Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızzzzlarrr bu sabah test yaptım 4-5 saat sonra böyle çıktı biliyorum ilk 5 dk içinde çıkan sonuçları dikkate alın diyorlar ama hala regl olmadım
Bir saatte olsa kuruma cizgisi o test gecersiz yani canm yarin tekrarla insallaj geblik vardır

Canım niye üzülüyorsun ki çatlamış 3-4 saat sonra yapsan daha silik görürsün hatta
Ya geçen ayki gibi olur diye üzülüyorum. .çatlama için epey silik olmasi gerekiyor diyorlar..neyse bekleyelim bakalim yarin ki testim nasıl çıkıcak

İnşallah canım, ben ilk kez bu ay ovulasyon testi yapıyorum çok anlamıyorum ama inşallah catlamadir deneyimli arkadaşlar daha ney bilgi verir tabi. Sen de bizimle güzel sonucu paylaşırsın inşallah.
İnşallah canim ya insallah❤

Evte Haziran dokuza denk geliyor galiba olucam

Amin canm amin.. herhangi bir rahatszlik varmiydi sende veya esinde ? Ve kaçıncı denemende oldu yazwr misin kizlara umut olsun
Bi sorunumuz yoktu canım. Geçen ay takvime göre denemiştik,günü kaçırdım. İlk denememdi bu ay ovülasyon ile yaptım takvime güvenmediğim için.

Ya geçen ayki gibi olur diye üzülüyorum. .çatlama için epey silik olmasi gerekiyor diyorlar..neyse bekleyelim bakalim yarin ki testim nasıl çıkıcak
Yok öyle bisi ya lh hep vucutta var tamamen siliklesme hic olmadı bende hemen ertesi gününe.. sen bir yarın yap testini siliklesmeyi görceksin bence

listede adi olmayanlar beni etiketleyip bat versin maalesef gerisini kurtaramadim...
Merhaba BAT 16 haziran. 13 haziran eşimin doğum günü ertesi gün babalar günü ay sonu evlilik yıldönümümüz hepsi için toptan hediye umudum var İnşaAllah gerçek olur tüm isteyenlere de bana da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…