Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tatlım gebelik testinde çizgiyi gördüm bende, bi kaç gün bekle, pzt tekrar test yap, koyulacaktır

Çizgiyi ben de gördüm inşallah vardır sağdaki testte t cden daha mı koyu

Yani bende dünden beri onu düşünüyorum, her bebek ayrı tecrübe demek, benim ikinci çocuğum olacak, insan daha tecrübeli oluyor ama hala yeni şeyler de öğreniyor garip

Yani bende dünden beri onu düşünüyorum, her bebek ayrı tecrübe demek, benim ikinci çocuğum olacak, insan daha tecrübeli oluyor ama hala yeni şeyler de öğreniyor garip
Aynen öyle her kadın olduğu gibi her gebelık de biricik tabi siz 2.ye mi hamılesınız?saglıkla gelsın kaç aylık oldunuz ?

Evet canım benimde böyleydi kan tahlili verdim 113 çıktı kan ver bence aç tok farketmiyor git ver

Bende aynı dertten muzdariptim tam 3.5 yıl...atlatalı 5 ay olucak....5 aydir bebek çalışmaları var haliyle...cevremdeki kimse bilmiyordu tabi...hala hala o sorulara maruz kaliyoruz eşimle. .o kadar zorki...köşeye sıkışmış gibi...4 yıl oldu eveleneli..herkes 4 yıldır cocuklari olmuyor diye biliyor ama oysaki 4.5 aydır deniyoruz biz olmaması icin bile cok erken..ama anlatilmiyor iste

canımm ben iyiyim ama regli sancım bu ay o kadar çok ki... 6 tane ağrı kesici içtim perşembe sabahından şimdiye kadar ama asla geçmiyor
Bende geçen ay öyle oldum sicak su torbasi ile butunlesmistim resmen bugün olcam bende adet bu ay bakalım ne sürprizler bekliyor beni

Gözlerimi kısıp kısıp var mı gerçekten demekten helak oldum cok sağ ol canım
Bende gördüm ikinci çizgiyi ama kan testi garanti diye biliyorum moralini bozmak istemem . Benim de kanda adete 4 gün kala negatif çıktı tüm umudum bitti başka bir test daha yap istersen yada tekrar kan testi yap çünkü idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar

Ben cizgini gordum senin.ben de resim atayim hic belli degil ama cok yakinlaş lutfen

Eklentiler

• IMG_20200612_084446.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20200612_084409.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 56
Ben cizgini gordum senin.ben de resim atayim hic belli degil ama cok yakinlaş lutfen
Ahahha ben de seninkini gördüm açıkçası.umarım kendi kendımızı kandırmıyoruzdur
canım burada cok cok daha belli senınkıisi benımkınden daha net hatta .ben ellı tane foto cekıp yakalayabıldıgım en ıyısını paylaştım bir de senın de erken gebelık testi degıl dimi ? Bat ne zamandı?kan verdin mi hiç ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…