Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok artk normal yolla olacagina inancim kalmadi bir yil olacak olmuyor.
Canım eğer bir yılı bulduysa gidip bütün tetkiklerini yaptırsan, belki bi sıkıntı varsa hemen ortadan kaldırılır nedeni bulunup , o ay hemen kalırsın bence gidip bütün tetkiklerini bi yaptır, yani muhakkak baktırmışsındır da araştırıp şehrinde bu işte uzman birilerini bulsan bazı doktorlar acayip işinin ehli oluyor şak diye ilk deneme de oluyor

Yok artk normal yolla olacagina inancim kalmadi bir yil olacak olmuyor.
Ya öyle deme lütfen azda olsa anlayabiliyorum seni ama sende eşinde sagliklisin bir problem yoksa elbet zamani vardır moralimizi yüksek tutmazsak olmaz kafamıza takıyoruz diye adetler bile kafayı yedi tüm duzen bozuldu o yüzden yine kendi iyiligimoz için moralimizi yüksek tutmaliyiz birbirimize destek oluruz kim yazarsa bunalirsa ben her zaman burdayım

Adet olan arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın.
Beklemek çok zor.
Ben 2 yıl 2 ay vaji. İle uğraştım
Hem buna üzülürdük hem de eğer yenemezsem bunu çocuğumuzun olmayacağına...
Her bayram seyranda çocuklarını paylaşanlari görünce ya da iş yerinde hamile olup hamile vardiyasına (kalabalık bir ortamda çalışıyorum) gördükçe içim kan ağlardı.
Evimin girişinde bir cam var karşı binada oturan ailenin bir çocuğu vardı geceleri ağlama krizlerinden sonra o cama gider onların mutluluklarını izlerdim.
Süreç zor beklemek daha da zor.
Ama elhamdülillah vaji sorununu yendigim ay Rabbim bana kızımı da nasip etti.
Demem o ki sabrın sonu selamet biiznillah.
Ümitvar olunuz
Israrla Rabbimden isteyiniz.
Nasip ederse ne mutlu..
Etmezse de vardır bir hayrı..

Hepinize benden 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Lütfen üzülmeyin anlaştık mı 🎈

Canım eğer bir yılı bulduysa gidip bütün tetkiklerini yaptırsan, belki bi sıkıntı varsa hemen ortadan kaldırılır nedeni bulunup , o ay hemen kalırsın bence gidip bütün tetkiklerini bi yaptır, yani muhakkak baktırmışsındır da araştırıp şehrinde bu işte uzman birilerini bulsan bazı doktorlar acayip işinin ehli oluyor şak diye ilk deneme de oluyor
Gerekli herseyi yaptık testler vs. Bakalm herseyin hayırlısı

Adet olan arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın.
Beklemek çok zor.
Ben 2 yıl 2 ay vaji. İle uğraştım
Hem buna üzülürdük hem de eğer yenemezsem bunu çocuğumuzun olmayacağına...
Her bayram seyranda çocuklarını paylaşanlari görünce ya da iş yerinde hamile olup hamile vardiyasına (kalabalık bir ortamda çalışıyorum) gördükçe içim kan ağlardı.
Evimin girişinde bir cam var karşı binada oturan ailenin bir çocuğu vardı geceleri ağlama krizlerinden sonra o cama gider onların mutluluklarını izlerdim.
Süreç zor beklemek daha da zor.
Ama elhamdülillah vaji sorununu yendigim ay Rabbim bana kızımı da nasip etti.
Demem o ki sabrın sonu selamet biiznillah.
Ümitvar olunuz
Israrla Rabbimden isteyiniz.
Nasip ederse ne mutlu..
Etmezse de vardır bir hayrı..

Hepinize benden 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Lütfen üzülmeyin anlaştık mı 🎈
Ne kadar güzel yazmışsınız Allah cocugunuzu size bağışlasın inşallah

Ya öyle deme lütfen azda olsa anlayabiliyorum seni ama sende eşinde sagliklisin bir problem yoksa elbet zamani vardır moralimizi yüksek tutmazsak olmaz kafamıza takıyoruz diye adetler bile kafayı yedi tüm duzen bozuldu o yüzden yine kendi iyiligimoz için moralimizi yüksek tutmaliyiz birbirimize destek oluruz kim yazarsa bunalirsa ben her zaman burdayım
Esimde sperm hareketliligi az bende endometriozis var doktorlar demişti zaten normal yolla zor diye umut işte

Esimde sperm hareketliligi az bende endometriozis var doktorlar demişti zaten normal yolla zor diye umut işte
Canım istersen tekrar git doktora en azından en erken sürede alternatif yöntemleri degerlendirirsin bu ay da olmazsa bende gidicem

Ne kadar güzel yazmışsınız Allah cocugunuzu size bağışlasın inşallah

Amin canim teşekkür ederim.
Anlayacağınız benim durumum çifte kavrulmuş gibiydi.
Düşünsene herkes çocuk diye soruyor ama ben daha ilişkiye bile girememişim ki.
Psikolojik olarak zor bir süreçti içimde yaşadığım, tabi dışardan bakana güllük güneşlik.herkese hep bı bahaneyle çocuk sorusunu geçiştirmelerim.
Ahh...
Neyse ki geride kaldı elhamdülillah.
Rabbim dayanamayacagimiz yuklerle sınamasn bizleri ki öyle de olurmuş.kuluna dayanamayacagi yükler vermezmiş.
Hepimizin imtihanlari farklı.
Allah herkesin gönlündekini hayırlı ise nasip eylesin 🌺🌼🌸💐💚

Amin canim teşekkür ederim.
Anlayacağınız benim durumum çifte kavrulmuş gibiydi.
Düşünsene herkes çocuk diye soruyor ama ben daha ilişkiye bile girememişim ki.
Psikolojik olarak zor bir süreçti içimde yaşadığım, tabi dışardan bakana güllük güneşlik.herkese hep bı bahaneyle çocuk sorusunu geçiştirmelerim.
Ahh...
Neyse ki geride kaldı elhamdülillah.
Rabbim dayanamayacagimiz yuklerle sınamasn bizleri ki öyle de olurmuş.kuluna dayanamayacagi yükler vermezmiş.
Hepimizin imtihanlari farklı.
Allah herkesin gönlündekini hayırlı ise nasip eylesin 🌺🌼🌸💐💚
Amin inşallah canım iyi dileklerim için çok sağol moral oldu senin hikayen bize 🥰

Belki Temmuz ayı daha hayırlı olacaktır arkadaşlar üzülmeyin inşAllah rabbimin vardır bir bildiği, olmuyorsa güzelleştiriyordur stres ve moral de çok etken olduğunu biliyorum ayrıca, kucaklarımız boş kalmasın inş.
Evet bencede stres umutsuluk moral bozuklugundan uzak olmaliyiz....iyi dusunelim iyi olacak en hayirlisini versin Allah bize🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar bişi sorucam benim beta hcg kanda 113 çıktı adet olacağım gün doktor 2 gün sonra tekrar istedi ozaman 183 çıktı doktor 2 katı artış olması gerekiyor sıkıntılı Bi durum olabilir dedi yarın tekrar kan vericem böle Bi durum yaşayan varmı yada bilgisi olan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X