- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Kuzum gebelik var işteİnş her şey istediğin gibi olur canım, yaptım canım bende son durum bu
Eki Görüntüle 2648289
Tatlım günaydın ovulasyon testi için çok marka var, loboquick in kaset testleri var, ınnovita çubuk testleri var, ikisinide kullandım, hata var mi diyeKızlarr hepinize günaydın
benim böyle şeylerden hiç bir bilgim yok ben takvimden takip ettim yumurtlama gününü o da olmadı zaten..
Sizden rica etsem bu ovulasyon testi nedir ? Hangi marka ve nereden almalıyım? Nasıl yapılıyor? Regliden hemen sonra mı başlanıyor? Her gün mü yapılıyor? Siz kendi aranızda pik falan diyorsunuz o ne oluyor? Test nasıl olursa yumurtlama günü olduğun anlaşılıyor? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
yaa çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun. O kadar güzel anlatmışsın kiTatlım günaydın ovulasyon testi için çok marka var, loboquick in kaset testleri var, ınnovita çubuk testleri var, ikisinide kullandım, hata var mi diyeikisi de aynı zamanlarda yumurtlama günümü gösterdi. Yabi hangisi kesene uygunsa onu al, ınstagramda da satanlar var, gitti gidiyor, n11 de de var.
Kullanımı ise soyle: adetin bitince başla, erken yumurtlama olursa kaçırmamış olursun, saat 1 4 arası yapıyorum, yapmadan.2 saat önce sıvıalımını kesiyorum. Bu LH testlerinde gebelik gibi c t çizgileri var, c çizgisi hep koyu cikio, hedefimiz t çizgisinin max koyulukta olduğu günü bulmak, işte o gün pik günü oluyor, o gün LH hormonu kaninnda oluyor, ertesi gün tekrar testi yap, t çizgisi rengi siliklesmisse çatlama var diyoruz, yabi yumurta kanala veriliyor, bu günleri değerlendirmek gerekiyor. Youtube da daha detaylı kullanım videoları var canim. Kullanırsan buraya atarsin resmi yorumlarız yumurtlama var mi çatlama var mi?
Benim nacizane fikrim, genel kontrol olmadi isen ol canim, hormon, hsg rahim filmi, sperm testi. Öyle dene. Ben 3 aydır ovulasyon deniyorum olmadi, bu ay gidicem kontrole.
Min 20 tane olsun canim, ne zmn yumurtlama oluyorsun belli değil, denemiş olursun hemyaa çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun. O kadar güzel anlatmışsın kiTestten kaç tane almam gerekiyor ? Hani bi paket/kutuyetiyor mu?
Canim bariz cizgi varİnş her şey istediğin gibi olur canım, yaptım canım bende son durum bu
Eki Görüntüle 2648289
bi kutu da 1 tane oluyor dimi kuuzummMin 20 tane olsun canim, ne zmn yumurtlama oluyorsun belli değil, denemiş olursun hem
Hangi sayfa kızlar merak ettimBahsettiğin kızı biliyorum ben de çok şaşırmıştım görünce
Merhaba bende 37 haftalik ölü doğum yaptim basiniz sagolsun sizin de. Benim 9 ay oldu gecen ay bebek düşünmeye başladım gecen ay olmadi bu ayi da yumurtlama gunlerini degerlendirmeye çalıştım bakalim nasipse. Benimde sezeryan olduğu için 6 ay verdi doktor ve o süre zarfında korunma yöntemi dediğiniz gibiydi. Hayirli zamanda sağlıklı evlatlarımız olsun ins tekrardanMerhaba hanımlar size bir sey danışmak istiyorum ben 3 ay önce maalesef oğlumu kaybettim doguma 2 hafta kalaAllahım cennette kavustursun inşallah size bir sorum var ben dogumdan sonra 63 gün adet oldum 3 mayısta benden yumurtlama akıntısı geldı ve 15 mayısta ilk adetimi oldum şimdi tekrardan yarın adet olmam lazım bu ay benden 3 hazıran ve 5 hazıran da yumurtlama akıntısı geldı hanı yumurta 24 saat canlı kalır ya ona güvenerek 7 hazıranda geri cekılme yöntemiyle ilişki oldu biliyorum geri cekılme yöntemi korunma yöntemi degıl ama ihtimal var mı bu sekılde gebelık olur mu acıkcası adet beklıyorum adet olursam üzülmem ya da hamıek kalırsam da sevinmem Allah ne derse olur sezeryan dogum yaptım bu arada
