Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar hayırlı cumalar dün Real günümdü bat 11 haziran ama olmadım. Az önce test yaptım negatif
Biraz üzgünüm.
bende öyle. dün olmam gerekiiyordu olmadım testler negatif. Reglimde cok düzenlidir. şaşmaz kolay kolay. bekliyoruz bakalım. böyle olmakta zor. İnsan olacaksam olayım düşünmeyeyim istiyor

Normal test yaptım canım biraz ağladım şuan çok Duygusallaştım kadın olmak ne zor ya
Canım benim. Seni çok iyi anlıyorum bende geçen ay öyle olmuştum. BAT günüm gelmeden test yaptım negatifi görünce çok üzüldüm. O yüzden bu ay reglim gecikmeden yapmıyorum. Bugün BAT benim de. İstersen bir de erken gebelik testi dene canım. Normal gebelik testleri için zaten regl tarihinizden en az 3 gün geçsin diyorlar. Ya da kan ver.

Teşekkür ederim . Bekleyeceğim. Olmazsam haftaya direk kan testine giderim. Uzun xaman sonra ilk defa bu kadar ağladım . Her günü saymaktan hesaplamaktan beklemekten kadın olmaktan yoruldum . Akışına bırakıp düşünmek istemiyorum öyle yorgun hissediyorum ki . Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.

Arkadaşlar benım bat 17hazıran .ilki ucuz 5liralık gebelık testı ,2.si ovulasyon testim .yumurtam 1hazıransa çatlamıştı o günü ve bir oncesını degerlendırmıstık.çooooook zor görünen silik çizgi görüyorum sizler de görüyor musunuz ?ovulasyın testı cok net ,2defa yumurtlamıyorumdur herhalde dimi ?benımle aynı durumu yaşayan var mı ?2gun önce de kanda beta baktırmıştım sonuç 4ten küçük çıktı yani negatıf .yorunumuz ne olur ?benımle aynı durumda olan birileri var mı

Eklentiler

• F13911F4-C224-484D-89E9-38E67C4E5336.jpeg
    45,9 KB · Görüntüleme: 64
  • A3E76947-EEDC-40CD-9956-9EBD33FF3EAD.jpeg
    82,9 KB · Görüntüleme: 65
Merakınızı yüksek tutun .kac yaşındasınız ki ? Bakın ben 36yasındayım hala bi umudum var

Her kadın Farklı . Hiç belli olmaz 1hafta sonra kanda değer gören bir sürü hamıle arkadaş gördüm burada
Tabii ki öyle ancak arkadaş bugün negatif gördüğü için o erken gören gruba girmiyor olabilir. Emin olmak isterse diğer yöntemleri de deneyebilir diye söyledim.

Merhaba senınle yaşıtız da .topluca delırıyoruz bu nasıl bır psıkolıjıdır.gozlerım agrıdı o silik çizgiye bakarken .bambaska bir Özlem .benım de bat 17 çok silik çıktı paylaştım bak istersen .bir de ovulasyın yaptım sende de ovulasyın testı varsa sen de bi onu dene istersen güzel haberlrını beklıyorum bana da umut olacaksın

Tabii ki öyle ancak arkadaş bugün negatif gördüğü için o erken gören gruba girmiyor olabilir. Emin olmak isterse diğer yöntemleri de deneyebilir diye söyledim.
Özür dilerim ben yeni üyeyim ,yanlıs kişiyi mi cevapladım acaba bilmeden.ben negatif cıktı diye üzülen arkadaşa yazmıştım

Özür dilerim ben yeni üyeyim ,yanlıs kişiyi mi cevapladım acaba bilmeden.ben negatif cıktı diye üzülen arkadaşa yazmıştım
Estağfirulla ne özürüBen o arkadaşın mesajını alıntılayıp yazdım sizde benim mesajı alıntılayınca bana gelmiş oldu cevap. O arkadaşın orjinal mesajını alıntılamanız gerekiyor o halde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…