- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 5.021
Hayırlı olsun canim, bayağı bayağı var yani.persembe günü yumurtlamanın üstünden kaç gün gecmisdi canım,takip yapiyormuydun iki günde negatifden çok iyi değişmiş.İnş her şey istediğin gibi olur canım, yaptım canım bende son durum bu
Eki Görüntüle 2648289
Yok canim konyaliyim da eşim göreviyle antepteyizSiz Anteplı mısınız bu arada ben de Antepliyim ama samsunda yasıyorum
Ben burdayım diyorİnş her şey istediğin gibi olur canım, yaptım canım bende son durum bu
Eki Görüntüle 2648289
Tam net yumurtlama tarihimi bilemiyorum canım, ovülasyon yaptım ama ilk kez ovülasyon takibi yaptığım için beceremedim, biz de iki güne bir değerlendirdik, yarın bat tarihim diye düşünürsek, perşembe test yaptığımda 11. gün olmuş oluyo, 11. günde çıkmamıştı yaniHayırlı olsun canim, bayağı bayağı var yani.persembe günü yumurtlamanın üstünden kaç gün gecmisdi canım,takip yapiyormuydun iki günde negatifden çok iyi değişmiş.
Mesajtan attım sanaHangi sayfa kızlar merak ettim
Ah bi anlasam ben de çözemedimBen burdayım diyor ❤ senın testler falan mı karıstı acaba
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahYok
Yok canim konyaliyim da eşim göreviyle antepteyiz
bende merak ettimMesajtan attım sana
Aaa var işte ne güzelİnş her şey istediğin gibi olur canım, yaptım canım bende son durum bu
Eki Görüntüle 2648289
Hayırlısı olsun artık teşekkür ederimHayır hayır benim ki 270 lere kadar çıktı.
Adet gecikmemin tam 8. Gununde basladı kanamam.
Kanama baslayınca test yaptılar daha ancak 163 e dusmus tu.
Kimyasal gebelikte sadece artış normal ilerlemiyor ve bir süre sonra dusmeye baslıyor.
Benim baya mide bulantılarım başlamıştı.
Yeniden kan verdin mi, pazartesiyi mi bekliceksin bence var bebişAh bi anlasam ben de çözemediminş ya inş vardır
Üzülmek beni biraz burktuYeniden kan verdin mi, pazartesiyi mi bekliceksin bence var bebiş ❤
Hakkında hayırlısı olsun cnm benım, hem degeri daha cok artmıs olurÜzülmek beni biraz burktu
yine negaitfi görmek istemiyorum
bir iki gün bekleyeceğim tekrar gideceğim
haber veririm
Anladım, Allah kucaginada almayı nasip etsin inşallah.benimde 2 yada 3 var bata bugün negatif gordumde hayaller suya düştüTam net yumurtlama tarihimi bilemiyorum canım, ovülasyon yaptım ama ilk kez ovülasyon takibi yaptığım için beceremedim, biz de iki güne bir değerlendirdik, yarın bat tarihim diye düşünürsek, perşembe test yaptığımda 11. gün olmuş oluyo, 11. günde çıkmamıştı yani
Ahh Inşallah canim, herkesin gönlüne göre olsunnçoook teşekkür ederim canım inşallah temmuz da birlikte hamiş oluruz
Bende merak ettimmm bana da söyleyinHangi sayfa kızlar merak ettim
Çok doğru valla göze aldım artık olsun bi sekilde şimdi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 2 yıl doğum kontrol hapı kullandı bıraktığı ay hiç adet görmeden hamile kaldı ikinciye aynı zamanda evlenmiştik şans işte hiç bi sorun yokken neden olmuyor kiHiçbir sorun olmasa bile beklemek bilememek çok zor seni çok iyi anlıyorum canım, inşallah tedavisiz kucağına alırsın ama tedaviyle de olsa insan her şeyi göze alıyor zaten
Hep dediğim gibi adet olana kadar umut vardır, sabredeceğiz biraz dahaAnladım, Allah kucaginada almayı nasip etsin inşallah.benimde 2 yada 3 var bata bugün negatif gordumde hayaller suya düştü ☹
Ben agustosta bir kimyasal geçirip 6 ay kadar korundum marttan beri istiyoruz bizde. Henuz olmadı daha.9 ay siz ?