İnşâllah cok zor Senınde mı oğlun olacaktı sebebi belli mi neden kaybettin benım bellı degıl doktorum 6 ay yeterli dedi yenı gebelık için ya sanmıyorum ama doktorum ihtimal var dedi aslında yarın adet olsam üzülmem ama artık napacagımı sasırdım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ben de temmuz adetinden sonra korunmayı bırakcam Allah nasıp ederse rabbim yardımcımız olsun inşallahMerhaba bende 37 haftalik ölü doğum yaptim basiniz sagolsun sizin de. Benim 9 ay oldu gecen ay bebek düşünmeye başladım gecen ay olmadi bu ayi da yumurtlama gunlerini degerlendirmeye çalıştım bakalim nasipse. Benimde sezeryan olduğu için 6 ay verdi doktor ve o süre zarfında korunma yöntemi dediğiniz gibiydi. Hayirli zamanda sağlıklı evlatlarımız olsun ins tekrardan
Kuzum gebelik var işte
Bencede baya baya çizgi var ama işte perşembe verdiğim kan testleri negatifti bende anlamıyorum iyice beynim yandıCanim bariz cizgi varbenim teste bi arkadasa attim dun fazla idrar damlatinca oyle ici bos beyaz cizgi oluyormus bende hic umut kalmadi yani
Evet oğlandı sebebi bulunamadi bizim de tüm testleri yaptırdık cikmadi birşey. Kader dedi doktor en sonunda.evet geri cekilme tam korunma degil ama hormonları bozmamak icin ben korunmak istemedim bence de hemen düşünme 6 ay olsun çünkü vücudun vitamine ihtiyaci var toparlansin ve folik asit başlaİnşâllah cok zor Senınde mı oğlun olacaktı sebebi belli mi neden kaybettin benım bellı degıl doktorum 6 ay yeterli dedi yenı gebelık için ya sanmıyorum ama doktorum ihtimal var dedi aslında yarın adet olsam üzülmem ama artık napacagımı sasırdım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ben de temmuz adetinden sonra korunmayı bırakcam Allah nasıp ederse rabbim yardımcımız olsun inşallah
Kuzu satın aldığım yerde tane ile söylüyor zaten, 20 li ovulasyon testi, 50 li ov. Testi diebi kutu da 1 tane oluyor dimi kuuzumm
Folık asıt kan sulandirıcı falan başladı doktor ben blr kadınla daha konuştum bizim gibi onın da oğlu 39 haftalık karnında kalbı durmuş ve hiç bir sebeb cıkmamış sezeryan dogum olmuş o 4 ay sonra hamıle kalmış ve su an tekrardan oğlu olmuş 1 yasında Allah ne derse o olurEvet oğlandı sebebi bulunamadi bizim de tüm testleri yaptırdık cikmadi birşey. Kader dedi doktor en sonunda.evet geri cekilme tam korunma degil ama hormonları bozmamak icin ben korunmak istemedim bence de hemen düşünme 6 ay olsun çünkü vücudun vitamine ihtiyaci var toparlansin ve folik asit başla
Ya sanır de, salı günü filan git canim tekrar kanaBencede baya baya çizgi var ama işte perşembe verdiğim kan testleri negatifti bende anlamıyorum iyice beynim yandı
çoook teşekkür ederim canım inşallah temmuz da birlikte hamiş oluruzKuzu satın aldığım yerde tane ile söylüyor zaten, 20 li ovulasyon testi, 50 li ov. Testi die
Siz Anteplı mısınız bu arada ben de Antepliyim ama samsunda yasıyorumEvet oğlandı sebebi bulunamadi bizim de tüm testleri yaptırdık cikmadi birşey. Kader dedi doktor en sonunda.evet geri cekilme tam korunma degil ama hormonları bozmamak icin ben korunmak istemedim bence de hemen düşünme 6 ay olsun çünkü vücudun vitamine ihtiyaci var toparlansin ve folik asit başla
Kan verdiginde daha erkendi ilk hamileligin de boyle olmuş kesinlikle hamilesin diyorum benBencede baya baya çizgi var ama işte perşembe verdiğim kan testleri negatifti bende anlamıyorum iyice beynim yandı
Öyle yapıcam canım birkaç güne adet olmazsam tekrar vericemYa sanır de, salı günü filan git canim tekrar kana
İnş canım ya ben de öyle düşünüyorum ama bakalım, peşembe vermiştim direk negatifti canım değer yoktuKan verdiginde daha erkendi ilk hamileligin de boyle olmuş kesinlikle hamilesin diyorum benkan testini hangi gun verdin ve kaç cikti canim