Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende gördüm ikinci çizgiyi ama kan testi garanti diye biliyorum moralini bozmak istemem . Benim de kanda adete 4 gün kala negatif çıktı tüm umudum bitti 😔 başka bir test daha yap istersen yada tekrar kan testi yap çünkü idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar
Neden bitsin daha 4gub varmış senın?testı ne zaman yaptırıp negatıf aldın ki ? Regl i gevtıkten sonra ogremebılıyor birçok kadın .

Ahahha ben de seninkini gördüm açıkçası.🤗🤰umarım kendi kendımızı kandırmıyoruzdur🙈

canım burada cok cok daha belli 🤩 senınkıisi benımkınden daha net hatta .ben ellı tane foto cekıp yakalayabıldıgım en ıyısını paylaştım bir de 😉 senın de erken gebelık testi degıl dimi ? Bat ne zamandı?kan verdin mi hiç ?
Bat 14 haziran erken gebelik degil canim kan da vermedim ama.benim.cizginin ici boş hic pembelik yok seninkinde pembelik var

Benim test mi bozuk acaba simdi baktim da beyaz kisimlar kirmizi boya gibi olmuş cizgilerin disinda kalan yerler yani
senin testin markası laboquick sanırım. Onlar biraz bekledikten sonra dağılma yapıyor. Bende bu markanın ovülasyon testini kullanıyorum da ordan biliyorum. il 5-10 dakika içinde çıkan sonucun resmini çek iyi bir ışıkta. Asıl sonuç o. Bekledikçe bir haller oluyor buna :KK48:

Arkadaslar bana yardim edin kac zamandir ovilasyon testi yapiyorum hic bu sekilde koyu cikmamisti ustteki dün yaptigim alttaki bugün ve dun bugun kasik ve bel agrim var kimi pik olmus diyor kimi olmamis diyor kafam karisti ya 🤔

Eklentiler

• PicsArt_06-12-11.27.11.jpg
    PicsArt_06-12-11.27.11.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 23
Arkadaslar bana yardim edin kac zamandir ovilasyon testi yapiyorum hic bu sekilde koyu cikmamisti ustteki dün yaptigim alttaki bugün ve dun bugun kasik ve bel agrim var kimi pik olmus diyor kimi olmamis diyor kafam karisti ya 🤔
Bende bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım o nedenle çok tecrübeli değilim ancak ben olsam garanti olsun diye hem bugünü değerlendirir hem teste devam ederdim. İsterseniz bir yandan da bazal vücut ısınızı ölçün sabahları o da yardımcı olur ovülasyonu bulmaya

senin testin markası laboquick sanırım. Onlar biraz bekledikten sonra dağılma yapıyor. Bende bu markanın ovülasyon testini kullanıyorum da ordan biliyorum. il 5-10 dakika içinde çıkan sonucun resmini çek iyi bir ışıkta. Asıl sonuç o. Bekledikçe bir haller oluyor buna :KK48:
Certain diye bir marka

Bende bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım o nedenle çok tecrübeli değilim ancak ben olsam garanti olsun diye hem bugünü değerlendirir hem teste devam ederdim. İsterseniz bir yandan da bazal vücut ısınızı ölçün sabahları o da yardımcı olur ovülasyonu bulmaya
Peki vucut isi kac derece olmali ilk defa bole seylerle ugrsyrm pek bir bilgim yom 🤔

Bende aynı dertten muzdariptim tam 3.5 yıl...atlatalı 5 ay olucak....5 aydir bebek çalışmaları var haliyle...cevremdeki kimse bilmiyordu tabi...hala hala o sorulara maruz kaliyoruz eşimle. .o kadar zorki...köşeye sıkışmış gibi...4 yıl oldu eveleneli..herkes 4 yıldır cocuklari olmuyor diye biliyor ama oysaki 4.5 aydır deniyoruz biz😔 olmaması icin bile cok erken..ama anlatilmiyor iste

Çoook iyi anliyorum seni.neyseki geri de kalmış senin de 🎈 şimdi hayırlısıyla evladına da kavuşursun canım Allah'ın izniyle 🌸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X