İşte ben hatayi ona herseyi anlatmakla yaptimYumurtlama gunlerini vs herseyi anlat ve tes falan yapıyorsan da o bilmesin. Ne zaman olursa olsun de ona planli birliktelik oldugunu dusununce erkekler se isteksizlik oluyor. Artk masajlar vs ugrad ugradabildign kadar adamla
Iste o resimlerini bizimle paylas ama kocan bilmesin hic biriniİşte ben hatayi ona herseyi anlatmakla yaptimkeske hicbirsey bilmeseydi...ama stres olacağını hiç dusunemedim..o biseyleri bildikce daha cok geriliyor ya olmazsa bende bisey varsa diye kuruyor sanırım. ..ama karar verdim artik bisey anlatmicam ve pik günlerini söylemicem..ama şu pik test görüntüsü bile öylebi sevincki insan paylasmadan edemiyor...
Ben herseyde bi Hayır var dusuncesindeyimdir her zaman..tüm bunlarda bile hayir vardir elbet
Evet artik öyle yapicam..bu işi salmış oluruna bırakmış gibi..bakalim fark olucak mi☺ bu arada desteğin için çok sağol canımIste o resimlerini bizimle paylas ama kocan bilmesin hic biriniyapmadığını sansin emin ol yavas yavas kendine gelir
Kendim yaşadığım için biliyorm canm. Bi krre esim hadi yapalım bitsin dedi yapmadm kizdm ona boyle gorev gibi algilayacaksan olmaz dedim o saatten sonra bisey demedim ona kafamız rahat ikimizinde.Evet artik öyle yapicam..bu işi salmış oluruna bırakmış gibi..bakalim fark olucak mi☺ bu arada desteğin için çok sağol canım
CanımsınKendim yaşadığım için biliyorm canm. Bi krre esim hadi yapalım bitsin dedi yapmadm kizdm ona boyle gorev gibi algilayacaksan olmaz dedim o saatten sonra bisey demedim ona kafamız rahat ikimizinde.Ne demek topigin amaci bu yardimlasmak
Bu stress bnm eşimde de var galiba o konuda isteksiz değil ama çok hevesli ve olmayınca çok üzülüyor yolda hamile gorse uzuluyorİşte ben hatayi ona herseyi anlatmakla yaptimkeske hicbirsey bilmeseydi...ama stres olacağını hiç dusunemedim..o biseyleri bildikce daha cok geriliyor ya olmazsa bende bisey varsa diye kuruyor sanırım. ..ama karar verdim artik bisey anlatmicam ve pik günlerini söylemicem..ama şu pik test görüntüsü bile öylebi sevincki insan paylasmadan edemiyor...
Ben herseyde bi Hayır var dusuncesindeyimdir her zaman..tüm bunlarda bile hayir vardir elbet
Demekki erkekler ne kadar güçlü gorunselerde bizden daha hassaslar..esimin bu kadar stres olacağını hic dusunmezdim mesela..ama bende bi zaman sonra alışacaklarını düşünüyorum..Bu stress bnm eşimde de var galiba o konuda isteksiz değil ama çok hevesli ve olmayınca çok üzülüyor yolda hamile gorse uzuluyorbnde herşey hakkında bilgilendirince oda panik oluyo ne oldu ne bitti vs.. ne zor süreç bu hayırlısıyla isteyen herkesin olsun inşaAllah
merhabaa hormonlari duzene soktugu icin hamile kalmayi kolaylastirma ozelligi varmis hatta komsumuz menapoz donemine erken giriyor diye dr. vermis suanda cocugu var.. bende kilo alimi yapiyor ac gezdigim halde gram gram artiyorum birazda tuylerde hizli uzama yapti baska sorunum olmadiMerhabalar bende bugun aldim ilaci doktorum yazdı, ilk defa kullanacağım, adet duzensizligi icin. İlac hakkında bilgi verir msniz yan etki yapti mi bu ilac hamilelik ihtimalini arttiriyor mu
TebriklerKızlar kan testi yaptırdım az önce sonucum çıktı hcg 18.2 çıktı 3 haftalık hamileyim sizler de dualarımdasınız
TebriklerKızlar kan testi yaptırdım az önce sonucum çıktı hcg 18.2 çıktı 3 haftalık hamileyim sizler de dualarımdasınız
Bnmde silik çıkıyor 3 gün 4 gün 2 gün önce yaptıklarım yarın bat günüm inşallah olmam ve inşallah testler yanilmiyordurArkada
Tebrik ederim benimde ilk hamileliğimde çok silik çıkmıştı, benimde doktorum aynı şeyi demişti, pozitif genelde yanılmaz, negatif yanılabilir ama pozitifte pek rastlanmaz demişti, bir de silik çizgi gören arkadaşlar bazen emin olamıyor ama zaten ilk testlerde genelde silik çıkıyo, yine ilk gebeliğimde çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim yani silikte olsa çizgi vaarsa yüksek ihtimal hamilelik oluyo, aklıma gelince tecrübemi paylaşmak istedim, şimdiden tebrikler canım
Tebrikler cnmKızlar kan testi yaptırdım az önce sonucum çıktı hcg 18.2 çıktı 3 haftalık hamileyim sizler de dualarımdasınız
Canım tebrik ederim Sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah❤Kızlar kan testi yaptırdım az önce sonucum çıktı hcg 18.2 çıktı 3 haftalık hamileyim sizler de dualarımdasınız
Teşekkür ederim cevabınız için inşallah güzel haberleri alırız yakındamerhabaa hormonlari duzene soktugu icin hamile kalmayi kolaylastirma ozelligi varmis hatta komsumuz menapoz donemine erken giriyor diye dr. vermis suanda cocugu var.. bende kilo alimi yapiyor ac gezdigim halde gram gram artiyorum birazda tuylerde hizli uzama yapti baska sorunum olmadi
Merhaba kizlar...ben dun regl olmaliydim olmadim...bugun sabah peceteye silindim az kan geldi dedim regl oldum sonra duse girdim hic bi sey yokty kac saat gecdi bi şey yokbende regl hemen olur kan geldimi...anlamadim bu neydiki...yerlesme kanamasida olamaz kizlar dedi o reglden 4 5gun once geliyor...ondanda subhem yok