Sormak istediğim buydu teşekkürler . Yani yumurtlama normalde adete bir hafta kala olursa o bir hafta kaldı diye hesap etmicem yumurtlamadan sonra 14 gün diye hesap edicem dimiYani döllenme olursa adet görmezsiniz bu durumda...Ki adet tarihiniz de yumurtlama gördüğünüz zamanın üzerine hesaplanır diye düşünüyorum...
Mesela benim adetime 4 gün kala pik oldu testim..adet günüm 2 gün gecmiş oldu şuan...14 gun sonra ya adet olucam ya da mevlam nasil eylerse bebiş☺Sormak istediğim buydu teşekkürler . Yani yumurtlama normalde adete bir hafta kala olursa o bir hafta kaldı diye hesap etmicem yumurtlamadan sonra 14 gün diye hesap edicem dimi
İnşallah bebiş oliurMesela benim adetime 4 gün kala pik oldu testim..adet günüm 2 gün gecmiş oldu şuan...14 gun sonra ya adet olucam ya da mevlam nasil eylerse bebiş☺
Aynen öyleSormak istediğim buydu teşekkürler . Yani yumurtlama normalde adete bir hafta kala olursa o bir hafta kaldı diye hesap etmicem yumurtlamadan sonra 14 gün diye hesap edicem dimi
Hayır olunmaz ben yumurta takip ettiriyorum adetim 1 hafta kala çatladı yumurtam ama zamanında adet oldumYok ikinci yumurtlama değil tam anlayamadım ben mesela diyelim ki benim adetime 1 hafta var ama bugün pik gördüm ve yukurtlama oldu . O zaman 1 hafta sonra adet olunmaz dimi
Hamilelik belirtisi olabilir akıntı eğer daha önceleri akımın olmuyorsaYa hanımlar birşey sorcam bata daha 10 gün sanki yarın adet olacakmisim gibi kaşık ağrı ve göğüslerime el suremiyecek gibi aciyo ama ben adet olacağım zaman hep acirdi sadece erken kaşık agrisi neden ki acaba erken adet olacağım gibi akıntı var ama sarı bı akıntım ben sanki erken temmuza transfer olacagim
Olsun canım vardır herşey de bir hayır. Ne kadar zamandır deniyorsunuz4. Gun gecikmeli adet oldum hamile olmayi beklerken tabiki sasirmadim
Ve ben yumurtlama tembelliğinden tedavi görüyordum eylülden beri hep öyle oldu yani zamanında geç çatlaması adeti geçiktirmiyorHayır olunmaz ben yumurta takip ettiriyorum adetim 1 hafta kala çatladı yumurtam ama zamanında adet oldum
Batımız aynı, benim de sonuç negatif ama adet olacak gibiyim olmuyorum bir türlü sen adet oldun mu14 haziran di benim.senin kac sonucun kaç cikmisti
Yok canım ne gezer negatif çıktı ama adet olacakmışçasına ağrım olamıyorum gibi, bence bu baya baya gebelik belirtisi ama sonuç negatif anlamıyorum muhtemelen çok erken olduğu için sen de son durum neydiLaagertha cnm tahlıl sonucun bellı oldu mu 2 gündür giremedim sayfalar da cok bırıkmıs.. Kac cıktı benım totem tuttu mu 38 di
SüperHalloldu o
O zaman yine zamanında yani olması gereken zamanda adet oluyoruz geç çatlama olsa bileVe ben yumurtlama tembelliğinden tedavi görüyordum eylülden beri hep öyle oldu yani zamanında geç çatlaması adeti geçiktirmiyor
Yaaa, erken gebelik pozıtıf tı ama, kımyasal mı oluyor kı acaba, belirtiler var mı sanırım 2.cocuktı ..Yok canım ne gezer negatif çıktı ama adet olacakmışçasına ağrım olamıyorum gibi, bence bu baya baya gebelik belirtisi ama sonuç negatif anlamıyorum muhtemelen çok erken olduğu için sen de son durum neydi
Bende adet olamiyorumYok canım ne gezer negatif çıktı ama adet olacakmışçasına ağrım olamıyorum gibi, bence bu baya baya gebelik belirtisi ama sonuç negatif anlamıyorum muhtemelen çok erken olduğu için sen de son durum neydi
bu erken gebelik testim çok silikti ama azcıkta olsa vardı, sonra kan testi negatif çıktı ama adette olmuyorum ve enterasan bir şekilde gebe gibi hissediyorum, evet 2. çocuğum olacak olursa , inş senin de istediğin gibi olur her şey canım doktora danıştın mıYaaa, erken gebelik pozıtıf tı ama, kımyasal mı oluyor kı acaba, belirtiler var mı sanırım 2.cocuktı ..
Ben beklemedeyim canm haftasonu yumurtlama gunuydu 1 hafta kaldıama benım 2 yıldır hıc Bı halt olmadı, cok da umutlu deılım yanı..
Ben senin hamile olduğunu düşünüyorum neden bilmiyorum his sadeceBende adet olamiyorum
Adete 4 gün kala gördüğünüz pik, o ayın ilk piki miydi peki? Ben geçen ay sanırım iki pik gördüm ama sadece ilkini değerlendirdimMesela benim adetime 4 gün kala pik oldu testim..adet günüm 2 gün gecmiş oldu şuan...14 gun sonra ya adet olucam ya da mevlam nasil eylerse bebiş☺