- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 33
Silik Cizgi var gibiKızzzzlarrr bu sabah test yaptım 4-5 saat sonra böyle çıktı biliyorum ilk 5 dk içinde çıkan sonuçları dikkate alın diyorlar ama hala regl olmadım
Öncesi için canımCanım bu gebe kalmak için mi sonrası için mi solgar yani
hele de birden fazlaysa yüksek ihtimal hamilesin canım şimdiden tebrik ederimBnmde silik çıkıyor 3 gün 4 gün 2 gün önce yaptıklarım yarın bat günüm inşallah olmam ve inşallah testler yanilmiyordur
İnşallah canım yarın bat günü bir test daha yapıcam bakalım sabah inşallah regl olmamhele de birden fazlaysa yüksek ihtimal hamilesin canım şimdiden tebrik ederim
olmazsın olmazsın birkaç testte çıkması resmen gebelik adına çok sevindim ben de umarım görürürm o silik çizgiyi :)İnşallah canım yarın bat günü bir test daha yapıcam bakalım sabah inşallah regl olmam
Ama düne göre siliklesmesi çatlaması anlamına geliyor zaten. Bence çatlamış. Birden sıfır olamaz ki hormon. Degerlendirin bugunu ve inşallah 15gun sonra pozitif i paylaşın. Nedense içimde çok olumlu bir hoş var sizin olacak gibi. Valla kendime böyle hissetmiyorumKızlar dün testim pik olmuştu bugün ise böyle...yine koyu ya yine büyük bi siliklesme yok..geçen ayda günlerce böyle olmuştu çatlama olmamıştıçok ümitlenmiştim oysaki...yarında silikleşmezse ümit yok demektir dimi
Bakalım gelsede artik rahatlasam sabah regl sandimBu stresinden gec gelebilir normal yani adet 4 bes gun gecikmedigi surece normaldir
Ya ne kadar pozitifsin Allah razi olsun valla❤ ama geçen ay da böyle oldu 4 5 gün hep bu resimdeki koyulukta gitti..ovülasyon takibi yapan sayfalara attim çatlama olmamış dediler..sonuçta hüsran oldu zaten..yine öyle olucak diye korkuyorum...belimde cok ağrıyor iki arada kaldim...insallah hislerinde yanilmazsin canim ya umut oldun bana daAma düne göre siliklesmesi çatlaması anlamına geliyor zaten. Bence çatlamış. Birden sıfır olamaz ki hormon. Degerlendirin bugunu ve inşallah 15gun sonra pozitif i paylaşın. Nedense içimde çok olumlu bir hoş var sizin olacak gibi. Valla kendime böyle hissetmiyorum
İnsallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsinolmazsın olmazsın birkaç testte çıkması resmen gebelik adına çok sevindim ben de umarım görürürm o silik çizgiyi :)
Yarın sabah tekrarlasam mı yoksa bi kaç gün beklesem mi acabaSilik Cizgi var gibi
Beni de ekler misinlistede adi olmayanlar beni etiketleyip bat versin maalesef gerisini kurtaramadim...
Silik çizgi var istersen yarında dene..Çok yeni olduğu için silik çıkabılırKızzzzlarrr bu sabah test yaptım 4-5 saat sonra böyle çıktı biliyorum ilk 5 dk içinde çıkan sonuçları dikkate alın diyorlar ama hala regl olmadım
Canım niye üzülüyorsun ki çatlamış 3-4 saat sonra yapsan daha silik görürsün hattaKızlar dün testim pik olmuştu bugün ise böyle...yine koyu ya yine büyük bi siliklesme yok..geçen ayda günlerce böyle olmuştu çatlama olmamıştıçok ümitlenmiştim oysaki...yarında silikleşmezse ümit yok demektir dimi
İnşallah canım, ben ilk kez bu ay ovulasyon testi yapıyorum çok anlamıyorum ama inşallah catlamadir deneyimli arkadaşlar daha ney bilgi verir tabi. Sen de bizimle güzel sonucu paylaşırsın inşallah.Ya ne kadar pozitifsin Allah razi olsun valla❤ ama geçen ay da böyle oldu 4 5 gün hep bu resimdeki koyulukta gitti..ovülasyon takibi yapan sayfalara attim çatlama olmamış dediler..sonuçta hüsran oldu zaten..yine öyle olucak diye korkuyorum...belimde cok ağrıyor iki arada kaldim...insallah hislerinde yanilmazsin canim ya umut oldun bana da
Silik çizgi hemen çıkmadığı için emin olamıyorum kuruma çizgisidir diye suya tuttum ama çizgi hala duruyor yarın sabah mı yapsam yoksa bir iki gün beklesem miSilik çizgi var istersen yarında dene..Çok yeni olduğu için silik çıkabılır
Test markani degistr cok kisi bundan memnun degil. Ayrica yumurtlama dort bes gunde surebiliyor sabretKızlar dün testim pik olmuştu bugün ise böyle...yine koyu ya yine büyük bi siliklesme yok..geçen ayda günlerce böyle olmuştu çatlama olmamıştıçok ümitlenmiştim oysaki...yarında silikleşmezse ümit yok demektir dimi