- 3 Ocak 2014
- 1.125
- 1.011
Hayırlısı inş ama akıntını.kanla ilgilisi yok ondan dedim yoğunsa olabilir die hepimizin hakkı da hayırlısı inşallahBende gebelik belirtisi değildir erken regl olucam diye düşünüyorum hayırlısı bakalım teşekkür ederim cevabın icin
Ewet biraZ yoğun amA umutlanmayip beklicez artık amin inşallahHayırlısı inş ama akıntını.kanla ilgilisi yok ondan dedim yoğunsa olabilir die hepimizin hakkı da hayırlısı inşallah
Aman gözünğ seveyim erkenden yapmaKizlar erken gebelik testini ne zaman yapmamiz gerek
9 ay siz ?Olsun canım vardır herşey de bir hayır. Ne kadar zamandır deniyorsunuz
Yok olmadim aksam sanki cok cok acik pembe akinti geldi bekliyorum bakalim bu gece olurim herhalde. Ben de senin gibi kendimi baya baya hamile hissettim cunku ilk gebeligimde yasadiklarimi yasadim senin gibi o yuzden hayal kirikligi yasadim kan testinde hala inanamiyorumBatımız aynı, benim de sonuç negatif ama adet olacak gibiyim olmuyorum bir türlü sen adet oldun mu
Dur ya Allahtan ümit kesilmez daha olmadık adetYok olmadim aksam sanki cok cok acik pembe akinti geldi bekliyorum bakalim bu gece olurim herhalde. Ben de senin gibi kendimi baya baya hamile hissettim cunku ilk gebeligimde yasadiklarimi yasadim senin gibi o yuzden hayal kirikligi yasadim kan testinde hala inanamiyorumobur ay a ovulasyon testi alicam ben de artik
Vallahi baş agrisindan öldüm artik düsün düsün buralari oku filan bi de as once bi kac forumda kanda negatif cikip hamile olanlaein hikayelerini okudum sabahlar olmasinDur ya Allahtan ümit kesilmez daha olmadık adet
Al sana bir hikaye dahaVallahi baş agrisindan öldüm artik düsün düsün buralari oku filan bi de as once bi kac forumda kanda negatif cikip hamile olanlaein hikayelerini okudum sabahlar olmasin
Aa şakaAl sana bir hikaye dahabenimde ilk hamileliğim önce negatf birkaç gün sonra pozitif çıktı, olay o birkaç gün de adet olup olmamak
Umudunuzu yitirmeyin. Adetin 35. Günü negatif çıktı hemde kanda. 28de olsam 7 gün gecikmeyle.Dur ya Allahtan ümit kesilmez daha olmadık adet
Kac gunde bir adet oluyordunuz ve adetten kac gun gecince ogrendiniz?Umudunuzu yitirmeyin. Adetin 35. Günü negatif çıktı hemde kanda. 28de olsam 7 gün gecikmeyle.
Adetin 40. Günü 72 ile öğrendim. Bugün ikinci betayı yaptırdım 237
Adet olmadıkça umut var.
Keşke benimde öyle olsa adete yani bugüne 4 gün kala kanda çıkmadı aynı gün erken gebelik yaptim negatif iki gündür adet olacak gibiyim olamiyorum bugun son 3 aya gore adet gunumdu olmadim ama umudumda yok artıkUmudunuzu yitirmeyin. Adetin 35. Günü negatif çıktı hemde kanda. 28de olsam 7 gün gecikmeyle.
Adetin 40. Günü 72 ile öğrendim. Bugün ikinci betayı yaptırdım 237 ❤
Adet olmadıkça umut var.
Ayyy çok tebrikler, çok sevindim, maşallahUmudunuzu yitirmeyin. Adetin 35. Günü negatif çıktı hemde kanda. 28de olsam 7 gün gecikmeyle.
Adetin 40. Günü 72 ile öğrendim. Bugün ikinci betayı yaptırdım 237 ❤
Adet olmadıkça umut var.
Kan verince kurtulcam varsa var yoksa yok dedim kurtulamadimKeşke benimde öyle olsa adete yani bugüne 4 gün kala kanda çıkmadı aynı gün erken gebelik yaptim negatif iki gündür adet olacak gibiyim olamiyorum bugun son 3 aya gore adet gunumdu olmadim ama umudumda yok artık
Niye üzülüyorsun canım, adet olmamışsın işteKeşke benimde öyle olsa adete yani bugüne 4 gün kala kanda çıkmadı aynı gün erken gebelik yaptim negatif iki gündür adet olacak gibiyim olamiyorum bugun son 3 aya gore adet gunumdu olmadim ama umudumda yok artık
Yok kuzum ya olsa kanda çıkardı kesin stresten galiba adet olamiyorum o değilde önümüzdeki aydan gidiyor her adet olamadigim gün olup bı kirtulsaydimKan verince kurtulcam varsa var yoksa yok dedim kurtulamadimsen de adet olmamissin umut var demektir
Olsun olsun umut olsuunKeşke benimde öyle olsa adete yani bugüne 4 gün kala kanda çıkmadı aynı gün erken gebelik yaptim negatif iki gündür adet olacak gibiyim olamiyorum bugun son 3 aya gore adet gunumdu olmadim ama umudumda yok artık
Canım umudum yokki bugün bir umut ovulasyon testi yaptım tertemiz tek çizgi çıktı bir an önce olup kurtulayim iki gundur boşuna sancı cekiyorum azıcık bir leke geldi oluyorum dedim o da kesildiNiye üzülüyorsun canım, adet olmamışsın işte