Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Batımız aynı, benim de sonuç negatif ama adet olacak gibiyim olmuyorum bir türlü sen adet oldun mu
Yok olmadim aksam sanki cok cok acik pembe akinti geldi bekliyorum bakalim bu gece olurim herhalde. Ben de senin gibi kendimi baya baya hamile hissettim cunku ilk gebeligimde yasadiklarimi yasadim senin gibi o yuzden hayal kirikligi yasadim kan testinde hala inanamiyorum obur ay a ovulasyon testi alicam ben de artik

Dur ya Allahtan ümit kesilmez daha olmadık adet

Vallahi baş agrisindan öldüm artik düsün düsün buralari oku filan bi de as once bi kac forumda kanda negatif cikip hamile olanlaein hikayelerini okudum sabahlar olmasin
Al sana bir hikaye daha benimde ilk hamileliğim önce negatf birkaç gün sonra pozitif çıktı, olay o birkaç gün de adet olup olmamak

Dur ya Allahtan ümit kesilmez daha olmadık adet
Umudunuzu yitirmeyin. Adetin 35. Günü negatif çıktı hemde kanda. 28de olsam 7 gün gecikmeyle.
Adetin 40. Günü 72 ile öğrendim. Bugün ikinci betayı yaptırdım 237
Adet olmadıkça umut var.

Umudunuzu yitirmeyin. Adetin 35. Günü negatif çıktı hemde kanda. 28de olsam 7 gün gecikmeyle.
Adetin 40. Günü 72 ile öğrendim. Bugün ikinci betayı yaptırdım 237
Adet olmadıkça umut var.
Kac gunde bir adet oluyordunuz ve adetten kac gun gecince ogrendiniz?

Adetin 40. Günü 72 ile öğrendim. Bugün ikinci betayı yaptırdım 237 ❤
Adet olmadıkça umut var.
Keşke benimde öyle olsa adete yani bugüne 4 gün kala kanda çıkmadı aynı gün erken gebelik yaptim negatif iki gündür adet olacak gibiyim olamiyorum bugun son 3 aya gore adet gunumdu olmadim ama umudumda yok artık

Adetin 40. Günü 72 ile öğrendim. Bugün ikinci betayı yaptırdım 237 ❤
Adet olmadıkça umut var.
Ayyy çok tebrikler, çok sevindim, maşallah darrısı başımıza , ya yine çok umut doldum hadi bakalım

H history1985
Yasmini bıraktıktan sonra düzensizleşti. O yüzden kestiremiyordum. Bıraktığım ay 35 gün sonra sonra ki ay 26 sonra ki ay 23. gün oldum. Sonra da olmadım zaten. O yüzden gecikme olarak hesaplayamıyorum.

Keşke benimde öyle olsa adete yani bugüne 4 gün kala kanda çıkmadı aynı gün erken gebelik yaptim negatif iki gündür adet olacak gibiyim olamiyorum bugun son 3 aya gore adet gunumdu olmadim ama umudumda yok artık
Kan verince kurtulcam varsa var yoksa yok dedim kurtulamadimsen de adet olmamissin umut var demektir

Kan verince kurtulcam varsa var yoksa yok dedim kurtulamadimsen de adet olmamissin umut var demektir
Yok kuzum ya olsa kanda çıkardı kesin stresten galiba adet olamiyorum o değilde önümüzdeki aydan gidiyor her adet olamadigim gün olup bı kirtulsaydim

Olsun olsun umut olsuun

Niye üzülüyorsun canım, adet olmamışsın işte
Canım umudum yokki bugün bir umut ovulasyon testi yaptım tertemiz tek çizgi çıktı bir an önce olup kurtulayim iki gundur boşuna sancı cekiyorum azıcık bir leke geldi oluyorum dedim o da kesildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…