Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok kuzum ya olsa kanda çıkardı kesin stresten galiba adet olamiyorum o değilde önümüzdeki aydan gidiyor her adet olamadigim gün olup bı kirtulsaydim
Bende çok dedim olsa kanda çıkardı diye.
En son 2 mayısta adet oldum 5 haziranda negatif çıktı. Ondan 5 gün sonra pozitif.
Yani geç döllenme olabiliyor.

Bende çok dedim olsa kanda çıkardı diye.
En son 2 mayısta adet oldum 5 haziranda negatif çıktı. Ondan 5 gün sonra pozitif.
Yani geç döllenme olabiliyor.
Ben yumurtlamadan sonrasını degerlendiremedim çok sancım oldu malesef geç döllenme umudumda yok 😔

Sizin yazdiklaronizdan sonra da içimde bir umut kipirdanmadi desem yalan olur 🥰😠

Vallaha kızlar benden söylemesi adetim gecikeli baya olmuştu ve birsuru saçma sapan şeyler yaşadım kaşıklarım şuram buram derken bugün kan testinde negatif cıktı ve ogrneir öğrenmez de adet oldum resmen kafam rahatlayınca adet oldum.. kısacası kendinizi sıkmayın rahat bırakın hamilelik varsada güzel devam etsin yoksada adetimiz gelsin rahat rahat.. sakinnn birgün bizde güzel haberleri vericezzz Insallah 🥰

Normalde adetten önce sancın birkaç gün sürer miydi
Geçen ay öyle oldu birtek canım bahsettigim kahverengi çamur gibi akıntı geldi sonrasında bir gün sonra falan adet oldum. Bu ayda iki gündür sancım var dün azcik geldi ama günlük pedi bile batirmadi silince gördüm bugün sabah çok az geldi hatta iki gündür duş almadim duş alinca bir kaç saat kesiliyor benim adet yine olmayınca artik yikandim

Vallaha kızlar benden söylemesi adetim gecikeli baya olmuştu ve birsuru saçma sapan şeyler yaşadım kaşıklarım şuram buram derken bugün kan testinde negatif cıktı ve ogrneir öğrenmez de adet oldum resmen kafam rahatlayınca adet oldum.. kısacası kendinizi sıkmayın rahat bırakın hamilelik varsada güzel devam etsin yoksada adetimiz gelsin rahat rahat.. sakinnn birgün bizde güzel haberleri vericezzz Insallah 🥰
Amin inşallah olayım diye bekliyorum ama yo lk😀 testide yaptım rahatladım eeee daha derdi ne bu benim adetin anlamadım 😀

Geçen ay öyle oldu birtek canım bahsettigim kahverengi çamur gibi akıntı geldi sonrasında bir gün sonra falan adet oldum. Bu ayda iki gündür sancım var dün azcik geldi ama günlük pedi bile batirmadi silince gördüm bugün sabah çok az geldi hatta iki gündür duş almadim duş alinca bir kaç saat kesiliyor benim adet yine olmayınca artik yikandim
Adet olmadın ama koyu akıntın var anladığım kadarıyla, hayırlısı olsun birkaç güne çıkacak nolacağımız bakalım

Bugunle beraber 5 gün önce yani adetime 4 gün kala yaptırmıştım tertemiz bir 0.1 çıktı
Ozaman bugün yarın adet olursun sanirim yada geç döllenme ihtimali var mı acaba umitlendirmek istemem ama olmasada boşverin vallaha herseyde bir hayır vardır temmuzaaa kaldık deriz ben dedim bile 😂 zaten ben planlı da yapamadım gelişi güzel olmusmudur dedim gecikince ama yokmuş ilkkez busefer plan yapacam bakalim 🤗

Kizlar %100 emin olduğum birşey var ki o da bu durum psikolojiyi dolayısı ile vücudu aşırı etkiliyor.ben 36 yaşındayım inanın bu zamana kadar adetim bir gün bile gecikmedi tam zamanında oldum hep ama iki aydır hem adetimin gelmesi hem gelme şekli hem düzeni günü vs herşeyi degisti. Ne kadar takmayim kafama desemde malesef elimde olan birşey değil bu ama mumkun olduğu kadar kendimi telkin edip birsekilde düşüncelerimi baska şeylere odaklicam

Adet olmadın ama koyu akıntın var anladığım kadarıyla, hayırlısı olsun birkaç güne çıkacak nolacağımız bakalım
Aynen canım akıntı bile denmez azcik geldi peceteye o kadar inşallah bir an önce sonuçlanırsa hem psikolojjim hemde vücudum rahatlar sistikce sisiyorum çünkü 😀

Bende onu sorcaktim bu ovulasyon testleri çatladığını mi gösteriyor yani pik olursa çatlamıştı demek ?
Yok canım pik demek yumurtladın demek...Yani t çizgisi c den koyu olucak...sonra bir iki gün içinde t çizgisi siliklesince yumurta çatlamış oluyor

Ozaman bugün yarın adet olursun sanirim yada geç döllenme ihtimali var mı acaba umitlendirmek istemem ama olmasada boşverin vallaha herseyde bir hayır vardır temmuzaaa kaldık deriz ben dedim bile 😂 zaten ben planlı da yapamadım gelişi güzel olmusmudur dedim gecikince ama yokmuş ilkkez busefer plan yapacam bakalim 🤗
Geç doll
Geç döllenme ihtimalim yok canım son haftayı değerlendiremedik malesef . Bende temmuza odaklandım bir adet olsaydım 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X