Neden bitsin daha 4gub varmış senın?testı ne zaman yaptırıp negatıf aldın ki ? Regl i gevtıkten sonra ogremebılıyor birçok kadın .Bende gördüm ikinci çizgiyi ama kan testi garanti diye biliyorum moralini bozmak istemem . Benim de kanda adete 4 gün kala negatif çıktı tüm umudum bittibaşka bir test daha yap istersen yada tekrar kan testi yap çünkü idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar
Bat 14 haziran erken gebelik degil canim kan da vermedim ama.benim.cizginin ici boş hic pembelik yok seninkinde pembelik varAhahha ben de seninkini gördüm açıkçası.umarım kendi kendımızı kandırmıyoruzdur
canım burada cok cok daha bellisenınkıisi benımkınden daha net hatta .ben ellı tane foto cekıp yakalayabıldıgım en ıyısını paylaştım bir de senın de erken gebelık testi degıl dimi ? Bat ne zamandı?kan verdin mi hiç ?
Yok tatlım benım fotoda öyle cıkmıs olabılır su an yine baktım benımkı de gayet renksız pembelık yok .pembe olan ovulasyonBat 14 haziran erken gebelik degil canim kan da vermedim ama.benim.cizginin ici boş hic pembelik yok seninkinde pembelik var
Benim test mi bozuk acaba simdi baktim da beyaz kisimlar kirmizi boya gibi olmuş cizgilerin disinda kalan yerler yaniYok tatlım benım fotoda öyle cıkmıs olabılır su an yine baktım benımkı de gayet renksız pembelık yok .pembe olan ovulasyon
senin testin markası laboquick sanırım. Onlar biraz bekledikten sonra dağılma yapıyor. Bende bu markanın ovülasyon testini kullanıyorum da ordan biliyorum. il 5-10 dakika içinde çıkan sonucun resmini çek iyi bir ışıkta. Asıl sonuç o. Bekledikçe bir haller oluyor bunaBenim test mi bozuk acaba simdi baktim da beyaz kisimlar kirmizi boya gibi olmuş cizgilerin disinda kalan yerler yani
Olabılır bende öyle bi pembelik yok yaptığım her iki testte de canım.yenılesene varsa testın.bana da haber ver lütfen yenıleyinceBenim test mi bozuk acaba simdi baktim da beyaz kisimlar kirmizi boya gibi olmuş cizgilerin disinda kalan yerler yani
Erken gebelik alayim diyorum ama onlar da hatali sonuclar verebiliyor napsam bilemedim.meraktayimOlabılır bende öyle bi pembelik yok yaptığım her iki testte de canım.yenılesene varsa testın.bana da haber ver lütfen yenıleyince
Bende bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım o nedenle çok tecrübeli değilim ancak ben olsam garanti olsun diye hem bugünü değerlendirir hem teste devam ederdim. İsterseniz bir yandan da bazal vücut ısınızı ölçün sabahları o da yardımcı olur ovülasyonu bulmayaArkadaslar bana yardim edin kac zamandir ovilasyon testi yapiyorum hic bu sekilde koyu cikmamisti ustteki dün yaptigim alttaki bugün ve dun bugun kasik ve bel agrim var kimi pik olmus diyor kimi olmamis diyor kafam karisti ya
Certain diye bir markasenin testin markası laboquick sanırım. Onlar biraz bekledikten sonra dağılma yapıyor. Bende bu markanın ovülasyon testini kullanıyorum da ordan biliyorum. il 5-10 dakika içinde çıkan sonucun resmini çek iyi bir ışıkta. Asıl sonuç o. Bekledikçe bir haller oluyor buna
Peki vucut isi kac derece olmali ilk defa bole seylerle ugrsyrm pek bir bilgim yomBende bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım o nedenle çok tecrübeli değilim ancak ben olsam garanti olsun diye hem bugünü değerlendirir hem teste devam ederdim. İsterseniz bir yandan da bazal vücut ısınızı ölçün sabahları o da yardımcı olur ovülasyonu bulmaya
Demek ki o da dağılıyor. Kaset testlerin ortak problemi olabilir.Certain diye bir marka
Kişiye göre değişiyor. Forumda ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak diye bir konu var orayı takip edebilirsinPeki vucut isi kac derece olmali ilk defa bole seylerle ugrsyrm pek bir bilgim yom
Tesekkur ederimKişiye göre değişiyor. Forumda ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak diye bir konu var orayı takip edebilirsin
Senin bat ne zamandiOlabılır bende öyle bi pembelik yok yaptığım her iki testte de canım.yenılesene varsa testın.bana da haber ver lütfen yenıleyince
Bende aynı dertten muzdariptim tam 3.5 yıl...atlatalı 5 ay olucak....5 aydir bebek çalışmaları var haliyle...cevremdeki kimse bilmiyordu tabi...hala hala o sorulara maruz kaliyoruz eşimle. .o kadar zorki...köşeye sıkışmış gibi...4 yıl oldu eveleneli..herkes 4 yıldır cocuklari olmuyor diye biliyor ama oysaki 4.5 aydır deniyoruz bizolmaması icin bile cok erken..ama anlatilmiyor iste
17 hazıranSenin bat ne zamandi
Kan testine mi gitsem esim simdi corona var der17 hazıran
Ben hasta oldum coktanSizde var mı belrtıler ? Batımız aynıben bugün ovulasyon testı yaptım ikisi de koyu ama gebelik testi coook cok silik hatta belki ben yanılıyor bile olabılırım
2gün daha bekle bence su Corona sürecinde risk aldığına degsinKan testine mi gitsem esim simdi corona var der