkesin basina olsunbeta 75 çıkmş, tebrikleeeer
Ayni durum bende var suan sol kasigim oyle agiriyorki bacagima belime kalcama vuruyor bde benimkisi silik ciktiKızlar ya bana da yardımcı olun. Yumurtlama 8 hazirandı bat 22 haziran, dayanamadım ultra erken gebelik testi yaptım negatif ama sanki yatay bir çizgi var sanki değil var hatta. Bu aydan çok ümitliydim ilk defam kasıklarımda yanma batma oluyordu bacağıma vuruyordu bu kadarı da psikolojik olabilir mi ki
İnşallah sen güzel haberler alırsın canım yatın tekrarla varsa koyulaşır inşallahAyni durum bende var suan sol kasigim oyle agiriyorki bacagima belime kalcama vuruyor bde benimkisi silik cikti
Evet tatlim 3.yu istiyo esimSon 3 hapı içmediniz mi? Yani kutu tamamen bitmeden mi bıraktınız acaba
Ah canım neler yaşamışsın Allah biliyor görüyor çok içten dua ediyorum sana Allah en yakın zamanda doldursun kucağını al o mutlu haberi hayırlısıylatrkrsnm bir de o kadar sevinmiştim ki yerleşme diye akıntıya gördükçe mutlu oluyordum meğerse rahim embriyo yu atmaya hazırlanıyormuş, cumartesi doktora gittim saha kanamam başlamıştı doktor kahve leke bu dönemde hoş karşıladığımız bi durum değil bi beta bakalım dedi ben zaten kan verdim yarım saat sonra hastanede sular seller gibi kanama başladı o yüzden yorum yaparken kesin hamilelik var ya da hamilelik belirtisi bu gibi şeyler söylemekten hep geri duruyorum aksi bi durumda insan yıkılıyor
Sağol canım inşallah hepimizin sağlıklı hamilelikleri olur, üzülmediyiz daha fazla. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsınAh canım neler yaşamışsın Allah biliyor görüyor çok içten dua ediyorum sana Allah en yakın zamanda doldursun kucağını al o mutlu haberi hayırlısıyla
Doğum kontrol hapları kutu tamamen bitmeden bırakıldığında ara kanamalar oluyor. O yüzden sormuştumEvet tatlim 3.yu istiyo esim
InsaAllah hepimiz guzel haberler alirizİnşallah sen güzel haberler alırsın canım yatın tekrarla varsa koyulaşır inşallah
Ben hesap yapıyorum demek ki 33 yada 34 üncü günde yumurtlamış oluyorum keşke ovulasyon testi yapsaydım yani geç yumurtlayınca adet te gecikiyor demek ki..Tuhaftır hala adet olmadığım için kendimi hamile gibi hissediyorum umut işteAynısı aynısı. .yarın sökülürüm artık..geceden başladı zaten sancım...Geç yumurtlayinca bi umutlandiydım ama bos çıktı
Normalde 3 gun icmesem 4 cu gun benim kanamam gelirdi AMA gelmedi tam 3 tane hapida kullanmadigimi sayarsam 9 gun sonra kanama geldiDoğum kontrol hapları kutu tamamen bitmeden bırakıldığında ara kanamalar oluyor. O yüzden sormuştum
Alttaki ne testi onu anlamadım canımSelam kizlar benim bat 21 haziran ve dayanamadim test yaptim ama emin olamadim sizin fikirlerinizi almaj istedim. Sizce hamilelik gozukuyormu?