Sizde var mı belrtıler ? Batımız aynı ben bugün ovulasyon testı yaptım ikisi de koyu ama gebelik testi coook cok silik hatta belki ben yanılıyor bile olabılırım1haziranla bende buradayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde var mı belrtıler ? Batımız aynı ben bugün ovulasyon testı yaptım ikisi de koyu ama gebelik testi coook cok silik hatta belki ben yanılıyor bile olabılırım1haziranla bende buradayim
Beni de ekler misin canım düzeltme bat beklenen tarıh demekmıs ben ovulasyonla karıştırdımvulasyon 1hazıran,bat 17 hazıranTabiki hosgeldin canm
Normal test mi yaptın erken gebelik testi mi yaptın?Kızlar hayırlı cumalar dün Real günümdü bat 11 haziran ama olmadım. Az önce test yaptım negatif
Biraz üzgünüm.
bende öyle. dün olmam gerekiiyordu olmadım testler negatif. Reglimde cok düzenlidir. şaşmaz kolay kolay. bekliyoruz bakalım. böyle olmakta zor. İnsan olacaksam olayım düşünmeyeyim istiyorKızlar hayırlı cumalar dün Real günümdü bat 11 haziran ama olmadım. Az önce test yaptım negatif
Biraz üzgünüm.
Normal test yaptım canım biraz ağladım şuan çok Duygusallaştım kadın olmak ne zor yaNormal test mi yaptın erken gebelik testi mi yaptın?
Canım benim. Seni çok iyi anlıyorum bende geçen ay öyle olmuştum. BAT günüm gelmeden test yaptım negatifi görünce çok üzüldüm. O yüzden bu ay reglim gecikmeden yapmıyorum. Bugün BAT benim de. İstersen bir de erken gebelik testi dene canım. Normal gebelik testleri için zaten regl tarihinizden en az 3 gün geçsin diyorlar. Ya da kan ver.Normal test yaptım canım biraz ağladım şuan çok Duygusallaştım kadın olmak ne zor ya
Ovulasyon falan yapıyor musun canım başladın mı?Ben de multivitamin ile venatura inositol içiyorum canım
canımm ben iyiyim ama regli sancım bu ay o kadar çok ki... 6 tane ağrı kesici içtim perşembe sabahından şimdiye kadar ama asla geçmiyorNasılsın canım ne durumdasın
Canım benim. Seni çok iyi anlıyorum bende geçen ay öyle olmuştum. BAT günüm gelmeden test yaptım negatifi görünce çok üzüldüm. O yüzden bu ay reglim gecikmeden yapmıyorum. Bugün BAT benim de. İstersen bir de erken gebelik testi dene canım. Normal gebelik testleri için zaten regl tarihinizden en az 3 gün geçsin diyorlar. Ya da kan ver.
Merakınızı yüksek tutun .kac yaşındasınız ki ? Bakın ben 36yasındayım hala bi umudum varTeşekkür ederim . Bekleyeceğim. Olmazsam haftaya direk kan testine giderim. Uzun xaman sonra ilk defa bu kadar ağladım . Her günü saymaktan hesaplamaktan beklemekten kadın olmaktan yoruldum . Akışına bırakıp düşünmek istemiyorum öyle yorgun hissediyorum ki . Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.
Moral olacaktı yanlıs yazmısımMerakınızı yüksek tutun .kac yaşındasınız ki ? Bakın ben 36yasındayım hala bi umudum var
Her kadın Farklı . Hiç belli olmaz 1hafta sonra kanda değer gören bir sürü hamıle arkadaş gördüm buradaNormal test mi yaptın erken gebelik testi mi yaptın?
Tabii ki öyle ancak arkadaş bugün negatif gördüğü için o erken gören gruba girmiyor olabilir. Emin olmak isterse diğer yöntemleri de deneyebilir diye söyledim.Her kadın Farklı . Hiç belli olmaz 1hafta sonra kanda değer gören bir sürü hamıle arkadaş gördüm burada
Evet tatlım dün koyuydu bugün ya da yarın pik bekliyorum bakalım nasıl çıkacakOvulasyon falan yapıyor musun canım başladın mı?
Merhaba senınle yaşıtız da .topluca delırıyoruz bu nasıl bır psıkolıjıdır.gozlerım agrıdı o silik çizgiye bakarken .bambaska bir Özlem .benım de bat 17 çok silik çıktı paylaştım bak istersen .bir de ovulasyın yaptım sende de ovulasyın testı varsa sen de bi onu dene istersen güzel haberlrını beklıyorum bana da umut olacaksınKizlar selam bat 14 haziran
.ben bu sabah dayanamayip test yaptim komik gelmesin simdi soyleyecegim sey ikinci çizgi teste yandan bakinca ici boş sekilde gordum sanki eger kafamdan uydurmuyorsam ama yone soyluyrum yandan bakmak lazimiçi boş sekilde cizgi belirir mi hamilelik yoksa da .test erken gebelik testi degil bu arada
Özür dilerim ben yeni üyeyim ,yanlıs kişiyi mi cevapladım acaba bilmeden.ben negatif cıktı diye üzülen arkadaşa yazmıştımTabii ki öyle ancak arkadaş bugün negatif gördüğü için o erken gören gruba girmiyor olabilir. Emin olmak isterse diğer yöntemleri de deneyebilir diye söyledim.
Estağfirulla ne özürüBen o arkadaşın mesajını alıntılayıp yazdım sizde benim mesajı alıntılayınca bana gelmiş oldu cevap. O arkadaşın orjinal mesajını alıntılamanız gerekiyor o haldeÖzür dilerim ben yeni üyeyim ,yanlıs kişiyi mi cevapladım acaba bilmeden.ben negatif cıktı diye üzülen arkadaşa yazmıştım
Acemilik tamamenEstağfirulla ne özürüBen o arkadaşın mesajını alıntılayıp yazdım sizde benim mesajı alıntılayınca bana gelmiş oldu cevap. O arkadaşın orjinal mesajını alıntılamanız gerekiyor o halde