Canım o hiç belli olmaz. Benim 51 çıktıktan iki gün sonra 72 çıkmıştı. %50 bile artmamıştı. Şimdi Kızım üç yaşında. Sabah ola hayrola. İnşallah hiçbir şey olmaz.Kızlar bişi sorucam benim beta hcg kanda 113 çıktı adet olacağım gün doktor 2 gün sonra tekrar istedi ozaman 183 çıktı doktor 2 katı artış olması gerekiyor sıkıntılı Bi durum olabilir dedi yarın tekrar kan vericem böle Bi durum yaşayan varmı yada bilgisi olan
Amin canım inş yarın be olacak bakalım benimde oğlum var 6 yaşında ama 1.5 yıldır 2.çocuğumuz olmuyordu klomen inofolic kombi kullandım bu ay tam oldu dedik böle bişi oldu hayırlı olsun artıkCanım o hiç belli olmaz. Benim 51 çıktıktan iki gün sonra 72 çıkmıştı. %50 bile artmamıştı. Şimdi Kızım üç yaşında. Sabah ola hayrola. İnşallah hiçbir şey olmaz.
Ne güzel olmuş canım. Allah korusun kayıp olsa bile hemen peşine olma ihtimali çok yüksek. Boşuna canını sıkmaAmin canım inş yarın be olacak bakalım benimde oğlum var 6 yaşında ama 1.5 yıldır 2.çocuğumuz olmuyordu klomen inofolic kombi kullandım bu ay tam oldu dedik böle bişi oldu hayırlı olsun artık
Bana da pko var çocuğun zor olabilir dedi diye hemen denedik, ilk denemede oldu, ben de o gazla hazır olana kadar 2. çocuk istemedim nasıl olsa hemen oldu diye, şimdi de olmayacak gibi, benimde kızım 4,5 yaşındaAmin canım inş yarın be olacak bakalım benimde oğlum var 6 yaşında ama 1.5 yıldır 2.çocuğumuz olmuyordu klomen inofolic kombi kullandım bu ay tam oldu dedik böle bişi oldu hayırlı olsun artık
Bende pko yok ama tahlilleri onu gösteriyor eylülden beri klomen ve inofolic combi kullandım olmadı Bi kere kimyasal geçirdim ama bu ay soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi kullandım bence sende dene soğan kürü çok ii geliyor pkoBana da pko var çocuğun zor olabilir dedi diye hemen denedik, ilk denemede oldu, ben de o gazla hazır olana kadar 2. çocuk istemedim nasıl olsa hemen oldu diye, şimdi de olmayacak gibi, benimde kızım 4,5 yaşında
Eğer zihnin çok kuvvetli olup kendin üretmiyorsan neredeyse hepsi gebelik belirtisiFiziksel olarak hiç görmediğim semptomlar var hamilelik belirtisi olabilir mi sizce?
1- gögüs ucu sertleşmesi ve dokununca acıması (daha önce yaşamadım hiç ne adet öncesi ne de farklı bir zaman)
2- karın boşluğumun alt kısmında şişkinlik ve gaz sıkışması (sanki tuvalete sıkışmış hissi)
3- kabızlık ve buna bağlı olarak göbeğim oluştu ama normal bir göbek değil karnımın alt tarafı şiş
4- adet sancısı çekerken kasıklarıma giren sancının yumuşak ve rahatsız etmeyen halini yaşıyorum
5- Ve aşırı iştahım açık doymuyorum yedikçe hep birşeyler yiyesim geliyor
6- son dört gündür açık sarı akıntı belki de beyaz ama ben gördüğümde iç çamaşırımda sarı olarak kuruyor şekilde
Bat tarihime daha var 20 haziran hamilelik için erken belirti olabilir mi? Normalde kendimi dinleyen bir insan değilim ama yaşamadığım şeyler farklı olunca ister istemez not alıyorum ufak tefek belki de psikolojik mi acaba bilemedim
İnş bakalım hayırlısı ile yarın belli olur inşNe güzel olmuş canım. Allah korusun kayıp olsa bile hemen peşine olma ihtimali çok yüksek. Boşuna canını sıkma
Tamam bana da haber verİnş bakalım hayırlısı ile yarın belli olur inş
