Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu erken gebelik testim çok silikti ama azcıkta olsa vardı, sonra kan testi negatif çıktı ama adette olmuyorum ve enterasan bir şekilde gebe gibi hissediyorum, evet 2. çocuğum olacak olursa , inş senin de istediğin gibi olur her şey canım doktora danıştın mı
Kan tahlili yaptırın adetinize nekadar var bu kadar silik çıkmış

O zaman yine zamanında yani olması gereken zamanda adet oluyoruz geç çatlama olsa bile
Aynen en fazla Bi iki gün geçilir illaki 1 hafta geçikicek die bişey yok ben aylardır yaşıyordum bunu yumurtlama tembelliği vardı adetime 1 hafta kala gelişiyordu belki ondanda daha geç çatlıyordu ama zamanında regl oldum hep

Yani bilmiyorum ki ben adet olacağım gün yaptırdım 113 çıktı ilk gebeliği de de 80 çıkmıştı yani adete 1 gün kala belli olur heleki önce kana sonra idrara geçiyor test mi bozuk acaba
Ben de öyle biliyorum idrarda çıkan kan da hayli hayli olur diye erken olmasına rağmen kan vereyim dedim çıkmadı bakalım adet olmazsam bir iki güne tekrar yaptırırm olmadı ya da evde daha test var denerim pozitifi görürsem veririm vücudumda baya değişiklikler var ilkinden biliyorum gebe gibiyim ama sonuçlar tutarsız kimyasal filan değildir inş

Yaptırdım kan testi negaitf adetime 1 gün var
Ben de öyle biliyorum idrarda çıkan kan da hayli hayli olur diye erken olmasına rağmen kan vereyim dedim çıkmadı bakalım adet olmazsam bir iki güne tekrar yaptırırm olmadı ya da evde daha test var denerim pozitifi görürsem veririm vücudumda baya değişiklikler var ilkinden biliyorum gebe gibiyim ama sonuçlar tutarsız kimyasal filan değildir inş
Ben 2 ay önce kimyasal geçirdim onda da çıkmıştı daha koyuydu silikti ama belli oluyordu hemen çıktı zaten Ogün gidip test verdim 30 çıktı kanda 2 gün snra 10 kimyasalda çok yükselmiyor evet ama kandada çıkıyor ama sen yine önce idrar yaptır erken gebelik testlerinde çok sorun oluyormuş eczaneden kader test al en iyisi o varsa çıkar ben foto ekleyebilirsem adet olacağım gün ve 2 gün sonraki tes fotosunu atınca.

Akıntım oluyordu daha öncede ama adet kasık ağrısı ve göğüslerime acı gelmiyordu yani adet olunca başlardı bunlar bende

Ben 2 ay önce kimyasal geçirdim onda da çıkmıştı daha koyuydu silikti ama belli oluyordu hemen çıktı zaten Ogün gidip test verdim 30 çıktı kanda 2 gün snra 10 kimyasalda çok yükselmiyor evet ama kandada çıkıyor ama sen yine önce idrar yaptır erken gebelik testlerinde çok sorun oluyormuş eczaneden kader test al en iyisi o varsa çıkar ben foto ekleyebilirsem adet olacağım gün ve 2 gün sonraki tes fotosunu atınca.
tamam canım at bakalım, desene kimyasal da değil, ben testlerle takibe devam edeyim adet olana kadar en mantıklısı o

10 gün var 22 Haziran bat
2 gün kala idrar testi yapın ayrıca bukadar erken belirtiler başlamaz diye biliyorum en erken adet zamanı çünkü kanda değer ozaman yükselmeye başlıyor ama ben oğluma hamileyken akıntım çok olmuştu sürekli ama bunda olmadı tam tersi o yüzden dedim akıntı erken belirtiler arasında

2 gün kala idrar testi yapın ayrıca bukadar erken belirtiler başlamaz diye biliyorum en erken adet zamanı çünkü kanda değer ozaman yükselmeye başlıyor ama ben oğluma hamileyken akıntım çok olmuştu sürekli ama bunda olmadı tam tersi o yüzden dedim akıntı erken belirtiler arasında
Bende gebelik belirtisi değildir erken regl olucam diye düşünüyorum hayırlısı bakalım teşekkür ederim cevabın icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X