Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı olsun canim, bayağı bayağı var yani.persembe günü yumurtlamanın üstünden kaç gün gecmisdi canım,takip yapiyormuydun iki günde negatifden çok iyi değişmiş.
Tam net yumurtlama tarihimi bilemiyorum canım, ovülasyon yaptım ama ilk kez ovülasyon takibi yaptığım için beceremedim, biz de iki güne bir değerlendirdik, yarın bat tarihim diye düşünürsek, perşembe test yaptığımda 11. gün olmuş oluyo, 11. günde çıkmamıştı yani

Hayırlısı olsun artık teşekkür ederim

Arkadaşlar ben regl oldum. İyi ki test yapmamışım. Tıkılırım sanıyordum ama şu an yine de iyiyim. Evet üzüldüm ama ümitsiz değilim. Reglimin 3. Günü yani Pzt. Jinekoloğa gitmeyi düşünüyorum. Bakalım ne diyecek.

Anladım, Allah kucaginada almayı nasip etsin inşallah.benimde 2 yada 3 var bata bugün negatif gordumde hayaller suya düştü

Hiçbir sorun olmasa bile beklemek bilememek çok zor seni çok iyi anlıyorum canım, inşallah tedavisiz kucağına alırsın ama tedaviyle de olsa insan her şeyi göze alıyor zaten
Çok doğru valla göze aldım artık olsun bi sekilde şimdi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 2 yıl doğum kontrol hapı kullandı bıraktığı ay hiç adet görmeden hamile kaldı ikinciye aynı zamanda evlenmiştik şans işte hiç bi sorun yokken neden olmuyor ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…