Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla olumlarla olacaksa benim kesin olması lazım birara sitede gebelik imzasını bile ekledim, bu ay o kadar hissediyordum ki, yani hatta silik pozitifi gördüğüm gün kızımdan kalma gebelik tişörtünü giydim evde takılırken o derece ama olanlar oldu bakalım işe yarayacak mı göreceğiz, belimden vurmaya başladı

Ayyy Rabbim sizede nasib etsin insaAllah

Allah size de nasip etsin canım. Ama el tutmak, baş okşamak deyince ben dellenmeye başladım Şubat ayında biri kızımın kafasında bere varken başını okşamıştı, bereyi çöpe atacaktım, eşim durdurdu. Daha covid bile yokken hastalık hastası olmam inşallah bu gidişle

Tedavi gördün mü hiç canım ?
Klomen tedavisi gordum 2 defa. Pko var bende dolayısı ile kilom da var. eşimde sorun yok. 3 4 farklı doktora gittim. Biri kilo ver olur dedi öteki kilo ile değil pkos ile ilgili dedi klomen verdi bir diğeri olsa da olur olmasa da olur modundaydı ne bileyim şaştım kaldim.

Kilo verirsen pkos’tan kurtulma ihtimalin çok yüksek. Kanda glikoz insülin baktır, insülin direnci varsa ilaca başla. Zaten o seni zayıflatacak.

bir de pkos’ta klomen rahmin doğal yapısını bozuyor. Doktordan femara iste bence. Femara pkos’ta etkili

Canım benimde fazla kilolarım var onları vermeye çalışıyorum vermemizin illa ki faydası vardır ama bu demek olmuyor ki kiloluların çocuğu olmuyor nice şişman insanlar gördüm hiç uğraşmadan gebe kaldılar eğer Rabbim nasip edecekse her türlü nasip eder ,benim pkolu bir tanıdık var üç yıldır uğraşıyorlar ,kız iki aydır Dervital macun kullanıyordu ve gebe olduğunu öğrendi bende başladım inş bana da vesile olur

Çok teşekkür ederim. Deniyorum ama 1 gram dahi gitmiyor. Diyetisyenle de denedik olmuyor. Ancak doğum yaparsan verirsin dedi. Veriyorum 5 kilo 10 olarak geliyor. Ya valla doğru düzgün yemeğim de yok ama nasip galiba. Kanda glikoza bakıldı normal cıktı. Diyetisyen yine de glukofen verdi onunla 4 kilo verdim ama hem geri aldım hem de kanda glikoz gereğinden fazla düştü ve tansiyonum düştü çok. Bilmiyorum bende sasirdim artık. Benim rahim ters ve rahim de yara var. Bilmiyorum nasip işte.

Amin inseALLAH RABBIM tüm isteyenlere nasip etsin. Bende deniyorum kilo vermeye ama bir türlü veremiyorum. Destek de aldım olmadi. Nasip. Bu macunu nerden bulabilirim içeriği nedir ?

Aa Benim oğlumda olmuştu o, kan verdik sonuç çıktı elime bi aldım sadece pozitif yazıyor tabi o benim ilk verisimdi hiç bilmiyordum soruyorum bu kadar mı kaç haftalık falan diye dediler o test başka haydaa bir daha ver kan olsun ama ne güzeldi hem cahillikte güzeldi beta ne bilmiyorum kimse 2 günde 1 artacak mı bakacağız demedi adet gunumdu 200 betayla yaşlı bir doktordu keseyi gördüm heralde surda minicik bir nokta gösteriyor meğer adam ben kaç senedir bu bebeği bekliyorum falan dedim diye moral olsun diye kese gosterdi bana film gibi yaaa. Eşimde spermde sıkıntı vardı doktor sağlıklı sperm yok denecek kadar az demişti o yüzden hiç hamile miyim diye beklemezdim.

Çok evhamlisin maşallah

Kizlar selam bat 14 haziran
.ben bu sabah dayanamayip test yaptim komik gelmesin simdi soyleyecegim sey ikinci çizgi teste yandan bakinca ici boş sekilde gordum sanki eger kafamdan uydurmuyorsam ama yone soyluyrum yandan bakmak lazimiçi boş sekilde cizgi belirir mi hamilelik yoksa da .test erken gebelik testi degil bu arada

Günaydın kızlar. Bugün bat günüm ama sabah korkudan test yapamadım ya negatif görürsem diye . Bugün gelmezse yarın yapmayı düşünüyorum. Ama siz bana güvenmeyin belki Pazara kadar bile bekleyebilirim Bu arada evde 1 tane erken gebelik 4 tane de normal gebelik testi var. Valla irademe ben bile şaşırıyorum Bu arada ne regl belirtim var ne hamilelik belirtim. Kendimi dinlemiicemdiye kendime karşım duyarsızlaştım iyi mi?

Bat 1.06.2020

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…