- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Bari buralari salmaBu ay saldim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bari buralari salmaBu ay saldim ben
Bir saatte olsa kuruma cizgisi o test gecersiz yani canm yarin tekrarla insallaj geblik vardırKızzzzlarrr bu sabah test yaptım 4-5 saat sonra böyle çıktı biliyorum ilk 5 dk içinde çıkan sonuçları dikkate alın diyorlar ama hala regl olmadım
HosgeldinBeni de ekler misin
20 haziran bat
İnş cnmBir saatte olsa kuruma cizgisi o test gecersiz yani canm yarin tekrarla insallaj geblik vardır
Ya geçen ayki gibi olur diye üzülüyorum. .çatlama için epey silik olmasi gerekiyor diyorlar..neyse bekleyelim bakalim yarin ki testim nasıl çıkıcakCanım niye üzülüyorsun ki çatlamış 3-4 saat sonra yapsan daha silik görürsün hatta
İnşallah canim ya insallah❤İnşallah canım, ben ilk kez bu ay ovulasyon testi yapıyorum çok anlamıyorum ama inşallah catlamadir deneyimli arkadaşlar daha ney bilgi verir tabi. Sen de bizimle güzel sonucu paylaşırsın inşallah.
Bata kaç gün vardı cnmYarın sabah tekrarlasam mı yoksa bi kaç gün beklesem mi acaba
Test markani degistr cok kisi bundan memnun degil. Ayrica yumurtlama dort bes gunde surebiliyor sabret
Evet baska test markasi düşünüyorum. .dedigin gibi bazen yumurtlama da uzun sürüyor..yarin ki testimi merak ediyorum...hic beklemezken süpriz bi yumurtlama oldu belki yine bi süpriz olur güzelce çatlar (Allahın izniyle insallah)
Bat iki gün geçti ama ben düzensiz olduğum için gecikmeler oluyor geneldeBata kaç gün vardı cnm
O zaman tebrikler diyelim cnmBat iki gün geçti ama ben düzensiz olduğum için gecikmeler oluyor genelde
Henüz sevinemiyorum çizgiyi net görmem gerekO zaman tebrikler diyelim cnm
Bata kaç gün var bir gün bekleyip testi tekrar etsenSilik çizgi hemen çıkmadığı için emin olamıyorum kuruma çizgisidir diye suya tuttum ama çizgi hala duruyor yarın sabah mı yapsam yoksa bir iki gün beklesem mi
Evte Haziran dokuza denk geliyor galiba olucamMerhaba kesinlikle düzensizlik yok öyle düşünme. Şöyle saymalısın. Adet olduğun gün 1.gündür. diğer adet olduğun güne kadar sayarsın. Mesela ben 25. Veya 26. Gün adet olurum. Ve bir sonraki adetimi 25.gün veya 26. Gün ayın kaçına geliyor diye bakarım. Sende öyle bir say bakalım
Bi sorunumuz yoktu canım. Geçen ay takvime göre denemiştik,günü kaçırdım. İlk denememdi bu ay ovülasyon ile yaptım takvime güvenmediğim için.Amin canm amin.. herhangi bir rahatszlik varmiydi sende veya esinde ? Ve kaçıncı denemende oldu yazwr misin kizlara umut olsun
Yok öyle bisi ya lh hep vucutta var tamamen siliklesme hic olmadı bende hemen ertesi gününe.. sen bir yarın yap testini siliklesmeyi görceksin benceYa geçen ayki gibi olur diye üzülüyorum. .çatlama için epey silik olmasi gerekiyor diyorlar..neyse bekleyelim bakalim yarin ki testim nasıl çıkıcak
Merhaba BAT 16 haziran. 13 haziran eşimin doğum günü ertesi gün babalar günü ay sonu evlilik yıldönümümüz hepsi için toptan hediye umudum var İnşaAllah gerçek olur tüm isteyenlere de bana dalistede adi olmayanlar beni etiketleyip bat versin maalesef gerisini kurtaramadim...
Testi tekrarla bakalım cnm bnde yarın sabah yapcm hayırlısı olsunHenüz sevinemiyorum çizgiyi net görmem gerek