Canım eğer bir yılı bulduysa gidip bütün tetkiklerini yaptırsan, belki bi sıkıntı varsa hemen ortadan kaldırılır nedeni bulunup , o ay hemen kalırsın bence gidip bütün tetkiklerini bi yaptır, yani muhakkak baktırmışsındır da araştırıp şehrinde bu işte uzman birilerini bulsan bazı doktorlar acayip işinin ehli oluyor şak diye ilk deneme de oluyorYok artk normal yolla olacagina inancim kalmadi bir yil olacak olmuyor.
Ya öyle deme lütfen azda olsa anlayabiliyorum seni ama sende eşinde sagliklisin bir problem yoksa elbet zamani vardır moralimizi yüksek tutmazsak olmaz kafamıza takıyoruz diye adetler bile kafayı yedi tüm duzen bozuldu o yüzden yine kendi iyiligimoz için moralimizi yüksek tutmaliyiz birbirimize destek oluruz kim yazarsa bunalirsa ben her zaman burdayımYok artk normal yolla olacagina inancim kalmadi bir yil olacak olmuyor.
Ya inan gülerken ağlamaya başladım sinirlerim laçka oldu, ilk gebeliğimi heyecan dolu öğrenmiştim bu denemem daha da komikAlla alla ilk kez duydum böyle testi .kizzz senin herşeyin bi ilginc oldu bugün vallahivar hepsinde bir hayır inan ki bak sakın canini sıkma
Bunları ilerde hep gülerek anacaksin inşallahYa inan gülerken ağlamaya başladım sinirlerim laçka oldu, ilk gebeliğimi heyecan dolu öğrenmiştim bu denemem daha da komik
İnş canım ya inşBunları ilerde hep gülerek anacaksin inşallah
Gerekli herseyi yaptık testler vs. Bakalm herseyin hayırlısıCanım eğer bir yılı bulduysa gidip bütün tetkiklerini yaptırsan, belki bi sıkıntı varsa hemen ortadan kaldırılır nedeni bulunup , o ay hemen kalırsın bence gidip bütün tetkiklerini bi yaptır, yani muhakkak baktırmışsındır da araştırıp şehrinde bu işte uzman birilerini bulsan bazı doktorlar acayip işinin ehli oluyor şak diye ilk deneme de oluyor
Ne kadar güzel yazmışsınız Allah cocugunuzu size bağışlasın inşallahAdet olan arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın.
Beklemek çok zor.
Ben 2 yıl 2 ay vaji. İle uğraştım
Hem buna üzülürdük hem de eğer yenemezsem bunu çocuğumuzun olmayacağına...
Her bayram seyranda çocuklarını paylaşanlari görünce ya da iş yerinde hamile olup hamile vardiyasına (kalabalık bir ortamda çalışıyorum) gördükçe içim kan ağlardı.
Evimin girişinde bir cam var karşı binada oturan ailenin bir çocuğu vardı geceleri ağlama krizlerinden sonra o cama gider onların mutluluklarını izlerdim.
Süreç zor beklemek daha da zor.
Ama elhamdülillah vaji sorununu yendigim ay Rabbim bana kızımı da nasip etti.
Demem o ki sabrın sonu selamet biiznillah.
Ümitvar olunuz
Israrla Rabbimden isteyiniz.
Nasip ederse ne mutlu..
Etmezse de vardır bir hayrı..
Hepinize benden
Lütfen üzülmeyin anlaştık mı
Esimde sperm hareketliligi az bende endometriozis var doktorlar demişti zaten normal yolla zor diye umut işteYa öyle deme lütfen azda olsa anlayabiliyorum seni ama sende eşinde sagliklisin bir problem yoksa elbet zamani vardır moralimizi yüksek tutmazsak olmaz kafamıza takıyoruz diye adetler bile kafayı yedi tüm duzen bozuldu o yüzden yine kendi iyiligimoz için moralimizi yüksek tutmaliyiz birbirimize destek oluruz kim yazarsa bunalirsa ben her zaman burdayım
Canım istersen tekrar git doktora en azından en erken sürede alternatif yöntemleri degerlendirirsin bu ay da olmazsa bende gidicemEsimde sperm hareketliligi az bende endometriozis var doktorlar demişti zaten normal yolla zor diye umut işte
Dort bes doktora gittim ben tek biriyle kalmadm. Bakalm kendimi toparlayınca giderim belki.Canım istersen tekrar git doktora en azından en erken sürede alternatif yöntemleri degerlendirirsin bu ay da olmazsa bende gidicem
Ne kadar güzel yazmışsınız Allah cocugunuzu size bağışlasın inşallah
Ben çektirdimHsg filmi cektiren var mı kzlar
Amin inşallah canım iyi dileklerim için çok sağol moral oldu senin hikayen bizeAmin canim teşekkür ederim.
Anlayacağınız benim durumum çifte kavrulmuş gibiydi.
Düşünsene herkes çocuk diye soruyor ama ben daha ilişkiye bile girememişim ki.
Psikolojik olarak zor bir süreçti içimde yaşadığım, tabi dışardan bakana güllük güneşlik.herkese hep bı bahaneyle çocuk sorusunu geçiştirmelerim.
Ahh...
Neyse ki geride kaldı elhamdülillah.
Rabbim dayanamayacagimiz yuklerle sınamasn bizleri ki öyle de olurmuş.kuluna dayanamayacagi yükler vermezmiş.
Hepimizin imtihanlari farklı.
Allah herkesin gönlündekini hayırlı ise nasip eylesin
Evet bencede stres umutsuluk moral bozuklugundan uzak olmaliyiz....iyi dusunelim iyi olacak en hayirlisini versin Allah bizeBelki Temmuz ayı daha hayırlı olacaktır arkadaşlar üzülmeyin inşAllah rabbimin vardır bir bildiği, olmuyorsa güzelleştiriyordur stres ve moral de çok etken olduğunu biliyorum ayrıca, kucaklarımız boş kalmasın inş.
Anladım canım ne desem bilemedim, inş istediğin gibi olur, bu işlerin ne zaman nasıl olacağı belli olmuyor, inş her şey çok güzel olacak, biz elimizden geleni yapalım, gerisi Allah’ın işiGerekli herseyi yaptık testler vs. Bakalm herseyin hayırlısı
E canım çok didiklemeyeyim diyorum da şunu şunu yapalım, yaparsak olur demiyorlar mı, sen laporoskopi filan diyordun, yaptırsan zor bi işlem miDort bes doktora gittim ben tek biriyle kalmadm. Bakalm kendimi toparlayınca giderim belki.