Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden bitsin daha 4gub varmış senın?testı ne zaman yaptırıp negatıf aldın ki ? Regl i gevtıkten sonra ogremebılıyor birçok kadın .

Bat 14 haziran erken gebelik degil canim kan da vermedim ama.benim.cizginin ici boş hic pembelik yok seninkinde pembelik var

Benim test mi bozuk acaba simdi baktim da beyaz kisimlar kirmizi boya gibi olmuş cizgilerin disinda kalan yerler yani
senin testin markası laboquick sanırım. Onlar biraz bekledikten sonra dağılma yapıyor. Bende bu markanın ovülasyon testini kullanıyorum da ordan biliyorum. il 5-10 dakika içinde çıkan sonucun resmini çek iyi bir ışıkta. Asıl sonuç o. Bekledikçe bir haller oluyor buna

Arkadaslar bana yardim edin kac zamandir ovilasyon testi yapiyorum hic bu sekilde koyu cikmamisti ustteki dün yaptigim alttaki bugün ve dun bugun kasik ve bel agrim var kimi pik olmus diyor kimi olmamis diyor kafam karisti ya

Eklentiler

• PicsArt_06-12-11.27.11.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 23
Arkadaslar bana yardim edin kac zamandir ovilasyon testi yapiyorum hic bu sekilde koyu cikmamisti ustteki dün yaptigim alttaki bugün ve dun bugun kasik ve bel agrim var kimi pik olmus diyor kimi olmamis diyor kafam karisti ya
Bende bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım o nedenle çok tecrübeli değilim ancak ben olsam garanti olsun diye hem bugünü değerlendirir hem teste devam ederdim. İsterseniz bir yandan da bazal vücut ısınızı ölçün sabahları o da yardımcı olur ovülasyonu bulmaya

Certain diye bir marka

Peki vucut isi kac derece olmali ilk defa bole seylerle ugrsyrm pek bir bilgim yom

Çoook iyi anliyorum seni.neyseki geri de kalmış senin de şimdi hayırlısıyla evladına da kavuşursun canım Allah'ın izniyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…