- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Tatlım gebelik testinde çizgiyi gördüm bende, bi kaç gün bekle, pzt tekrar test yap, koyulacaktırArkadaşlar benım bat 17hazıran .ilki ucuz 5liralık gebelık testı ,2.si ovulasyon testim .yumurtam 1hazıransa çatlamıştı o günü ve bir oncesını degerlendırmıstık.çooooook zor görünen silik çizgi görüyorum sizler de görüyor musunuz ?ovulasyın testı cok net ,2defa yumurtlamıyorumdur herhalde dimi ?benımle aynı durumu yaşayan var mı ?2gun önce de kanda beta baktırmıştım sonuç 4ten küçük çıktı yani negatıf .yorunumuz ne olur ?benımle aynı durumda olan birileri var mı
Çizgiyi ben de gördüm inşallah vardırArkadaşlar benım bat 17hazıran .ilki ucuz 5liralık gebelık testı ,2.si ovulasyon testim .yumurtam 1hazıransa çatlamıştı o günü ve bir oncesını degerlendırmıstık.çooooook zor görünen silik çizgi görüyorum sizler de görüyor musunuz ?ovulasyın testı cok net ,2defa yumurtlamıyorumdur herhalde dimi ?benımle aynı durumu yaşayan var mı ?2gun önce de kanda beta baktırmıştım sonuç 4ten küçük çıktı yani negatıf .yorunumuz ne olur ?benımle aynı durumda olan birileri var mı
Gözlerimi kısıp kısıp var mı gerçekten demekten helak oldum cok sağ ol canımTatlım gebelik testinde çizgiyi gördüm bende, bi kaç gün bekle, pzt tekrar test yap, koyulacaktır
Sagdakı test ovulasyon testı .daha faZla diyemem t cizgısı ıcın ama ya eşit ya da C cok cok az daha koyuÇizgiyi ben de gördüm inşallah vardırsağdaki testte t cden daha mı koyu
Siz eczasınız sanırım dimiÇizgiyi ben de gördüm inşallah vardırsağdaki testte t cden daha mı koyu
Yani bende dünden beri onu düşünüyorum, her bebek ayrı tecrübe demek, benim ikinci çocuğum olacak, insan daha tecrübeli oluyor ama hala yeni şeyler de öğreniyor garipAa Benim oğlumda olmuştu o, kan verdik sonuç çıktı elime bi aldım sadece pozitif yazıyor tabi o benim ilk verisimdi hiç bilmiyordum soruyorum bu kadar mı kaç haftalık falan diye dediler o test başka haydaa bir daha ver kan olsun ama ne güzeldi hem cahillikte güzeldi beta ne bilmiyorum kimse 2 günde 1 artacak mı bakacağız demedi adet gunumdu 200 betayla yaşlı bir doktordu keseyi gördüm heralde surda minicik bir nokta gösteriyor meğer adam ben kaç senedir bu bebeği bekliyorum falan dedim diye moral olsun diye kese gosterdi bana film gibi yaaa. Eşimde spermde sıkıntı vardı doktor sağlıklı sperm yok denecek kadar az demişti o yüzden hiç hamile miyim diye beklemezdim.
Aynen öyle her kadın olduğu gibi her gebelık de biricik tabiYani bende dünden beri onu düşünüyorum, her bebek ayrı tecrübe demek, benim ikinci çocuğum olacak, insan daha tecrübeli oluyor ama hala yeni şeyler de öğreniyor garip
Evet canım benimde böyleydi kan tahlili verdim 113 çıktı kan ver bence aç tok farketmiyor git verArkadaşlar benım bat 17hazıran .ilki ucuz 5liralık gebelık testı ,2.si ovulasyon testim .yumurtam 1hazıransa çatlamıştı o günü ve bir oncesını degerlendırmıstık.çooooook zor görünen silik çizgi görüyorum sizler de görüyor musunuz ?ovulasyın testı cok net ,2defa yumurtlamıyorumdur herhalde dimi ?benımle aynı durumu yaşayan var mı ?2gun önce de kanda beta baktırmıştım sonuç 4ten küçük çıktı yani negatıf .yorunumuz ne olur ?benımle aynı durumda olan birileri var mı
Daha değilim yani olursa 2. olacak anlamında yazdımAynen öyle her kadın olduğu gibi her gebelık de biricik tabisiz 2.ye mi hamılesınız?saglıkla gelsın kaç aylık oldunuz ?
Bende aynı dertten muzdariptim tam 3.5 yıl...atlatalı 5 ay olucak....5 aydir bebek çalışmaları var haliyle...cevremdeki kimse bilmiyordu tabi...hala hala o sorulara maruz kaliyoruz eşimle. .o kadar zorki...köşeye sıkışmış gibi...4 yıl oldu eveleneli..herkes 4 yıldır cocuklari olmuyor diye biliyor ama oysaki 4.5 aydır deniyoruz bizAmin canim teşekkür ederim.
Anlayacağınız benim durumum çifte kavrulmuş gibiydi.
Düşünsene herkes çocuk diye soruyor ama ben daha ilişkiye bile girememişim ki.
Psikolojik olarak zor bir süreçti içimde yaşadığım, tabi dışardan bakana güllük güneşlik.herkese hep bı bahaneyle çocuk sorusunu geçiştirmelerim.
Ahh...
Neyse ki geride kaldı elhamdülillah.
Rabbim dayanamayacagimiz yuklerle sınamasn bizleri ki öyle de olurmuş.kuluna dayanamayacagi yükler vermezmiş.
Hepimizin imtihanlari farklı.
Allah herkesin gönlündekini hayırlı ise nasip eylesin
Cnm 3gun önce kan vermustım bi tıp merkezınde ama hassas degıldı herhalde testleeı .bana bi değer vermedıler sonuç kısmında sadece 4ten küçük yazıyorduEvet canım benimde böyleydi kan tahlili verdim 113 çıktı kan ver bence aç tok farketmiyor git ver
İnsallah güzel haberlrınızı alırızDaha değilim yani olursa 2. olacak anlamında yazdım
İnş canımİnsallah güzel haberlrınızı alırız
Bende geçen ay öyle oldum sicak su torbasi ile butunlesmistim resmen bugün olcam bende adet bu ay bakalım ne sürprizler bekliyor benicanımm ben iyiyim ama regli sancım bu ay o kadar çok ki... 6 tane ağrı kesici içtim perşembe sabahından şimdiye kadar ama asla geçmiyor
Bende gördüm ikinci çizgiyi ama kan testi garanti diye biliyorum moralini bozmak istemem . Benim de kanda adete 4 gün kala negatif çıktı tüm umudum bittiGözlerimi kısıp kısıp var mı gerçekten demekten helak oldum cok sağ ol canım
Ben dün cektirdim.Hsg filmi cektiren var mı kzlar
Ben cizgini gordum senin.ben de resim atayim hic belli degil ama cok yakinlaş lutfenMerhaba senınle yaşıtız da .topluca delırıyoruz bu nasıl bır psıkolıjıdır.gozlerım agrıdı o silik çizgiye bakarken .bambaska bir Özlem .benım de bat 17 çok silik çıktı paylaştım bak istersen .bir de ovulasyın yaptım sende de ovulasyın testı varsa sen de bi onu dene istersengüzel haberlrını beklıyorum bana da umut olacaksın
Ahahha ben de seninkini gördüm açıkçası.Ben cizgini gordum senin.ben de resim atayim hic belli degil ama cok yakinlaş lutfen
canım burada cok cok daha belli