ben de doğumdan sonra muayenede geçmiş pko dediler ama bilmiyrum , bu ay adet olursam, gidip bi tekrar baktırırım, bişi sorucam bu kimyasal tam olarak nası oluyo, pozitifi testte görüyor musun yoksa sadece testte görüp adet olunca mı oluyor seninki nası olduBende pko yok ama tahlilleri onu gösteriyor eylülden beri klomen ve inofolic combi kullandım olmadı Bi kere kimyasal geçirdim ama bu ay soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi kullandım bence sende dene soğan kürü çok ii geliyor pko
Galesiz bir yapım var kafama takmadığım için çoğu şeyi çevremdekiler buna çoğu zaman kızar bu kadar da umursamaz olunmaz ki diye, inşAllah hamileyimdir ağzından bal damlıyor hamile değilsem de üzülmem bakalım Rabbim nasip ettiyse olacaktırEğer zihnin çok kuvvetli olup kendin üretmiyorsan neredeyse hepsi gebelik belirtisi
Teste silik çizgi çıktı ben o ay hiç beklemiyordum korona yeni çıktığı ay kontrol e doktora gitmemiştim sadece klomen kullanmıştım oyüzden regl 5 gün geçince idrar testi yaptım silik çizgi çıktı sonra kan verdim 30 çıktı 2 gün sonra 10a düşmüştü kimyasal gebelikte beya hcg çok yükselmiyor en fazla 50 filan oluyor die biliyorumben de doğumdan sonra muayenede geçmiş pko dediler ama bilmiyrum , bu ay adet olursam, gidip bi tekrar baktırırım, bişi sorucam bu kimyasal tam olarak nası oluyo, pozitifi testte görüyor musun yoksa sadece testte görüp adet olunca mı oluyor seninki nası oldu
O zaman inşallah hamişsindir canım, benim de sancılar başladı bunun sonu ya adet ya gebelik bakalımGalesiz bir yapım var kafama takmadığım için çoğu şeyi çevremdekiler buna çoğu zaman kızar bu kadar da umursamaz olunmaz ki diye, inşAllah hamileyimdir ağzından bal damlıyor hamile değilsem de üzülmem bakalım Rabbim nasip ettiyse olacaktır
Yarın sonucu yazarımTamam bana da haber ver
Aaaa anladım canım teşekkür ederim inş bu sefer her şey yolunda gider❤Teste silik çizgi çıktı ben o ay hiç beklemiyordum korona yeni çıktığı ay kontrol e doktora gitmemiştim sadece klomen kullanmıştım oyüzden regl 5 gün geçince idrar testi yaptım silik çizgi çıktı sonra kan verdim 30 çıktı 2 gün sonra 10a düşmüştü kimyasal gebelikte beya hcg çok yükselmiyor en fazla 50 filan oluyor die biliyorum
Adet tarihi ne zamanO zaman inşallah hamişsindir canım, benim de sancılar başladı bunun sonu ya adet ya gebelik bakalım
14 haziranAdet tarihi ne zaman
Ayy hadi inşAllah ilk defa heyecan yaptım : o) sen de hamilesindir inşAllah umutsuz olma regl olma düşüncesini at kafandan, bence erken test yaptın o yüzden böyle hissediyorsun, hamilesindir diye düşünüyorum pozitif enerji yaymak da önemli, bizim bir komşumuz 41 yaşında evlendi ve çocuğu olmadı 45 e kadar bir nlp merkezine gitti olumlamalar yaptı hamileyim hamileyim diyormuş kendi kendine ve yumurtalıkları ile konuşmuş size ihtiyacım var benimle kalın hiç bir yere gitmeyin siz bana aitsiniz gibisinden konuşmuş Allah sizi korusun demiş bedeniyle böyle muhabbeyit etmiş ve ondan sonra hamile kalmış böyle anlatmıştı ben de çok garipsemiştim önceleri ama biraz biraz bende hamilelik düşündüğüm için mantıklı gelmeye başladı bu fikirO zaman inşallah hamişsindir canım, benim de sancılar başladı bunun sonu ya adet ya gebelik bakalım
Benim de14 haziran