Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demekki erkekler ne kadar güçlü gorunselerde bizden daha hassaslar..esimin bu kadar stres olacağını hic dusunmezdim mesela..ama bende bi zaman sonra alışacaklarını düşünüyorum..
İnşaAllah alışırlar eşim doktora gitti bir sıkıntı yokmuş mesela ama ona bıle panik, bende mi sorun var niye yapamıyorum dıye bnde onu güçlü kendimi hassas zannederdim ben onu motive edıyorum

Canim senin ovulasyon testini hatirliyorum sanki..dün benim attığım gibi pik olmustu dimi..hangi günleri değerlendirmiştin

İnşaAllah alışırlar eşim doktora gitti bir sıkıntı yokmuş mesela ama ona bıle panik, bende mi sorun var niye yapamıyorum dıye bnde onu güçlü kendimi hassas zannederdim ben onu motive edıyorum☺
Aynen bende onu güçlü zannederdim ama hayal kırıklığı oldu

Canim senin ovulasyon testini hatirliyorum sanki..dün benim attığım gibi pik olmustu dimi..hangi günleri değerlendirmiştin
Evet pik olmuştu baya koyu canım ertesi gün de çatladı. Ben pikten önceki 3 günü ve pik gününü ve sonraki 3 günü değerlendirdim sonra bıraktım

Evet pik olmuştu baya koyu canım ertesi gün de çatladı. Ben pikten önceki 3 günü ve pik gününü ve sonraki 3 günü değerlendirdim sonra bıraktım☺
Oo baya değerlendirmişsin..önceki ay bende bu kadar degerlendirdim ama bu ay eşim o kadar istemez bakalim benim çatlama olucak mi bugün veya yarin

Bu stresinden gec gelebilir normal yani adet 4 bes gun gecikmedigi surece normaldir

Merhaba kesinlikle düzensizlik yok öyle düşünme. Şöyle saymalısın. Adet olduğun gün 1.gündür. diğer adet olduğun güne kadar sayarsın. Mesela ben 25. Veya 26. Gün adet olurum. Ve bir sonraki adetimi 25.gün veya 26. Gün ayın kaçına geliyor diye bakarım. Sende öyle bir say bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…