Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım pik demek yumurtladın demek...Yani t çizgisi c den koyu olucak...sonra bir iki gün içinde t çizgisi siliklesince yumurta çatlamış oluyor
Koyu kalirsa da çatlamamış mi demek oluyor?
Birde bu bu siliklesmeyi beklemeden yani o günleri mi değerlendirmemiz gerek? Yumurtlama gününde yani degilmi yada sonrami

Evet keisnlikle rahat olmaya çalışalım.. birde şunu çok duydum bu sitede de okudum ve hatta bugün annemde soyledi bizzat kendisi yaşamış.. düzenli adet görürken çocuk istemey karar verince bir kez gecikmiş sonra det olmuş ikinciside hamile kalmış.. yani kisacasi an itibari ile hamiş olmasakda vicudumuz hazırlamaya başlıyor ve gecikmeler meydana geliyor akabinde de hamile kalinabiliniyor o yüzden bence bized buse kilde oldu bu pozitif bir işaretti bence

Ayy Allah'ım insallah öyledir artık bu ay vucudumuz hazirlostir kendini gebeliğe

8 9 ay ovulasyon testi kullandım canım vitamin kullandık eşim de bende işte son çare sperm dna hasarına baktırocaz ona göre tüp bebeğe baslarım diye düşünüyorum
Hiçbir sorun olmasa bile beklemek bilememek çok zor seni çok iyi anlıyorum canım, inşallah tedavisiz kucağına alırsın ama tedaviyle de olsa insan her şeyi göze alıyor zaten

Merhabalarrr
10 Haziran benimde benide ekler misin

Kızlar Günaydın...
Dün aklıma eşimi asker beklerken şafak saymalarim geldi...o zamanlar facebookta asker yarenleri sayfalari vardi her gün şafakları alalım derlerdi herkes heycanla azalmanin verdigi mutlulukla şafağını yorum atardı..simdi seneler geçti bebişimiz olması için test günlerini şafak sayar olduk☺☺ yumurtlama ustunden 7 gün geçti..kaldı test gününe 10 gün (tabi adet olmazsam) Bundan sonra burda da şafak toplayalım bari en azından sabırsız bekleyişe biraz eğlence katalım

Haydiiii bakalımmm Şafak Kaç ?

Şafak : 10 ❤

Koyu kalirsa da çatlamamış mi demek oluyor?
Birde bu bu siliklesmeyi beklemeden yani o günleri mi değerlendirmemiz gerek? Yumurtlama gününde yani degilmi yada sonrami
Onun için net bi veri yok sanırım ama catlamamış oluyor bana göre. .benim geçen ay pikten sonra hep koyu gitti testlerim neredeyse 1 hafta kadar...ve sonuç tabiki negatif...bilir kişiler genelde yumurtlamadan önceki gün yumurtlama günü çatlama ve çatlamadan sonraki gün ilişki öneriyor(spermde de bi sorun yoksa tabi)..

Benim başıma gelmişti. En iyisini Rabbim bilir ama ben kimyasal gebelik geçirmiştim. Yani gebeliğim tamamlanmadı.
Ama Tabi bilemem doktor değilim canım insallah kötü birşey yoktur

Hayır hayır benim ki 270 lere kadar çıktı.
Adet gecikmemin tam 8. Gununde basladı kanamam.
Kanama baslayınca test yaptılar daha ancak 163 e dusmus tu.
Kimyasal gebelikte sadece artış normal ilerlemiyor ve bir süre sonra dusmeye baslıyor.
Benim baya mide bulantılarım başlamıştı.

Yeniden test yaptın mı, cok kucuk oldugu ıcın gorunmemıstır 3 4 gun gectı ustunden.. İnşallah vardır, Allahım herkesın gonlune gore versin cnm.. Bizim sebepsiz cnm, agustosta sonra tedaviye baslıcam

Kızlarr hepinize günaydın
benim böyle şeylerden hiç bir bilgim yok ben takvimden takip ettim yumurtlama gününü o da olmadı zaten..
Sizden rica etsem bu ovulasyon testi nedir ? Hangi marka ve nereden almalıyım? Nasıl yapılıyor? Regliden hemen sonra mı başlanıyor? Her gün mü yapılıyor? Siz kendi aranızda pik falan diyorsunuz o ne oluyor ? Test nasıl olursa yumurtlama günü olduğun anlaşılıyor? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…