Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demekki erkekler ne kadar güçlü gorunselerde bizden daha hassaslar..esimin bu kadar stres olacağını hic dusunmezdim mesela..ama bende bi zaman sonra alışacaklarını düşünüyorum..
İnşaAllah alışırlar eşim doktora gitti bir sıkıntı yokmuş mesela ama ona bıle panik, bende mi sorun var niye yapamıyorum dıye bnde onu güçlü kendimi hassas zannederdim ben onu motive edıyorum☺️

Kızlar pik olmuş mu sizce?

Eklentiler

• 02053FE3-A20B-476B-A8E2-807EC8DD2ADA.jpeg
    02053FE3-A20B-476B-A8E2-807EC8DD2ADA.jpeg
    146,9 KB · Görüntüleme: 25
Bat geçtikten sonra yapmadım kan testini. Bat a daha 5 gün vardı silik çizgi gördüm hassas testte. Sonra bi arkadaşım kan testi yaptırmamı idrarda bu kadar erken çıktıysa kanda kesin çıkar dedi verdim kanı 18.2 çıktı değer. Belirtilerimi söylemem gerekirse sadece alt karnımda regl olcakmışım gibi sızı oldu hala da devam ediyo. Arada bir de böyle saplantı gibi oldu 1-2 saniye sürdğ geçti.Çok az da iç kıyılması oldu Son 2 sabah. Başka bişi yoktu. Allah İsteyen herkese Sağlıkla nasip etsin Bir an önce 🙏🏻
Canim senin ovulasyon testini hatirliyorum sanki..dün benim attığım gibi pik olmustu dimi..hangi günleri değerlendirmiştin

İnşaAllah alışırlar eşim doktora gitti bir sıkıntı yokmuş mesela ama ona bıle panik, bende mi sorun var niye yapamıyorum dıye bnde onu güçlü kendimi hassas zannederdim ben onu motive edıyorum☺
Aynen bende onu güçlü zannederdim ama hayal kırıklığı oldu😀

Canim senin ovulasyon testini hatirliyorum sanki..dün benim attığım gibi pik olmustu dimi..hangi günleri değerlendirmiştin
Evet pik olmuştu baya koyu canım ertesi gün de çatladı. Ben pikten önceki 3 günü ve pik gününü ve sonraki 3 günü değerlendirdim sonra bıraktım☺️

Evet pik olmuştu baya koyu canım ertesi gün de çatladı. Ben pikten önceki 3 günü ve pik gününü ve sonraki 3 günü değerlendirdim sonra bıraktım☺
Oo baya değerlendirmişsin..önceki ay bende bu kadar degerlendirdim ama bu ay eşim o kadar istemez🙈 bakalim benim çatlama olucak mi bugün veya yarin

Merhaba kizlar...ben dun regl olmaliydim olmadim...bugun sabah peceteye silindim az kan geldi dedim regl oldum sonra duse girdim hic bi sey yokty kac saat gecdi bi şey yok😣bende regl hemen olur kan geldimi...anlamadim bu neydiki...yerlesme kanamasida olamaz kizlar dedi o reglden 4 5gun once geliyor...ondanda subhem yok🤷🏻‍♀️
Bu stresinden gec gelebilir normal yani adet 4 bes gun gecikmedigi surece normaldir

Ben dedim belki düzensizdir hep iki kere öne geliyor acaba Haziran günde 2 kere öne gelecek mi o yüzden ben 5 günüm var diyorum normalde 7 günüm var 12'sinde olmam gerekiyor diğer ayın 12'sinde oldum çünkü ama iki kere önüne geliyor insan kafasını karıştıriyor gerçekten
Merhaba kesinlikle düzensizlik yok öyle düşünme. Şöyle saymalısın. Adet olduğun gün 1.gündür. diğer adet olduğun güne kadar sayarsın. Mesela ben 25. Veya 26. Gün adet olurum. Ve bir sonraki adetimi 25.gün veya 26. Gün ayın kaçına geliyor diye bakarım. Sende öyle bir say bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X