Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızzzzlarrr bu sabah test yaptım 4-5 saat sonra böyle çıktı biliyorum ilk 5 dk içinde çıkan sonuçları dikkate alın diyorlar ama hala regl olmadım

Eklentiler

• FBE101C8-0D88-404E-B094-10CB2708E747.jpeg
    FBE101C8-0D88-404E-B094-10CB2708E747.jpeg
    65,8 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar dün testim pik olmuştu bugün ise böyle...yine koyu ya yine büyük bi siliklesme yok..geçen ayda günlerce böyle olmuştu çatlama olmamıştı😔😔😔 çok ümitlenmiştim oysaki...yarında silikleşmezse ümit yok demektir dimi😭

Eklentiler

• 20200607_172913.jpg
    20200607_172913.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bat bugün ara ara kasiklarimda batma karin şişliği dışında hicbir belirtim yok.Ben zaten pek umutlu değilim adet olunca hormon testi verip tedaviye başlayacağım o yüzden test yapmadım 7 gün geçerse belki yaparim.

Kızlar dün testim pik olmuştu bugün ise böyle...yine koyu ya yine büyük bi siliklesme yok..geçen ayda günlerce böyle olmuştu çatlama olmamıştı😔😔😔 çok ümitlenmiştim oysaki...yarında silikleşmezse ümit yok demektir dimi😭
Ama düne göre siliklesmesi çatlaması anlamına geliyor zaten. Bence çatlamış. Birden sıfır olamaz ki hormon. Degerlendirin bugunu ve inşallah 15gun sonra pozitif i paylaşın. Nedense içimde çok olumlu bir hoş var sizin olacak gibi. Valla kendime böyle hissetmiyorum 😂

Ama düne göre siliklesmesi çatlaması anlamına geliyor zaten. Bence çatlamış. Birden sıfır olamaz ki hormon. Degerlendirin bugunu ve inşallah 15gun sonra pozitif i paylaşın. Nedense içimde çok olumlu bir hoş var sizin olacak gibi. Valla kendime böyle hissetmiyorum 😂
Ya ne kadar pozitifsin Allah razi olsun valla❤ ama geçen ay da böyle oldu 4 5 gün hep bu resimdeki koyulukta gitti..ovülasyon takibi yapan sayfalara attim çatlama olmamış dediler..sonuçta hüsran oldu zaten..yine öyle olucak diye korkuyorum...belimde cok ağrıyor iki arada kaldim...insallah hislerinde yanilmazsin canim ya umut oldun bana da😍

Canım niye üzülüyorsun ki çatlamış 3-4 saat sonra yapsan daha silik görürsün hatta

Ya ne kadar pozitifsin Allah razi olsun valla❤ ama geçen ay da böyle oldu 4 5 gün hep bu resimdeki koyulukta gitti..ovülasyon takibi yapan sayfalara attim çatlama olmamış dediler..sonuçta hüsran oldu zaten..yine öyle olucak diye korkuyorum...belimde cok ağrıyor iki arada kaldim...insallah hislerinde yanilmazsin canim ya umut oldun bana da😍
İnşallah canım, ben ilk kez bu ay ovulasyon testi yapıyorum çok anlamıyorum ama inşallah catlamadir deneyimli arkadaşlar daha ney bilgi verir tabi. Sen de bizimle güzel sonucu paylaşırsın inşallah.

Test markani degistr cok kisi bundan memnun degil. Ayrica yumurtlama dort bes gunde surebiliyor sabret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X