Bende çok dedim olsa kanda çıkardı diye.Yok kuzum ya olsa kanda çıkardı kesin stresten galiba adet olamiyorum o değilde önümüzdeki aydan gidiyor her adet olamadigim gün olup bı kirtulsaydim
Normalde adetten önce sancın birkaç gün sürer miydiCanım umudum yokki bugün bir umut ovulasyon testi yaptım tertemiz tek çizgi çıktı bir an önce olup kurtulayim iki gundur boşuna sancı cekiyorum azıcık bir leke geldi oluyorum dedim o da kesildi
Teşekkür ederim inşallah darısı başınıza. Rabbim isteyen her kadına nasip etsin hayırlısıyla.Ayyy çok tebrikler, çok sevindim, maşallahdarrısı başımıza , ya yine çok umut doldum hadi bakalım
Ben yumurtlamadan sonrasını degerlendiremedim çok sancım oldu malesef geç döllenme umudumda yokBende çok dedim olsa kanda çıkardı diye.
En son 2 mayısta adet oldum 5 haziranda negatif çıktı. Ondan 5 gün sonra pozitif.
Yani geç döllenme olabiliyor.
Teşekkür ederim inşallah darısı başınıza. Rabbim isteyen her kadına nasip etsin hayırlısıyla.
Geçen ay öyle oldu birtek canım bahsettigim kahverengi çamur gibi akıntı geldi sonrasında bir gün sonra falan adet oldum. Bu ayda iki gündür sancım var dün azcik geldi ama günlük pedi bile batirmadi silince gördüm bugün sabah çok az geldi hatta iki gündür duş almadim duş alinca bir kaç saat kesiliyor benim adet yine olmayınca artik yikandimNormalde adetten önce sancın birkaç gün sürer miydi
Amin inşallah olayım diye bekliyorum ama yo lkVallaha kızlar benden söylemesi adetim gecikeli baya olmuştu ve birsuru saçma sapan şeyler yaşadım kaşıklarım şuram buram derken bugün kan testinde negatif cıktı ve ogrneir öğrenmez de adet oldum resmen kafam rahatlayınca adet oldum.. kısacası kendinizi sıkmayın rahat bırakın hamilelik varsada güzel devam etsin yoksada adetimiz gelsin rahat rahat.. sakinnn birgün bizde güzel haberleri vericezzz Insallah
İlkti evet...adet biter bitmez baslamistim hep silikti az koyulansa yine siliniyordu 24. Gün pik yaptiAdete 4 gün kala gördüğünüz pik, o ayın ilk piki miydi peki? Ben geçen ay sanırım iki pik gördüm ama sadece ilkini değerlendirdim
Nezaman yaptın canim testi idrar testimi kanmi?Amin inşallah olayım diye bekliyorum ama yo lktestide yaptım rahatladım eeee daha derdi ne bu benim adetin anlamadım
Bugunle beraber 5 gün önce yani adetime 4 gün kala yaptırmıştım tertemiz bir 0.1 çıktıNezaman yaptın canim testi idrar testimi kanmi?
Bende onu sorcaktim bu ovulasyon testleri çatladığını mi gösteriyor yani pik olursa çatlamıştı demek ?İlkti evet...adet biter bitmez baslamistim hep silikti az koyulansa yine siliniyordu 24. Gün pik yapti
Adet olmadın ama koyu akıntın var anladığım kadarıyla, hayırlısı olsun birkaç güne çıkacak nolacağımız bakalımGeçen ay öyle oldu birtek canım bahsettigim kahverengi çamur gibi akıntı geldi sonrasında bir gün sonra falan adet oldum. Bu ayda iki gündür sancım var dün azcik geldi ama günlük pedi bile batirmadi silince gördüm bugün sabah çok az geldi hatta iki gündür duş almadim duş alinca bir kaç saat kesiliyor benim adet yine olmayınca artik yikandim
Ozaman bugün yarın adet olursun sanirim yada geç döllenme ihtimali var mı acaba umitlendirmek istemem ama olmasada boşverin vallaha herseyde bir hayır vardır temmuzaaa kaldık deriz ben dedim bileBugunle beraber 5 gün önce yani adetime 4 gün kala yaptırmıştım tertemiz bir 0.1 çıktı
Aynen canım akıntı bile denmez azcik geldi peceteye o kadar inşallah bir an önce sonuçlanırsa hem psikolojjim hemde vücudum rahatlar sistikce sisiyorum çünküAdet olmadın ama koyu akıntın var anladığım kadarıyla, hayırlısı olsun birkaç güne çıkacak nolacağımız bakalım
Yok canım pik demek yumurtladın demek...Yani t çizgisi c den koyu olucak...sonra bir iki gün içinde t çizgisi siliklesince yumurta çatlamış oluyorBende onu sorcaktim bu ovulasyon testleri çatladığını mi gösteriyor yani pik olursa çatlamıştı demek ?
Geç dollOzaman bugün yarın adet olursun sanirim yada geç döllenme ihtimali var mı acaba umitlendirmek istemem ama olmasada boşverin vallaha herseyde bir hayır vardır temmuzaaa kaldık deriz ben dedim bilezaten ben planlı da yapamadım gelişi güzel olmusmudur dedim gecikince ama yokmuş ilkkez busefer plan yapacam bakalim
Geç döllenme ihtimalim yok canım son haftayı değerlendiremedik malesef . Bende temmuza odaklandım bir adet olsaydımOzaman bugün yarın adet olursun sanirim yada geç döllenme ihtimali var mı acaba umitlendirmek istemem ama olmasada boşverin vallaha herseyde bir hayır vardır temmuzaaa kaldık deriz ben dedim bilezaten ben planlı da yapamadım gelişi güzel olmusmudur dedim gecikince ama yokmuş ilkkez busefer plan yapacam bakalim
Ozaman olursan buraya kayıt ol inşallah hepimiz sıra sıra müjde veririzGeç doll
Geç döllenme ihtimalim yok canım son haftayı değerlendiremedik malesef . Bende temmuza odaklandım bir adet olsaydım