- 25 Mayıs 2020
- 371
- 377
Valla olumlarla olacaksa benim kesin olması lazım birara sitede gebelik imzasını bile ekledim, bu ay o kadar hissediyordum ki, yani hatta silik pozitifi gördüğüm gün kızımdan kalma gebelik tişörtünü giydim evde takılırken o derece ama olanlar oldu bakalım işe yarayacak mı göreceğiz, belimden vurmaya başladıAyy hadi inşAllah ilk defa heyecan yaptım : o) sen de hamilesindir inşAllah umutsuz olma regl olma düşüncesini at kafandan, bence erken test yaptın o yüzden böyle hissediyorsun, hamilesindir diye düşünüyorum pozitif enerji yaymak da önemli, bizim bir komşumuz 41 yaşında evlendi ve çocuğu olmadı 45 e kadar bir nlp merkezine gitti olumlamalar yaptı hamileyim hamileyim diyormuş kendi kendine ve yumurtalıkları ile konuşmuş size ihtiyacım var benimle kalın hiç bir yere gitmeyin siz bana aitsiniz gibisinden konuşmuş Allah sizi korusun demiş bedeniyle böyle muhabbeyit etmiş ve ondan sonra hamile kalmış böyle anlatmıştı ben de çok garipsemiştim önceleri ama biraz biraz bende hamilelik düşündüğüm için mantıklı gelmeye başladı bu fikir